bana bi akıl verin lütfen delircemm

anladım arkadaşım siz hem abinizi suçluyorsunuz hemde yengenizi tuvalate bile telefonla gidiyor bizi görünce pc kapatıyor vs gibi şeyler söylemissiniz siz başka birşeyden mi şüphelendiniz aslında yani yengenizin sanal alemde birisiyle faaln görüştügünden yazdıklarınızdan onu çıkardımda yanılıyorda olabilirim tabi yemek falan bahana geldi banada:30::30:

doğrudur ikisini de suçluyorum ikiside hatalı, ayrıcada evet var böyle bir şüphem çünkü dediğim gibi bi takım davranışları bana garip geldi pc nin başında oturmayan insan kalmaz oldu telefonla işi olmayan biriydi artık sürekli sessizde yada kapatıyo yada hep cebinde ve abim evdeyken ne pc açılıyo nede telefon ortaya bırakılıyo bide artık çocuğuda önemsememeye başlıyınca ne b,liyim kuruntu yapıyorum belkide ama içimdede var bir şüphe
çok ayıp biliyorum ama içimi kemiriyo

doğrudur ikisini de suçluyorum ikiside hatalı, ayrıcada evet var böyle bir şüphem çünkü dediğim gibi bi takım davranışları bana garip geldi pc nin başında oturmayan insan kalmaz oldu telefonla işi olmayan biriydi artık sürekli sessizde yada kapatıyo yada hep cebinde ve abim evdeyken ne pc açılıyo nede telefon ortaya bırakılıyo bide artık çocuğuda önemsememeye başlıyınca ne b,liyim kuruntu yapıyorum belkide ama içimdede var bir şüphe

dogru tahmin etmişim o zaman yoksa ev temizlemesi yada yemek yapma olayı bana bahane geldi bu tür durumlarda olanlar sadece çocuga oluyor

birde şu var şüphelenmem sebep olan
ilk abim bu işe girdiği zaman ve geç geldiği için kızardı
en son gittiğimde şöyle bi durum oldu abim eve erken geldi zil çaldı baktım aşşağı abim ben kapıyı açmaya gittim kendisi de hemen apar topar pc yi kapattı noluyo ya sakin ol falan dedim güldü yok öyle işte refleks falan dedi
ve abim eve erken geldiği için nerdeyse üzüldü gibi bişey yani böyle yüzü bi garip oldu
abimde hayırdır pek sevinmedin dedi gülerek yok ya başım ağrıyoda ondan dedi
tuhafıma gitti yani o pc yi öyle apar topar kapatması yüzünün düşmesi falan

elbetteki olabilir zor dönemleri insanları ki benim de oldu çok iyi bilirim bu durumu ve herkeze anlatmay çalıştığım şey şu bir kadın allaha şükür hayatında kocasının eve geç gelmesi ve ilgisiz liği dışında bir sorun yoksa sağlığıda yerindeyse neden çocuğunu bu kadar ihmal eder defalarca konuştum yapaliceğim belki başka bişeylerde vardır ama benim aklıma konuşup ona destek olmaktan başka bişey gelmedi ama bütün bu destek olma çababama rağmen kocasının isterse yüzüne bakmasın ama çocuğu ihmal etmesini ben anlayamıyorum
belkide anne değilim bilmiyorum ama ne biliyim işte sanki hiç bir anne çocuğunu ihmal etmemeli diye düşünüyorum

Yengenizde sadece doğurganlık özelliği vardır belki de bu onu iyi ve fedakar bir anne yapmaz.

Belkide diyorum çünkü olayları ne kadar yanlı ya da objektif anlattığınızı bilemem.

dogru tahmin etmişim o zaman yoksa ev temizlemesi yada yemek yapma olayı bana bahane geldi bu tür durumlarda olanlar sadece çocuga oluyor

yok inannın ki bilmiyorum hayatında biri varmı yokmu ama inannın hayatında biri varsa ben buna müdahele edemem asla abime söyleyemem söylemem
ama çocuğu bu kadar ihmal etmesi delirtiyo beni yani kocanı sevmiyosan eyer bırakıp gidersin yada ne haliniz varsa aranızda çözersizniz ama ya çocuk ona çok yazık işte

yok inannın ki bilmiyorum hayatında biri varmı yokmu ama inannın hayatında biri varsa ben buna müdahele edemem asla abime söyleyemem söylemem
ama çocuğu bu kadar ihmal etmesi delirtiyo beni yani kocanı sevmiyosan eyer bırakıp gidersin yada ne haliniz varsa aranızda çözersizniz ama ya çocuk ona çok yazık işte

Ooooo sizde çocuk sabah nutella kaşıklayıp bişey yemeden okula gider,uyuyor numarası yapıp izlersiniz...

Yengenizin abinizi aldattığını bilseniz asla müdahale etmezsiniz...

Yok madem bu kadar elinizi taşın altına koymaktan çekiniyorsunuz;neden bu kadar dert edinip konu açıyorsunuz?

