bana bakarmisiniz arkadaslarim

allah razı olsun canım rabbim eşini çocuklarını sana bağışlasın inş sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde kolay bi hamilelik geçirir ve kolayca bebişini kucağına alırsın ne kadar güzel düşünmüşsün yüreğine sağlık bende 1 yıldır bebek istiyorum ama olmuyo pkoluyum dualarında benimde adımı geçirirsen çok mutlu olurum sende benim dualarımdasın inş

Nee güzel düşünmüşsün canım benimm bende tanıdğım arkadaşların isimlerini hep söylüyorum dualarımda aralık da bi bebek kaybettim şimdi yeniden hamileyim şükürler olsun inşallah sağlıkla kavuşurum bu defa... yazan arkadaşların isimlerini bende not aldım. her gece dualarımdasınız,,Rabbim hayırlısıyla herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah...

Canım bızde tam anlamıyla 4 aydır deniyoruz maalesef henuz bebegımm gelmedı ; adetım henuz bıttı inşaallah bebegım bu ay benımle olur hayrlısyıla saglıklı bır sekılde benıde dualarında unutma lutfen adım merve

Canım selam,

Ben 15 gün kadar önce bebeğimi kaybettim. İçim çok sıkılıyor. Nolur benide dualarında unutma.

Canim benim ne desem icin sogumaz o yasadigini sen bilirsin bende bu gune kadar 6 kere hamile kaldim sadece kizim oldu.insallah rabbim bu seferkinide nasip eder hayirla dualarimda her zaman yerin var.

Mervem adin bende artik dualarim seninle....

Ay bitanem allah saglikla sihatle hayirla nasip etsin insallah.ne kadar guzel beraber dua lar ederiz birbirimize.kocaman bi aile luyoruz bak topikte bide bebisler gelince bayiliyorum kalabalik ailere re.

Canim benim etmem mi hulya cim.hem neden olmasin allah in izniyle 2014 te bebis ler konusturmicak bak bizi boyle hasret kalcaz valla birbirimize....

Okuduğum en güzel topik yazısıydı bu.Öncelikle böyle güzel bişeye öncülük ettiğin için Allah senden razı olsun.Ben meleğimi bekliyorum ama 6 ay önce 6 aylık oğlunu ölü doğum yapan Sema arkadaşım için dua istiyorum senden.Sabrının sınırlarını zorladığı bi dönemde.Artık yeniden o günleri yaşamak istiyor.Allahım seni de bir avazda kurtarsın.Bende ismini anacağım bundan sonra senin...

Ben size yüreği guzel insan demek istiyorum. Bilinen bir sorun yok 3 aydir deniyoruz.onerini yazarmisin cnm yapabilecegim birseyse yaparim.

Canim cok sagol bitanem elimden geldigince yapmaya calisiyorum biseyler.benim hikayem uzun ama kisaca ozetliyim hem herkes ogrensin.bu arada ismim nergis.ilk gebeligim dis gebelik oldu on sene once sonra ben aya buyuk bir hastalik gecirdim dr hemen cocugun olsun rahmin alinabilir dedi ama cocuk bi turlu olmadi tup bebek tedavisne gittim hic bir sorun yok esimde bende gayet saglikliyim dr balti senin rahmin artik alinmaya gerek kalmadi senin bir sorunun yok senin kafan rahat degil dedi.psikiyatriye git dedi gitmedim.aradan 1 sene gecti artik psikolojim feci oldu gercekten zor bir hayatim vardi esim ailesi. Neyse artik o gunleri hatirlamak istemiyorum gittim psikiyatriye aanlattim anlattim ilac verdi icmeye basladim o ay geciktim hic gecikmem aslinda sandim ki ilactan bi ogrendimki hamileyim ilactan 9 gun sonra kalmisim kizim oldu mecbur ilaci biraktim kizim 1 yasina gelince hayatim daha icinden cikilmaz oldu kaynana sagolsun zindan etti yine gittim dedim bir kere denk geldi bir daha olmaz anam ben yine hamile kaldim kizim hastalandi bir anda ani hareketele kucagima aldim gitti 6 haftalikti cok sancim olurdu.aradan zaman gecti sehir degistirdim tamam rahat a erdim dedim sagolsun tel den yetti gittim yine dr a dedi mki ben iki kere antidepresanla hamile kaldim ewet dedi olur stres butun hormonlari etkiler ilacla rahatlayinca kolay hamile kqlinir baska sorun yoksa bu sefer dedim denicem ne olucak rabbim biliyor ben.yine hamile kaldim kimyasal gebelik olduiki kimyasal kimayasal gebelikten sonra daha kolay olurmus sonra da hamile biri dua etti bana simdi rabbim nasip ederse 5 hafta 2 gunluk bebis var.anladim ki kafa cok rahat olucak benim yontemim bu.simdi bende bebgi olmayanalara dua ediyorum kafaniz rahat olsun canlarim sende dua larimdasin artik.

