bana bakarmisiniz arkadaslarim

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.815
2.610
398
43
Bugune kadar ne ogrendiysem kk dan ogrendim hemen hemen her konuda.ilk bebegime hamile iken bana dediler ki bebek isteyenlerin isimlerini soyleyip dua edebilir misin diye rabbim son ana kadar sancim oldugunda dahi isimlerinle dua ettim rabbim kabul etmis hamile kalanlar var.ben simdi yine bir mujde aldim ve nasipse 2. Bebegimi kucagima alicam allah imin izni ile.bende bebek olunda zorluklar yasadim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.simdi sizden ricam isimlerinizi bana iletmeniz her duam da isimlerinizle sizlere duaetmek istiyorum sakincasi yoksa tabi.baskasina edilen dua daha cabuk kabul olurmus.isimlerinizi yazarsaniz bende not alip oyle dua edicem.rabbim kabul eyler insallah....

çok saol böle bir şey dusundugun için kızkardeşim için dua edermisin adı ALEV
13 haftalık bebeğini kaybetti 2 ay oldu onun kadar bende atlatamadım daha bu uzuntuyu allahım çocuk isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu
yarabbim sanada sağlıklı bir gebelik ve bebek versin inşallah

Etmem mi canim ne demek yer gok dua ile.alev bu gece ve hergece dualarimda olucak .rabbim nasip ederse doguma kocaman bir listeyle gidicem.seninde bana guzel duan icin cok tesekkur ederim.

ne guzel du$unmu$sun canim
Alalh razi olsun senden, kolay dogular nasip etsin in$allah ..
ama bana hamilelikle ilgili dua etme iki yaramazla zor ba$ediyorum :)))

Allah senden bınlerce kez razı olsun.rabbım senı ne bu dunyada ne ahırette bunaltmasın ınsallah.yuregıne saglık.cocuklarınla saglıklı uzun omurler dılerım sana.hep hamıle doguma gıdenlerden dua ıstemısımdır herkes aklımıza gelırse dedı.
Adım ebru.allah razı olsun.

Ben 10 aydır benek bekliyorum fakat henüz olmadı, pkoluyum üstelik , hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum, benim için dua esersen sevinirim adım betül , Alah gônlüne göre versin

ne guzel du$unmu$sun canim
Alalh razi olsun senden, kolay dogular nasip etsin in$allah ..
ama bana hamilelikle ilgili dua etme iki yaramazla zor ba$ediyorum :)))

Sagol kuzum.iki tane zordur yaw benimde biri. 3.5 yasinda.sende soyle ne icin dua edeyim sana.

Ebrum o guzel yuregine saglik aldim adini canim bu gecde her gecede rabbim e duam da sende varsin bana da dua ettiler bende baskasina ettim oldu.bende simdi evde bos bos durucagima zaten her gun dua ediyorum yazarim isimleri ederim sizlere dua mi.kalbimden inaniyorum burda mujde vereceksiniz bana.

Ben 10 aydır benek bekliyorum fakat henüz olmadı, pkoluyum üstelik , hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum, benim için dua esersen sevinirim adım betül , Alah gônlüne göre versin

Betul cum yazdim bile adini rabbim herkese eli ayagi duzgun saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.sende duam dasin artik.

Betul cum yazdim bile adini rabbim herkese eli ayagi duzgun saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.sende duam dasin artik.

😊😊Allah sağlıkla evladını kucağına almak nasip etsin ,,, hamiş olursam haber vericem, inş Allah nasip eder banada , cümlemize

Sagol kuzum.iki tane zordur yaw benimde biri. 3.5 yasinda.sende soyle ne icin dua edeyim sana.

benim kizim 5 oglum 3.5 ya$inda (yani yakla$ik oalrak :) )
banadami dua edeceksin kiz, ay duygulandim valla hiç kimse sana dua edeyim demedi bana $imdiye kadar
Allah saglik sihhat versin aylemi yuvami bozmasin ba$ka bi$ey istemem canim ..15 gun sonra TR ye yola çikiyoz izine geliyoruz Fransadan .. kazasiz belasiz gidip gelelim in$alllah ..

😊😊Allah sağlıkla evladını kucağına almak nasip etsin ,,, hamiş olursam haber vericem, inş Allah nasip eder banada , cümlemize

Hele haber verme burda bagira bagira soylicez rabbim duysun sana da herkese hayirla nasip etsin insallah.

canım güzel yüreğine sağlık rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ salim.banada dua edermisin canım.adım MERVE.
çok zaman oldu bebiş isteyeli bu ayda aşılama olucak ikinci, kez rabbim yüzümü güldürsün tutar inşallah hayırlısıyla.

Niye etmiyim canim benim bana göre yer gök dua ile.her aksamdua ederim rabbim beni esimden de cocugumdan da ayri koyma yuvam bozulmasin huzurum bozulmasin saglik ver hayirli kazanc ver diye.sana da ederim.hic usenme unutma gibi bir huyumda yok cok sukur.ama bulasiklari makinaya dizmeyi nedense unutmak icin cabalayim duruyorum.

Merve cim yazdim bile adini rabbim kimsenin kucagini bos koymasin.insalah burdan sana bebis ismi arayacagiz hayirlisiyla.duam seninle

Merve cim yazdim bile adini rabbim kimsenin kucagini bos koymasin.insalah burdan sana bebis ismi arayacagiz hayirlisiyla.duam seninle

amin canım çok sağol tatlım rabbim dualarımızı kabul etsin.
ayyyy düşüncesi bile güzel hamile kalmışım ve isim arıyorum.

canim benim allah vatanina milletine hayirli bir evlat dogurmani nasip etsin insallah...

amin canım çok sağol tatlım rabbim dualarımızı kabul etsin.
ayyyy düşüncesi bile güzel hamile kalmışım ve isim arıyorum.

Heyecan verici yaa.gecen ay eski oturdugum yerden komsumu gordum 8 aylikti dedim dua et rabbim bana da nasip etsin ay dedi istiyorsan ben sana dua ederim istemem mi dedim kizimi rabbim yedi sene sonra nasip etti bide kardesi olsa keske dedim duam seninle dedi. Ki midemden inanilmaz hastayim ve surekli ilac iciyorum bu ay dr um demez mi bebek var hem sevindim hem uzuldum o kadar ilac iciyorum bi zarar i dr um hic zarari yok dedi.insallah sag salim kucagimda gorurum.o arkadasin dua sini rabbim kabul etmis.yakinda ona tesekkur e gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…