Bana bağlanamamış

PAPATYA1965

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
158
78
298
İstanbul
Merhaba kızlar geçmiş konumdan hatırlarsanız eşi ölmüş bir adamla tanıştırıldım 2 ay görüşmemizin sonunda adam beni birgün boyunca hiç aramayıp gecesi yapamıyorum sana haksızlık edemem diye mesaj çekerek basit şekilde benimle ilişkisini bitirdi moral olarak yerlerdeyim ben kızınada bakacaktım kendime annelik kitapları almıştım bilinçleneyim diye kendimi hazırlarken adamın yaptığı şeyi kendime yediremedim çok üzüldüm WhatsApp tan da engellemiş arasam mı sizce mesajında olmuyor yapamıyorum gelgitli ruh hali içindeyim yazıyordu bende cevap olarak ona keşke daha önce söyleseydin ben seni sevdim diye birkaç birşey yazdım şimdi arasam mı kafamda birsürü soru var neden iki ay görüştü bana vaatlerde bulundu şöyle yaparız böyle yaparız diye yok şuan yanımda olsan ya ben bu erkeklerden artık nefret ediyorum duygularımla resmen oynadı benim

sakın arama papatya. olur da geri dönerse pişman olacağına yüzde yüz eminim...

gelgeit akıllının biriyle bu iş olmaz ileride de gel git bir hayatınız olur.

bence de. şimdi konuşursun geri döner ama bu sefer kendini üstün görmeye başlar afedersin bişeysi kalkmıştır kendini bi halt sanmalar bi böbürlenmeler. sana her seferinde kafasına göre davranır, işine gelirse der her defasında. tamamen çekilmez olur. sen bu geçen bir kaç aylık arkadaşlığın hatrına dön dersin, ilerde de işler aksine döndüğünde kendine olan saygını da yitirirsin hay eşek kafa nerden dön dedim ben buna dersin...

bence hiç bulaşma, bitsin defolsun gitsin...

Alt tarafı iki ay görüşmüşsünüz zaten görüşme amacınız da birbirinizi tanımak olup olmayacağını tartmak değil mi daha iki ayda annelik kitapları almak bu kadar kaptırmak neden ki? planlar yapılmış olabilir ama yürürse varsayımı üzerine denilen şeyler ve herkesin doğal hakkı ayrılmak yapamıyorsa yeni bir evliliğe hazır değilse en iyisi bu değil mi. Bunu bile bile sizinle evlense ve ilgisiz olsa daha kötü değil miydi adam yapamıcam demiş daha neden arayacaksınız ki çok büyütüyorsunuz

Aramayın tabi ki de. Adam açıkça söylemiş, daha uzatıp kendinizi küçük düşürmeye ne gerek var.
Hem belki böylesi sizin içinde daha hayırlıdır. Şimdiden böyle ise ilerde daha fazla üzülürdünüz.

24 mart ta açmışsın o konuyu.2 ay değil 1 ay
2 ay da olsa farketmez.Tanışma sürecidir.Olmamış ve açıkça ifade etmiş.Millet kaç yıllık karısından boşanıyor,nişan atıyor.Bu kdar kendini yıkma duygularımla oynadı diye.Bir de bi zahmet seni engelleyeni arama.

Hem ikinci evlilik kararı hem de eşi ölmüş yeni bir iliskiye hazır olmamış olabilir . Aramayın .
Olmamış işte. Boşverin.

Bence de aramayın, demek ki adam ısınamamış size ve haksızlık etmemiş.
Yani evlenmiş olmak için evlenmiyor bir şeyleri gerçekten yaşamak için zamanını bekliyor.

Niye adamda suç arıyorsunuz ki demek ki sevememis sizi, gayet normal değil mi?

Eş arayışı içindedir o adam, başkalarıyla da tanıştırilmistir, diğerini beğenmiş olabilir. Arayıp da kucultmeyin kendinizi. Sevgili bile olmamissiniz hakkınız falan da yok adamda,baglanmayiverin iki ayda insanlara , mecbur değil kimse iki kere görüştü diye sizinle evlenmeye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…