bıkmıştım artık onu kıskanmaktan krizlere girmekten ağlamaktan hatalarıyla uğraşmaktan son çözüm yöntemimi uyguladım ve işe yaradı sanırım bana kızabilirsiniz ama merak ediyorum yorumlarınızı fikirlerinizi,belki kiminiz saçmalama sonu kötü olur der,kiminiz iyi yaptın dewam et der,ne yapsam bilmiyorum karışığım..
sonunda yapck bişe bırakmadı bende yapabilceğim en iyi şeyi yaptım TAKMADIM..
-biz kız erkek karışık şuraya gitcez askım
ben:git askım kafanı dağıtırsın hem..
ben:askım kim bu arayan dün aramış?
-x kişi ya önemli bişey olmuş araması gerekmiş (görüşmesini istemediğim biri)
ben:ha tamam o zaman askım (ne görüşcekmiş niye o saatte aramış ben görüşme nolursa olsun demedimmi falan demek yok..
ben:canım yarın görüşelim
-işim var bitanem
ben
eki canım baska zamana artık (ne işin var nereye gitcen kimle görüşcen beraber gidelim falan yok..
o bu durumdan başından beri şikayetçi,bilerek eksik cewaplar veriyoki kıskanym, bi türk kadını gibi dawran erkeğine sahip çık bi kız ben senin yanındayken gelse bana aşkım canım diyerek önünden alsa götürse gıkın çıkmaz yuh artık falan diyor..
hatta bi kere mesaj attı bana
-askım yarın işim yok gezeriz beraber dimi :)
tabi mesajı bana atmadan önce saçma sapan kawga çıkardı bana yazma ben yatıyorum falan dedi,yani mesajı bana atmadığı çok açıktı
ben mesajı ilettim ve,
ben:askım yanlışlkla bana atmışsın mesajı
o:yuh be kızım insan bi sorar bu kim diye olay çıkarır kızar bağırır ayrılır sende tık yok yuhh
ben: yok askım bi erkek arkadaşına atmışsındır diye düşündüm neden boşu boşuna aramızı bozym (erkek arkadaşlarıyla bazen şakalaşırlar bebişim falan derler birbirlerine.. )
o:ben seni denemek için yazdım o mesajı nolursa olsun insan en azından merak ederdi kime diye hesap sorardı
tabi beni aldatmadığını biliyorum denediğinide çok iyi biliyorum ama napym beni ne hale soktuğunu anlasın artık,artık delirdi çocuk ne dersiniz sahip çıkmaya başlymmı?
sonunda yapck bişe bırakmadı bende yapabilceğim en iyi şeyi yaptım TAKMADIM..
-biz kız erkek karışık şuraya gitcez askım
ben:git askım kafanı dağıtırsın hem..
ben:askım kim bu arayan dün aramış?
-x kişi ya önemli bişey olmuş araması gerekmiş (görüşmesini istemediğim biri)
ben:ha tamam o zaman askım (ne görüşcekmiş niye o saatte aramış ben görüşme nolursa olsun demedimmi falan demek yok..
ben:canım yarın görüşelim
-işim var bitanem
ben

o bu durumdan başından beri şikayetçi,bilerek eksik cewaplar veriyoki kıskanym, bi türk kadını gibi dawran erkeğine sahip çık bi kız ben senin yanındayken gelse bana aşkım canım diyerek önünden alsa götürse gıkın çıkmaz yuh artık falan diyor..
hatta bi kere mesaj attı bana
-askım yarın işim yok gezeriz beraber dimi :)
tabi mesajı bana atmadan önce saçma sapan kawga çıkardı bana yazma ben yatıyorum falan dedi,yani mesajı bana atmadığı çok açıktı
ben mesajı ilettim ve,
ben:askım yanlışlkla bana atmışsın mesajı
o:yuh be kızım insan bi sorar bu kim diye olay çıkarır kızar bağırır ayrılır sende tık yok yuhh
ben: yok askım bi erkek arkadaşına atmışsındır diye düşündüm neden boşu boşuna aramızı bozym (erkek arkadaşlarıyla bazen şakalaşırlar bebişim falan derler birbirlerine.. )
o:ben seni denemek için yazdım o mesajı nolursa olsun insan en azından merak ederdi kime diye hesap sorardı
tabi beni aldatmadığını biliyorum denediğinide çok iyi biliyorum ama napym beni ne hale soktuğunu anlasın artık,artık delirdi çocuk ne dersiniz sahip çıkmaya başlymmı?