• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana başka yol bırakmadı..

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
54
118
35
İstanbul
bıkmıştım artık onu kıskanmaktan krizlere girmekten ağlamaktan hatalarıyla uğraşmaktan son çözüm yöntemimi uyguladım ve işe yaradı sanırım bana kızabilirsiniz ama merak ediyorum yorumlarınızı fikirlerinizi,belki kiminiz saçmalama sonu kötü olur der,kiminiz iyi yaptın dewam et der,ne yapsam bilmiyorum karışığım..

sonunda yapck bişe bırakmadı bende yapabilceğim en iyi şeyi yaptım TAKMADIM..

-biz kız erkek karışık şuraya gitcez askım
ben:git askım kafanı dağıtırsın hem..

ben:askım kim bu arayan dün aramış?
-x kişi ya önemli bişey olmuş araması gerekmiş (görüşmesini istemediğim biri)
ben:ha tamam o zaman askım (ne görüşcekmiş niye o saatte aramış ben görüşme nolursa olsun demedimmi falan demek yok..

ben:canım yarın görüşelim
-işim var bitanem
ben:peki canım baska zamana artık (ne işin var nereye gitcen kimle görüşcen beraber gidelim falan yok..

o bu durumdan başından beri şikayetçi,bilerek eksik cewaplar veriyoki kıskanym, bi türk kadını gibi dawran erkeğine sahip çık bi kız ben senin yanındayken gelse bana aşkım canım diyerek önünden alsa götürse gıkın çıkmaz yuh artık falan diyor..

hatta bi kere mesaj attı bana

-askım yarın işim yok gezeriz beraber dimi :)

tabi mesajı bana atmadan önce saçma sapan kawga çıkardı bana yazma ben yatıyorum falan dedi,yani mesajı bana atmadığı çok açıktı

ben mesajı ilettim ve,
ben:askım yanlışlkla bana atmışsın mesajı
o:yuh be kızım insan bi sorar bu kim diye olay çıkarır kızar bağırır ayrılır sende tık yok yuhh
ben: yok askım bi erkek arkadaşına atmışsındır diye düşündüm neden boşu boşuna aramızı bozym (erkek arkadaşlarıyla bazen şakalaşırlar bebişim falan derler birbirlerine.. )
o:ben seni denemek için yazdım o mesajı nolursa olsun insan en azından merak ederdi kime diye hesap sorardı

tabi beni aldatmadığını biliyorum denediğinide çok iyi biliyorum ama napym beni ne hale soktuğunu anlasın artık,artık delirdi çocuk ne dersiniz sahip çıkmaya başlymmı?

hayırr...
nabza göre şerbet ver...

bu arada bu ilişkinin sonu ne yazık ki hüsran, bunu bilesin ...

ilişkinde sen, sen olmadıktan sonra ,sen kendini doğallığını ve duygularını yaşayıp ,yansıtmadıktan sonra sen ona ve ilişkine sahip çıksan ne fayda...
evcilik oyunu mu bu, aşk oyunu mu ?
her oyun biter ,ve geriye sen kalırsın ...

bu durum daha ne kadar devam edecek? ne kadardır devam ediyor?

dersini aldı ise bitir yoksa kendini yıpratmadan bu işi bitir akannehir

ilk 3ü normalde sonuncusu yapmacık olmuş bence

yani bazen ilişkide cok genişte olamazsın çokta daraltmazsın da

3ü anlayışlı saygı duyan güvenen insanların yapacağı şey de sonuncusu fazla rahat bı tavır gıbı geldı bana

benım gıbı kıskanclıgı olmayan bı ınsan bıle hayırdır ne oluyoruz der , senı denedım dedıgınde de ıyı bır laf oturtur

yaptığın fedakarlığı anlayışı anlamaz güzelim bu erkekler hiç kendini kasıp içine atma herkez haddini bilsin.

bu taktigi uygulamakda cözüm deyil....nereye kadar gidecek ...iliskide saygi, sevgi, güven olmadiktan sonra yüzlerce taktik uygulayim ne isime yarar.....:kahve:

canim ya ne gerek var bu tur oyunlara hic anlamam... Sen nereye kdr devam edeceksin ki bu oyunlara.. yarin birgun yine eski haline doneceksin sevgilinde bi sure sonra ayn olacak.. Hep oyun yapip duracakmisin

takmıyorum demene de inanmıyorum sen içine atıyosun.

