- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.589
- 53
- Konu Sahibi PAPATYA1965
-
Bence biraz sabredin. Adam düzgün ve karakterli bir tip. 2,5 yıl bile olsa eşini kaybetmiş ve çok zor günler geçirmiş.zamana bırakın. Bana göre size geri gelecek. Ayrıca iyi kalpli bir insan olduğunuzu sezdim inşallah bu iş olursa o annesiz yavruyu sarıp sarmalarsınız sevginizle2’5 yıl olmuş madem hazır değilsin ne diye evlenmeye kalkıştın şuan çok üzgünüm arayıp konuşmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Başkasını bulmuş olabilir...Merhaba kızlar geçmiş konumdan hatırlarsanız eşi ölmüş bir adamla tanıştırıldım 2 ay görüşmemizin sonunda adam beni birgün boyunca hiç aramayıp gecesi yapamıyorum sana haksızlık edemem diye mesaj çekerek basit şekilde benimle ilişkisini bitirdi moral olarak yerlerdeyim ben kızınada bakacaktım kendime annelik kitapları almıştım bilinçleneyim diye kendimi hazırlarken adamın yaptığı şeyi kendime yediremedim çok üzüldüm WhatsApp tan da engellemiş arasam mı sizce mesajında olmuyor yapamıyorum gelgitli ruh hali içindeyim yazıyordu bende cevap olarak ona keşke daha önce söyleseydin ben seni sevdim diye birkaç birşey yazdım şimdi arasam mı kafamda birsürü soru var neden iki ay görüştü bana vaatlerde bulundu şöyle yaparız böyle yaparız diye yok şuan yanımda olsan ya ben bu erkeklerden artık nefret ediyorum duygularımla resmen oynadı benim
2 ay gibi kısa sürede adamı nasıl tanıdınız da bağlandınız üstüne annelik kitapları aldınız?Merhaba kızlar geçmiş konumdan hatırlarsanız eşi ölmüş bir adamla tanıştırıldım 2 ay görüşmemizin sonunda adam beni birgün boyunca hiç aramayıp gecesi yapamıyorum sana haksızlık edemem diye mesaj çekerek basit şekilde benimle ilişkisini bitirdi moral olarak yerlerdeyim ben kızınada bakacaktım kendime annelik kitapları almıştım bilinçleneyim diye kendimi hazırlarken adamın yaptığı şeyi kendime yediremedim çok üzüldüm WhatsApp tan da engellemiş arasam mı sizce mesajında olmuyor yapamıyorum gelgitli ruh hali içindeyim yazıyordu bende cevap olarak ona keşke daha önce söyleseydin ben seni sevdim diye birkaç birşey yazdım şimdi arasam mı kafamda birsürü soru var neden iki ay görüştü bana vaatlerde bulundu şöyle yaparız böyle yaparız diye yok şuan yanımda olsan ya ben bu erkeklerden artık nefret ediyorum duygularımla resmen oynadı benim
Bende öyle düşünüyorum cumartesi nişana gitti o gün ve pazar gecesi bu mesajla karşılaştım başka biri var başka birşey düşünemiyorum bir hafta önce çok hoşlanan bir hafta sonra hoşlanmamış çok kırıldım neyse rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımda insanlara güven olmuyor maalesefBaşkasını bulmuş olabilir...
Adama bağlanmadım adam bağlanamadığını söyledi evet özel şeyler besledim ama bağlanma derecesinde değilim kırıldım üzüldüm birtakım hayaller kurdum bunda bu hislerim normal değilmi sizcede biri ile tanışıp evlilik yolunda konuşuyorum sonuçta2 ay gibi kısa sürede adamı nasıl tanıdınız da bağlandınız üstüne annelik kitapları aldınız?
Zaten yorum olarak, çocuklu biriyle evlenmemeni tavsiye etmiştik sanırım...Vardır bundada bir hayır...Üstüne düşme bence, değerin çok azalır, geri dönersede kabul etme canım. mutluluklar dilerim.Bende öyle düşünüyorum cumartesi nişana gitti o gün ve pazar gecesi bu mesajla karşılaştım başka biri var başka birşey düşünemiyorum bir hafta önce çok hoşlanan bir hafta sonra hoşlanmamış çok kırıldım neyse rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımda insanlara güven olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?