- 21 Eylül 2019
- 25
- 16
- 8
- Konu Sahibi Monalisa44
-
Neden böyle düşündünüz?C hiçbiri.
Cıks hiç biriBunları gözden geçirince aşık olmuş diyorum, ama telefonda cinsel konulardan bahsedince hoşlantı gibi duruyor. Siz ne dersiniz?
Telefonda cinsellik konuşma teşebbüsü sebebiyle böyle düşündüm.Neden böyle düşündünüz?
internettte tanışmadık.arkadaş aracılığıyla oldu adresimi vermiştimbir erkek kısa sürede sizinle cinsellik konusuna giriyorsa kesinlikle başka bir amaç için kullanılıyorsunuzdur ve hoşlantı yoktur.
bu sapık heriflerle tüm duygularınızı öldürüyorsunuz. hiç bulaşmayın hele hele internetten tanışmaya.
Bak adam dolmuşla gelmiş taksiyle dönmüş burdan pay biçinternettte tanışmadık.arkadaş aracılığıyla oldu adresimi vermiştim
Vay anasına be,dolmustan taksiden neler cikarmissinBak adam dolmuşla gelmiş taksiyle dönmüş burdan pay biç
Sana ilgili yaklaşacak belki bu zaman alacak ama aklını çelip birlikte olacak (bkz.dolmuş)
Sonrasında ailevi sorunlarım var hem uzağız zor olur diyip ortadan kaybolacak (bkz.taksi)
Detaylarr..Vay anasına be,dolmustan taksiden neler cikarmissinBelki adam dolmuşa atladı bir heves,kızı gördü atladı taksiye vinnnn.
Zaten görmüştüVay anasına be,dolmustan taksiden neler cikarmissinBelki adam dolmuşa atladı bir heves,kızı gördü atladı taksiye vinnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?