bana bakarmisiniz arkadaslarim

Canlarim isteyen herkes yazsin adini.simdi ben artik dinlenmeliyim biraz.dualarimida etmem lazim.alev ebru betul merve ve maral kulaklariniz cinlarsa benden bilin :)

arkadaşım allah senden razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam benimde 4.5 yaşında bir kızım var
2. yi istiyoruz nasipse benide dualarının bir köşesine sıkıştırırsan sevinirim önce hiç olmayanlara sonrada bana nasip etsin rabbim
adım sevgi.

ne kadar güzel düşünmüşsün..yüreğinin güzelliğine sağlık..Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım..benim içinde dua edersen çok sevinirim..adım Burcu..

Selam Nazlı edam ,

ne güzel bir topik açmışsın öyle :) öncelikle evladını hayırlısı ile sağa salim kucağına alman en büyük duamız.. bende tam 3,5 senedir anne olmak için mücadele ediyorum. 1 kimyasal gebeliğim birde dış gebeliğim var İsmim Özlem. dualarına beni de eklersen çok ama çok mutlu olurum.. Çok teşekkürler..

Canim benim allah senden binlerce kere razi olsun bebegini sag saglim kucagini almayi nasip etsin..cümlemizinde insaallah.bende hamileyim cok sükür rabbim nasip etti insaallah sagliklica kucagima almayida nasip eder.benim icinde dua edersen cok mutlu olurum esimde asker hem esime hem bebegime sagliklica hayirlica kavusmayi nasip etsin diye dua edersen beni cok mutlu edersin adim Büsra..emin ol bundan sonra benimde duamdasin canim benim

cnm nekdr guzel dusunmussun Allah razı olsun kulların bırbırıne olan duası daha cabuk kabul olurmus bnde kk da bebıs ısteyen tum arkadaslarımı aklımdan gecırmısımdr hep ama senden bnde dua ıstıyorum bebegımle ılgılı endıselerım vr Rabbım hyrlı sagsaglım kucagıma almk nasıp etsn benıde dualarına katarsan mutlu olurum

RABBIM bebegini sag salim jucagina almani nasip etsin ve heer iki evladinida hayirli guzel ahlakli bahti guzel olsunlar. Daima iki cihandada muzluluk versin. Benide dualarina katarsan cok sevinirim. Bi dusugum oldu 2010da normal yolla hamile kalmistim simdi asilama olacam bu ay Insaallah hayirli saglikli evlatlar nasip eder Rabbim.
Adim ayse
Kolay dogum olmasi dilegi ile opuldun

ne güzel bi yüreğiniz var çocugunuz ve doğacak çocugunuz çok şanslı böyle güzel kalpli bir anneleri olduğu için Allah evinizden huzuru eksik etmesin... bende 3 aydır deniyorum olmadı ... adım Zeynep... çok teşekkürler... Allah bütün isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu...:2:

Merhaba sevgi.nedemek arkadas im adini yazdim bile rabbim kabul eylesin.en kisa zamanda hayirla insallah.

Burcum senin icinde dua edicem tabi ki rabbim sana hayirlisiyla en kisa zamnda burcu burcu sut kokan bebis naip etsin insallah.

Ozlem hosgeldin aramiza canim.hergece kulaklarin cinlarsa benden bil.dualarim seninle cunku.hayirla saglikla gelsin anneside onu sarsin insallah..

Busra allah hayirli teskereler nadip etsin canim.bebis te size ugurlu gelsin insallah yazdim bile adini dualarimdasin.

Bende cok inaniyorum baskasinin etigi dua daha makbulmus sana da edicem insalah hayirla saglikla sihatle kucagina alirsin.

Aysem insallah asilamadan sonra guzel haberlerini alicaz burdan bol bol dua edicez.adilama yapildigi zaman bol bol dinlen canim yat keyfine bak.ben duam i eder sana yollarim

Ay canim cok sagol o kadar cok cektim ki bu hayattan ama asla pes etmedim hergun herdakika dua ettim sukur ki rabbim geri cevirmedi.simdi herkes sevinsin istiyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin dualarim seninle

arkadaşım için dua eder misin ismi aynur teşekkürler şimdiden

bende dua istıyorum canım 2. bebeğim için 19 aydır beklıyorum duanda banada yer ayır lütfen adım nuray

Nuray cim bugun bir defter yaptim isimleri yazdim karsina ne istedigini dun aksam bes arkasima ettim burda adini yazan inan ki 5 dakika mi aldi bugunde dun baslayan isimleri temiz e cektim simdi o listede sende varsin canim.

Canlarim aranizda hic bir sorunu olmadigi halde bebisi olmayan varsa onlara bir onerim olucak...cok iyi test edildi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…