Canim benim oyle icim burkuldu ki sema asla ama asla rabbim adini unutturmawin adini bana her an oda diger arkadaslarim gibi dualarimda.

o kadar kötü oldumki anlatamam.bende 3 yil antidepresanla yasadim.esimle 7 yil ciktik ailem vermiyordu cok zorluk cekerek kavustuk.1 yil doldu artik evlat sahibi olalim dedik.fakat ilaci birakmam gerekiyordu.tam 4 ay ilaci birakma savasi verdim bu esnada 10 kilo kaybettim yemek icmek yoktu her saniye cikartiyordum hemen hergun acildeydim.tabi bir yandan esimin ailesi sorun cikartiyordu.neyse herseye bi evladim olsun diye direndim.simdi 5 ay oluyor ilactan yeni kurtuldum.ama 3 aydir bebiş yok.bunu taktikca hasta olucam rabbim tez zamanda verse yaralarima merhem olsa(

Canim benim zaten burda bizler degil aileler evleniyor onlar gecinicek ya benimde kaynanam hic istemedi artik 11 sene olunca azicik kabul etti ama iste.sende mi bursa dasin bende geleli iki yil olucak ankara dan bayildik biz bursa ya cok alistik hic dert etme rabbim oyle buyuk ki dualarim seninle.

Canim benim etmem mi hulya cim.hem neden olmasin allah in izniyle 2014 te bebis ler konusturmicak bak bizi boyle hasret kalcaz valla birbirimize....

inş canım inş

ne kadar zor zamanlar geçirmişsin ama rabbim mükafatını vermiş ikinci kez inş kucağına sağlıklı bi şekilde almayıda nasip eder her nimetin bi külfeti oluyo işte ee bizim istediğimiz nimette nimetlerin en büyüğü olunca külfette fazla oluyo inş daha büyük zorluklar göstermesin rabbim kimseye

bizim içinde dua edermisin, ismim sema, 2008 yılında evlendik, hep bebek sahibi olmak istedik, olmayınca olmuyor
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin, seninde evlatların sağlıkla büyüsün inşaallah
böyle bişeye öncülük etmiş olman ne güzel, Allah razı olsun senden

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.bursada olmana cok sevindim dualarin daha tez zamanda ulasir bana inşallah:) bursa cok baskadir bambaska begenmene sevindim.

Allah senden razı olsun canım benim , benim içinde dua eder misin? 2 yıllık evliyim Pko hastalığı var bende de
ocak ayında hamile kaldım Rabbimin bir mucizesi hiç inanamadım hamileydim ama değil gibiydim hissedemedim bir türlü
içimde bebeğimi 8 haftalıkken birden kalbi durdu ve kürtaj oldum mart ayında ve şimdi yeniden istiyoruz korunmadığımız
halde hala bir şey yok benim içinde dua eder misin çocukları çok seviyorum ve benimde bir bebeğim olsun istiyorum
bizler bu kadar evlat hasreti çekerken, çocuklarını dışarıda bırakan tuvaletlere doğuran kadınlara inat örnek anneler çoğalsın
istiyorum bu arada adım ÇİĞDEM şimdiden Allah senden razı olsun ve kalbine göre versin herşeyi Allah'a emanet ol kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…