Bugune kadar ne ogrendiysem kk dan ogrendim hemen hemen her konuda.ilk bebegime hamile iken bana dediler ki bebek isteyenlerin isimlerini soyleyip dua edebilir misin diye rabbim son ana kadar sancim oldugunda dahi isimlerinle dua ettim rabbim kabul etmis hamile kalanlar var.ben simdi yine bir mujde aldim ve nasipse 2. Bebegimi kucagima alicam allah imin izni ile.bende bebek olunda zorluklar yasadim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.simdi sizden ricam isimlerinizi bana iletmeniz her duam da isimlerinizle sizlere duaetmek istiyorum sakincasi yoksa tabi.baskasina edilen dua daha cabuk kabul olurmus.isimlerinizi yazarsaniz bende not alip oyle dua edicem.rabbim kabul eyler insallah....
arkadaşım allah senden razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam benimde 4.5 yaşında bir kızım var
2. yi istiyoruz nasipse benide dualarının bir köşesine sıkıştırırsan sevinirim önce hiç olmayanlara sonrada bana nasip etsin rabbim
adım sevgi.
ne kadar güzel düşünmüşsün..yüreğinin güzelliğine sağlık..Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım..benim içinde dua edersen çok sevinirim..adım Burcu..
Selam Nazlı edam ,
ne güzel bir topik açmışsın öyle :) öncelikle evladını hayırlısı ile sağa salim kucağına alman en büyük duamız.. bende tam 3,5 senedir anne olmak için mücadele ediyorum. 1 kimyasal gebeliğim birde dış gebeliğim varİsmim Özlem. dualarına beni de eklersen çok ama çok mutlu olurum.. Çok teşekkürler..
Canim benim allah senden binlerce kere razi olsun bebegini sag saglim kucagini almayi nasip etsin..cümlemizinde insaallah.bende hamileyim cok sükür rabbim nasip etti insaallah sagliklica kucagima almayida nasip eder.benim icinde dua edersen cok mutlu olurum esimde asker hem esime hem bebegime sagliklica hayirlica kavusmayi nasip etsin diye dua edersen beni cok mutlu edersin adim Büsra..emin ol bundan sonra benimde duamdasin canim benim
cnm nekdr guzel dusunmussun Allah razı olsun kulların bırbırıne olan duası daha cabuk kabul olurmus bnde kk da bebıs ısteyen tum arkadaslarımı aklımdan gecırmısımdr hep ama senden bnde dua ıstıyorum bebegımle ılgılı endıselerım vr Rabbım hyrlı sagsaglım kucagıma almk nasıp etsn benıde dualarına katarsan mutlu olurum
RABBIM bebegini sag salim jucagina almani nasip etsin ve heer iki evladinida hayirli guzel ahlakli bahti guzel olsunlar. Daima iki cihandada muzluluk versin. Benide dualarina katarsan cok sevinirim. Bi dusugum oldu 2010da normal yolla hamile kalmistim simdi asilama olacam bu ay Insaallah hayirli saglikli evlatlar nasip eder Rabbim.
Adim ayse
Kolay dogum olmasi dilegi ile opuldun
ne güzel bi yüreğiniz var çocugunuz ve doğacak çocugunuz çok şanslı böyle güzel kalpli bir anneleri olduğu için Allah evinizden huzuru eksik etmesin... bende 3 aydır deniyorum olmadı ... adım Zeynep... çok teşekkürler... Allah bütün isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu...:2:
arkadaşım için dua eder misin ismi aynur teşekkürler şimdiden
arkadaşım için dua eder misin ismi aynur teşekkürler şimdiden
bende dua istıyorum canım 2. bebeğim için 19 aydır beklıyorum duanda banada yer ayır lütfen adım nuray
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?