Evlilik yil donumunuz ne zaman?
MERHABA arkadaşlar 9 ocakta kızımın 1. yaş doğum günün var ve aynı günde eşimin doğum günü
evet arkadaşlar kızım eşimle aynı gün doğdu ve ben geçen sene doğum yaparken o sancımın içinde eşimin doğumgününü kutladım ama o benm doğumgünümde benimkide 27 temmuzdaydı o benim doğumgünümü kutlamadı bende ona küstüm ogün gece 12 ye kadar bekledim kutliyacakmı dye ama kutlamadı bende diğer gün dedim neden kutlamadın diye oda evlilik yıl dönümünde 2sini bir kutlarım dedi şimdi onun doğumgünü tekrar geliyor sizce neyapsam.... lütfen bişeler yazın.. bekliyorumm cevaplarınızı.....
MERHABA arkadaşlar 9 ocakta kızımın 1. yaş doğum günün var ve aynı günde eşimin doğum günü
evet arkadaşlar kızım eşimle aynı gün doğdu ve ben geçen sene doğum yaparken o sancımın içinde eşimin doğumgününü kutladım ama o benm doğumgünümde benimkide 27 temmuzdaydı o benim doğumgünümü kutlamadı bende ona küstüm ogün gece 12 ye kadar bekledim kutliyacakmı dye ama kutlamadı bende diğer gün dedim neden kutlamadın diye oda evlilik yıl dönümünde 2sini bir kutlarım dedi şimdi onun doğumgünü tekrar geliyor sizce neyapsam.... lütfen bişeler yazın.. bekliyorumm cevaplarınızı.....
bence bunlar çok basit mevzular. kişisel olarak ben de önem vermem.. sadece evlilik yıl dönümümüz özeldir bizim için..
doğum günü falan çocukca kalıyor benim için..
bence içinden geldiği gibi davran. eşinle kızının aynı gün ne güzel bir tesadüf...hatırlamıyor gibi yapmak sana ne kazandırır ki..
sadece kızınla aynı gün olduğu için günün rengini bozma temsili olarak kutla derim.
güzel konuşuyorsun ama işte ben o durumda kutlarken benm ne kadar çok önemsediğimi bile bile kutlamadı ağrınada gidiyor insanın
Bir iki gun arayla olsaydi neyse derdim ama iki hafta sonra kutlamis oldu demek esiniz :)
Kutlayin ama sakayla karisik 'evlilik yildonumumuzde mi kutlasaydim acaba' diyin :)
Kimi dogum gunlerini onsemsemiz.. Ama kimi de onemser..
teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için
sonuç = kutlicam galiba
evet zaten kutlayacaktın da az gaza ihtiyacın vardı sanırım. o da tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?