• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana aşık olsun istiyorum

Simsi3552

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
27
1
38
Bi çocuktan hoşlanıyorum başlarda o da benden hoşlanıyodu öyle tahmin ediyorum. Ama şimdi hiçbi türlü görüşmüyoruz geçen gün yazdım cevap bile vermedi :( tekrar benden hoşlansın istiyorum ama şu anda başka şehirlerdeyiz :( Eylül'de gittiğimde orada olursa görüşürüz anca :( ama gerçekten çok isiyorum o çocukla mutlu olmak. Nasıl olacak hiç bilmiyorum:(

O da isterse olur.. Uzaktan hic gorusmeden nasil olur bilmem ama belki eylulde gorusmeleri cogaltabilirsiniz. Cevap vermemis mesajina, sevgilisi olmadigina emin ol

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Dün cevap verdi :) bütün gece konuştuk çok mutlu oldum:) ama gerçekten çok zor birisi nasıl yapıcam bilmiyorum

Dün cevap verdi :) bütün gece konuştuk çok mutlu oldum:) ama gerçekten çok zor birisi nasıl yapıcam bilmiyorum

çok zor ise senın hayalinde zor bir insanla birliktelik mi var ıyı düşün..hayallerını yaşamaya geldın bu dünyaya unutma..

senınle bı ılişki yaşayacaksa kovalayan sen olma..erkekler kaçan kovalanır taktiğini çoktan farkettı..

Ne yapıcm bilmiyorum duygularım çok yoğun ona karşı

insanlar aşıkken en fazla yanıldıkları dönemde olurmuş..

duygu yoğunluğunun azalmasını bekle..çünkü mantık şu an tam devreye gıremez..sevgii merhamet vicdan gıbı anaçç duygularda cabası kalbınde..severken bır katili bile aklar insan..

o kadar uca gıtmeye gerek yok aslında..başka şeylere kanalize ol..genceciksin..gez..kurslara katıl,tatil yap..ama duygular yoğunsa bırak karşı tarafta aynı duyguları hıssetsın..hıssetmıyorsa gmöreceksınkı sende azaltmışsın hıslerıni..

sevıyorsada gelir sana..çok yorma kafanı..başka şeylere odaklan..

Sevdiğini nereden anlıcam baktığında geldiğinde seni ailemle tanıştırcam filan diyo ama tam emin olamıyorum sonuçta erkek ve bi daha yıpranmak istemiyorum. Bi taraftam da meden bilmiyorum ona acayip güveniyorum:((

Sevdiğini nereden anlıcam baktığında geldiğinde seni ailemle tanıştırcam filan diyo ama tam emin olamıyorum sonuçta erkek ve bi daha yıpranmak istemiyorum. Bi taraftam da meden bilmiyorum ona acayip güveniyorum:((

İki günde ailesiyle tanıştırmaya mı karar verdi? :26: çapkın bir tip olabilir gibi geldi dikkatli ol. Duygularına kapılma..

Daha önce de söylemişti ben de hayır ben rahat edemem diye atlatmıştım. Geçen yine dedi mırın kırın yok bu sefer dedi.
Bide söyle bişey var bi yazıyorsa bi yazmıyo. Bigün meleğim diyosa diğer gün iplemiyo gibi geliyo. Çok çalışıyo ve sinirli biri:(

Yasamadan kimin doğru kimin yanlış olduğunu bilemezsin.. Yada ne hayallere evlenip hüsranlada biletebilir... İlişkiniz yeniyse hemen ailesiyle tanışmayın derim.. O kişinin evlenmek istediğiniz kişi olduguna karar verince tanışın derim..

Bugün evlenelim dese ben evlenirim ama o evlenelim der mi onu bilemiyorum çünkü başından bi evlilik geçmiş zamanında:(

bu işler tamamen kısmet hıc bellı olmaz belkı evlenırsınız belki niyeti cok cıddı olucak belki de cok farklı seyler olucak önce senın duygularını yonetmesıne ızın verme kesınlıkle ve kesınlkle duygularını kontrol etmeyı bılmelısın mantıklıı yaklasırsan istediğiniz şekilde ilerler ilişkiniz onu sen tanıyosun sen daha ıyı bılırsın yapman gerekenlerı :)

Bilemiyorum ki çok değişik bi insan gerçkten. Bigün benim misin diye soruyodu bigün arkadaş olarak görüyorum diyodu bigün çok güzelsin diyodu. En sonunda da görüştüğüm biri var kürt ailenin kızı dedi ve bana yol verdi :(

Back
X