evet içime atıyorum,yanlış ifade ettim..
bu taktik aslında bikaç seferlikti bigün böyle diim bakalm napıcak dedim,rahatsız olduğunu görüncede hoşuma gitti açıkçası birazda o delirsin dedim ve oyuna devam ettim.
bitirmeyi bende istiyordum ama vazgeçtim çünkü benim bu anlayışlı oyunumu fırsat bilerek oda bişeyler yaptı hiç gitmesini istemediğim yerlere sırf ben evet dedim diye -ki o herzaman bilir ben ne dersem diyim içimin rahat olmiycağını- bunu bile bile gitti

sinirlerim yıprandı artık bu oyunu o sonlandırsın diye bekliyorum..

ters taktık yapmışsın hoşuma gıttı.
bazı konularda ben de yaparım. gerçekten rahatsız oluyorlar. bılıyor zten senın bılerek yaptığını. bana da sevg5ılım bı kere demıştı senın yanında rahat konuşup hareket edemıyorm dıye (kankası sandı benı!!!) , ben de ona kız arkadaşlarımla nasıl konuşuyosam öyle davrandım .

özür dıledı böylesı çok kötü nolur yapma vs. dedı (:
çok abartma ama yeter bence bu kadar :)

bu durum daha ne kadar devam edecek? ne kadardır devam ediyor?

dersini aldı ise bitir yoksa kendini yıpratmadan bu işi bitir akannehir

2 aydır devam ediyo canım ara ara kıskançlıklarım oluyo tabi kendime hakim olamıyorum sonra baktım kıskançlığım tartışmaya gidiyo birbirimizi kırıyoruz bende o sinirle anlayış ayağına yatıyorum böyle gidiyo .. dersini almasını geçtim benim hoşlanmadığım ortamdan uzak dursa hesap-haber werse ben zaten keserim böyle dawranmayı,yani mesela yanımdayken onu biri aradığında bana şu şu aradı şunu söyledi dese ben banane dememki..o düzgün dawranırsa bende düzelirim zaten..

Eşimle evlenmeden önce 1 yıl boyunca çktık,1yılda nişanlı kaldık..
Hiç bilmem böyle kıskandırma olaylarını.. Anlayamıyorumda.... İlişkiye renk gelsin diyemi yapılıyor ve iki tarafta böyle oyunlardan hoşlanıyor mu anlamıyorum gerçekten.Seven insan kıskanır klasik laf.Seven insan kıskanırsa seven insan kıskandırmazdaaa... ...

Herzaman söylediğim bişiy vardır.. Eğer bu oyunlardan (erkeğin yaptığı kıskandırma ayaklarından bahsediyorum..) hoşlanmıyorsanız önemsemiyip üzrine düşmeyeceksiniz ve takmıyor gibi davrancaksınız ( konu sahibi arkadaşın yaptığı gibi.Bence olumlu )

Yok ben bu tür kavgaları ,kıskançlık tripleri yüzünden küsüp barışmaları seviyorum diyorsanızda şikayet etmeyeceksiniz

Eger sevgiliniz kıskandırma oyunları yapmayıp da gerçeekten kıskanmanıza yol açacak hareketlerde bulunuyorsada o erkekden uzaklaşacaksınız helede evlenmyi düşünüyorsanız... Çünkü evlendikten sonrada aynı hareeketlere devam edip tahammül edilmez olacaktır bu durum.( bakınız : Bir derdim var bölümünde bir sürü örnkler .....)

sacma ben anca sevmedigim takmadıgım ve sevemeyecegim öylesine birine anca bukadar rahat davranırım eger seviyorsam içim el vermes onu bu kadar serbest bırakmaya

güzel yöntem aslında ama tadında bırakılmalı bence
bak çocukta çıldırmış bence bırak artık bu takmamak durumunu
yola getirmişsin sanırım artık
yine eskisi gibi olursa yine başlarsın bu çözüme
ama şimdi en iyisi tadında bırakmak

kızlar durum düzeliyor yavaş yavaş yaptığı herşeyde benden izin istiyo şu kişiyle görüşücem izin veriyormusun istemessen görüşmem yada şuraya gidicem ama içine sinmiyosa gitmem diyor..yerimseniben

Back
X