- Konu Sahibi PAPATYA1965
-
Merhaba kızlar geçmiş konumdan hatırlarsanız eşi ölmüş bir adamla tanıştırıldım 2 ay görüşmemizin sonunda adam beni birgün boyunca hiç aramayıp gecesi yapamıyorum sana haksızlık edemem diye mesaj çekerek basit şekilde benimle ilişkisini bitirdi moral olarak yerlerdeyim ben kızınada bakacaktım kendime annelik kitapları almıştım bilinçleneyim diye kendimi hazırlarken adamın yaptığı şeyi kendime yediremedim çok üzüldüm WhatsApp tan da engellemiş arasam mı sizce mesajında olmuyor yapamıyorum gelgitli ruh hali içindeyim yazıyordu bende cevap olarak ona keşke daha önce söyleseydin ben seni sevdim diye birkaç birşey yazdım şimdi arasam mı kafamda birsürü soru var neden iki ay görüştü bana vaatlerde bulundu şöyle yaparız böyle yaparız diye yok şuan yanımda olsan ya ben bu erkeklerden artık nefret ediyorum duygularımla resmen oynadı benim
2’5 yıl olmuş madem hazır değilsin ne diye evlenmeye kalkıştın şuan çok üzgünüm arayıp konuşmak istiyorum ama cesaret edemiyorumesi ne zaman vefat etmis acaba belkide daha esinin uzerine biriyle evlenmeye hazir degildir
hazir oldugunu dusunmustur belki ikk zamanlar ama engellemesine ne gerek varmis2’5 yıl olmuş madem hazır değilsin ne diye evlenmeye kalkıştın şuan çok üzgünüm arayıp konuşmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
gelgeit akıllının biriyle bu iş olmaz ileride de gel git bir hayatınız olur.
24 mart ta açmışsın o konuyu.2 ay değil 1 ayMerhaba kızlar geçmiş konumdan hatırlarsanız eşi ölmüş bir adamla tanıştırıldım 2 ay görüşmemizin sonunda adam beni birgün boyunca hiç aramayıp gecesi yapamıyorum sana haksızlık edemem diye mesaj çekerek basit şekilde benimle ilişkisini bitirdi moral olarak yerlerdeyim ben kızınada bakacaktım kendime annelik kitapları almıştım bilinçleneyim diye kendimi hazırlarken adamın yaptığı şeyi kendime yediremedim çok üzüldüm WhatsApp tan da engellemiş arasam mı sizce mesajında olmuyor yapamıyorum gelgitli ruh hali içindeyim yazıyordu bende cevap olarak ona keşke daha önce söyleseydin ben seni sevdim diye birkaç birşey yazdım şimdi arasam mı kafamda birsürü soru var neden iki ay görüştü bana vaatlerde bulundu şöyle yaparız böyle yaparız diye yok şuan yanımda olsan ya ben bu erkeklerden artık nefret ediyorum duygularımla resmen oynadı benim
muhtemelenAracıya da söylemiş yapamıyorum aracı olan kişi de çok üzüldü banada arama sakın dedi kafamda bitirdim demiş acaba başka biri dahamı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?