Bana beddua edin.... kedim...

hepsini okudum,gerçekten kalp krizi akla gelmeyecek bir durum,en azından vicdanen rahatlamanıza sevindim..kediniz yaşlı ve en büyük olası durumu yaşamış,kuşlar bilr kalp krizi geçiriyor yaşlı olanlar,doğa için normal bir ölüm şekli,ortalama ömrünü yaşamış kedicik bu kadar uzun yaşamış olması da sizin iyi bir sahip olduğunuzu gösteriyor,bundan sonraso da onun için eziyet olurdu yaşlı insanlar gibi..
kedilerin bir özelliği de asla sahiplerinin yanın da vefat etmek istmezler,uzaklaşmak isterler,saklanma çabası da bundan..benden bir dakika ayrılmayan kedim gitti ve bir daha gelmedi..

tekrar başınız sağolsun. Çok zor bir durum ama onlarla yollarımızın kesişmesi ve o sevgiyi yaşamamız bile büyük bir armağan.

Başınız sağ olsun, aynı acıyı 2 yıl önce yaşadım. Neler hissettiğinizi az çok anlayabiliyorum. Keşke öyle kelimelerim olsa ki, acınızı hafifletse... Ama maalesef bu acıyı yaşayıp zamanla iyileşmekten başka seçenek yok. Sizin şu anki en büyük teselliniz sizin yüzünüzden olmadığını öğrenmeniz. Bu bilgiye kısa sürede ulaşmanıza sevindim. Öteki türlü, her ne kadar tamamen iyi niyetli hareket etmiş olsanız da, o vicdan azabı sürecinizi çok daha zorlaştırırdı.
Ben vakti geldiğinde patili çocuklarımıza da kavuşacağımıza inanıyorum, inanmak istiyorum. O gün gelene kadar kah özlemle, kah göz yaşıyla, kah gülerek hatırlayacağız onları. Tekrar çok sabır diliyorum size.

Bu durumu bu sekilde kabullenmenize sevindim diyecem yanlis anlamazsaniz o gun cok üzülmüştüm yazdıklarınıza. O zaten melekti ne guzel sizinle sevginizle bunca zaman yaşamış ne şanslıymiş yavrum.

Çok ağladım okurken biz de yaşadık bunları hala daha evde benim canlarım var oooff çok zor. Allah yardımcınız olsun yeni çocukları da kurtarın ne olur vazgeçmeyin evet acıları büyük ama bizim gibiler yapabildiği kadar yuva olmalı. Gereken her şeyi yapmışsınız kamera bile koymussunuz izlemek için sizden Allah razı olsun üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…