öncelikle eski konuyu eksik okumuşsunuz her zamanki gibi benim küçük kardeşim kanerdi ve bir yıl hastabede tedavi gördü ve bende onunla kaldım daha yeni evliydim ve hastenede çok zor geçen bir dönemin ardından kendimi toplayım evliliğe adapte olamamıştım
yengemin bu durumu abimin fark etmemesine gelincede daha önce yazdım siz onlarıda görmemişsiniz abim gece 2 de geliyo işten hemen yatıyo ve ertesi gün öğlen 11 gibi de işe gidiyo hafata içi durum bu ve söyledimde zaten mükemel bir kocada olmadı için ve genelde her erkek gibi odun olduğu için eşiylede fazla ilgili bir adam değil çiçek almayı hediye almayı bilmez
ve bunuda yazmıştım ama nedense siz bir türlü okumamakta ısrar ediyosunuz yazılanları ben abimle defalarca konuştum böyle olmaz evine erken gel akşam yemeğinde evinde ol dedim yapıcak bişey yok benim işim bu karım ve kızım için çalışmak zorundayım diyo
tabii siz yüksek ihtimallle bu yazdıklarımıda okumadan hemen yazarsınız bir cevap
eski konunuzu yazma nedenim demek ki insanları bu durumlara iten birşey olduğunu göstermekti
konuyu ilk yazışınızda abinize odun diyip geçerken yengenizin ne anneliği ne kadınlığı ne aldatması kaldı
ben ilk konuda sürekli takip ettim belli bi süre sonra sorduğum şeylere cevap vermediğiniz için yada verdiğiniz cevapta sorduklarımın cevabı olmadığı için bende takip etmeyi bıraktım
taa ki benim ismimim geçtiği sözde psikolojik analizimi çıkarasaya kadar
ve yanlış okumuşsunuz ben hiç bi zaman konu fake demedim sadece ortada bi yanlış varsa bu ortak bi yanlıştır sürekli geline yüklenmenize takıldım
bu kadar basit konu uzamasın ben okumayı bırakmıştım zaten
hala da düşüncemin arkasındayım ortada bu kadar büyük sorunlar varsa çocukla ilgili
baba baba olsa istediği kadar çalışsın evde neler olup bittiğini görür , anlar
sonuçta yurtdışında çalışmıyor bu adam