MERHABA arkadaşlar 9 ocakta kızımın 1. yaş doğum günün var ve aynı günde eşimin doğum günü
evet arkadaşlar kızım eşimle aynı gün doğdu ve ben geçen sene doğum yaparken o sancımın içinde eşimin doğumgününü kutladım ama o benm doğumgünümde benimkide 27 temmuzdaydı o benim doğumgünümü kutlamadı bende ona küstüm ogün gece 12 ye kadar bekledim kutliyacakmı dye ama kutlamadı bende diğer gün dedim neden kutlamadın diye oda evlilik yıl dönümünde 2sini bir kutlarım dedi şimdi onun doğumgünü tekrar geliyor sizce neyapsam.... lütfen bişeler yazın.. bekliyorumm cevaplarınızı.....
tatlım yapacağın şey _bence_kızımıza güzel bir pasta,hazırlık,arkadaşları çağır kızcemizin doğumgününü kutlaa,ah bu erkekler sen doğum yatağında akıl et,adam resmen ihmal etsin yok canm öle,kutlanacak bir d.günü varsa o da kıznın bu benim fikrimm
tatlım yapacağın şey _bence_kızımıza güzel bir pasta,hazırlık,arkadaşları çağır kızcemizin doğumgününü kutlaa,ah bu erkekler sen doğum yatağında akıl et,adam resmen ihmal etsin yok canm öle,kutlanacak bir d.günü varsa o da kıznın bu benim fikrimm