• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana "at gibisin" dedi.

Şimdi sen konuya şaka yollu diye giriş yapmışsın, sonra evet süperim lafını da şaka yollu söyledim demişsin. Ama sen her ne kadar şaka yollu desen de bence senin özgüven tavan.
Oysa ki bence de at gibi lafı iltifat olarak söylenir. Ama sanırım arkadaşların senin bu özgüven sorununu bildiği için, senin evet ben süperim 'şakandan' sonra sana laf sokmuş. Laf iki tarafa da çekilebileceği için seni de böyle düşüncelerin içine daldırmış.
Bana niye öyle dedin diye sorsan iyi tarafa çeker muhakkak. Eğer iyi niyetle söylüyor olsaydı, başına sonuna maşallah ekler, at gibi hatunsun, beğeniyorum boyunu posunu derdi. Ama sadece lafın arasında at gibisin sıkıştırmak, bir de konu senin özgüvenin olunca bence hakarete, laf sokmaya gidiyor. Ben olsam gözden geçirirdim bu kişiyle arkadaşlığımı ve tavan yapmış özgüvenimi. Antipatik oluyorsun demek ki, laf sokuyor. Seni bu kadar tavan özgüven görmesem, arkadaşının kıskançlıktan laf soktuğunu düşünürdüm.

Bu kadar boy kompleksin olduğunu bilmiyordum. Belli etme istersen hazımsızlığını :KK70::KK74:

Aha herkes beni kiskaniyor sendromu. Allah şifa versin kardeş :) neyse ben bodur bodur dolaşmayayim daha fazla ezilirim falan allah korusun... bu arada burda havalar güzel :))

konu ben bakmayalı hayli ilerlemiş..
kızlar ALLAH aşkına 30 küsür yaşında insanım.ben de bu topraklarda yaşadım elbette iltifat yerine kullanıldığını biliyorum "at gibi" lafının ama üslup da önemli söyleyiş tarzı da önemli.
yüzüme bile bakmadan "hııı evet at gibisin" diyorsa ben bunda iyi niyet aramam kimse kusura bakmasın..
ayrıca kısa bayanlar uzun bayanlara "aayyy en kadar uzunsunnn yanında komplekse giriyorsum az ötede durrr" deyince (bunu çoğu kez yaşadım) sıkıntı yok ama bir uzun bayan "ayyy ne kadar kısasın az ötede durrr kendimi yanında çok uzun hissettim" dese veya bana "at gibisin" diyen birine ben gidip" hııı tavuk gibisin" desem hakkaretin dibi oluyor...ama onlar kendilerini övmek için" bodur tavuk her dem taze" dese yine sıkıntı yok..
bazı bayanlar da buraya kendini övmek için mi yazdın demiş.buraya kendimi övmeek için yazmamıştım ilk başta ama evet kendimi biraz öveyim:
1.78 boyundayım 63 kiloyum.gayet orantılı hoş bir vucudum var fizik kilo orantısı çok şükür süper..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:çoğu zaman viktorya secret mankenlerinden farkım olmadığını duyuyorum...evet bu kadar övgü yeter.
dış dünyada bu kadar övgü aldıktan sonragelip de sanalda kendimi tatmin etmem merak etmeyin.
2 haftadır sıkıntılarım var ve okız da sürekli ne kadar irisin ne kadar irisin diyip duruyordu.ve iyi niyetle demediği o kadar belliydi ki surat ifadesinden.ha kendini sorarsanız evet o bir "bodur tavuk"
keşke ben de ona "sen de bodur tavuk gibissin ne güzel her dem tazesin" deseydim keşke.

Aman birak rencide etmek için soyleyiversin... Böyle seyleri niye bu kadar takarsiniz kafaya. Kardesim de bana hobbit der sürekli napiimm agliiim mi de mi C caylavyu :))) seni üye olduğuna pişman ediciiimm C caylavyu :))

Ay alemsin valla
Boylu poslu guzel kizlara at gibi hatun derler
Hatta esim bazen beni kizdirmak icin vay at gibi kiz der

Back
X