Son düzenleme:
neden sadece bi iki üyeye yorum yapıyorsunuz
akıl verin demişsiniz

size abinizle konuşmayı sundum ama hala cevap yok
illa sizi pohpohlamamız mı gerekiyor

pardon abinizi pohpohlayıp gelini kötülememiz

bu işler böyledir şekerim..:27:
konu sahibinin yanında olanlar konu sahibi tarafından muhatap alınır.:27:.diğerlerinin mesajları ilk 2 kelime sonra okunmaz bile çoğunlukla..millet de burda yardımcı olmaya çalışrı boşyere..:27:

bence araya girmeyelim de rahatça konuşsunlar.:51:

valla konu sahibi kardeş..

sen ne dersen de bana fazla samimi gelmiyorsu çünkü çok fazla çelişiyorsun..

en baştan konu yengenin abini aldatması üzerine endeksliydi dikkatli üyeler bunu anlar..
tepkiler gelince konuyu yengenin ilgisiz anne olayına sabitledin bir şekilde.:26:.

bence sen, kafada kurma ve senaryo üretme sendromuna yakalanmışsın..

duyanda yengenin çocuğu dövüp dövüp:47: sokağa attığını,:47: komşuların falan sahip çıktığını :38:sanacak..

öyle bir büyüttün ki olayı.:53:.olay saptı zaten..:kkk:

valla konu sahibi kardeş..

sen ne dersen de bana fazla samimi gelmiyorsu çünkü çok fazla çelişiyorsun..

en baştan konu yengenin abini aldatması üzerine endeksliydi dikkatli üyeler bunu anlar..
tepkiler gelince konuyu yengenin ilgisiz anne olayına sabitledin bir şekilde.:26:.

bence sen, kafada kurma ve senaryo üretme sendromuna yakalanmışsın..

duyanda yengenin çocuğu dövüp dövüp:47: sokağa attığını,:47: komşuların falan sahip çıktığını :38:sanacak..

öyle bir büyüttün ki olayı.:53:.olay saptı zaten..:kkk:

banada zaten yemek olayı temizlik olayu bunlar bahane geldi konu sahibi yengesinin abisini aldatıp aldatmadıgından şüpheleniyor

birde şu var şüphelenmem sebep olan
ilk abim bu işe girdiği zaman ve geç geldiği için kızardı
en son gittiğimde şöyle bi durum oldu abim eve erken geldi zil çaldı baktım aşşağı abim ben kapıyı açmaya gittim kendisi de hemen apar topar pc yi kapattı noluyo ya sakin ol falan dedim güldü yok öyle işte refleks falan dedi
ve abim eve erken geldiği için nerdeyse üzüldü gibi bişey yani böyle yüzü bi garip oldu
abimde hayırdır pek sevinmedin dedi gülerek yok ya başım ağrıyoda ondan dedi
tuhafıma gitti yani o pc yi öyle apar topar kapatması yüzünün düşmesi falan

eşinden bu kadar çekinen bir insan nasıl oluyorda senin yanında bu kadar pervasız davranabiliyor, senin bişeylerden şüpheleneceğini düşünemiyormu?

sizin o cocuğu düşündüğünüz yok siz boş kalmıssınız neye saracağınızı sasırmıssınız
valla sizin gibi görümcem ya da kardeşiim olsa kapıdan sokmazdım
e yeter artık
abinizin karısı o ya, madem şüpheleriniz çok bizle dedikodu edip rahatlamak içinmi actınız konuyu, gidin abinize diyin
demiyecekseniz de kapatın konuyu artık, insan abiisinin karısını nasıl bu kadar yerden yere vurur ya,insan yengesinin namusunu nasıl internette konu yapar, düşman mısınız kardeşmi
önce yengeye saldırın sonrada ay ama aslında ben cok severim abimden cok severim canımdır falan diye içinizi rahatlatmayın,insan sevdiğine bunları yapmaz,hatta düşmanına bile yapmaz,tövbe ya

nutellayı kaşıklamıs, 3 gün gözetlemiş,size bu kadar herseyi anlatan cocuk,babasına 100 defa anlatır, 2-3 kişi destek verdi diye, bu kadar insanı saf yerine koymayın,neymiş efendim anne halamdan yemek öğren diyormus bizde sofrada yiyelim diyormus, bir kere ne yaparsa yapsın her zaman annenin yaptığı daha lezzetli daha temiz gelir insana

o aileden uzak durun gerçekten,kendi ailenizle ilgilenin biraz,kendi kendinizi de kandırmayın çok ilgili görümceyim halayım ayaklarıyla

basından beri inanmadım bu konuya inanmayacağım da

Son düzenleme:
siz ya gerçekten anlamakta sıkıntı yaşıyosunuz ya okumayı bilmiyosunuz yada sizde malesef benim yengem gibi birisiniz ve bunları duymak hoşunuza gitmiyo ya ben sayfalarca zaten abimi eleştirdim ilgisiz bi koca dedim yanlışları var dedim yengem ona istediği gibi davranabilir dedim ama çocuğa böyle davranması beni çok üzüyo dedim
ayrıcada zaten düşün me kabiliyetiniz olsa
benim allah korusun o aileyi dağıtmak isteyen biri olsam bunları buraya yazacağıma gider abime anlatırım benim tek derdim yeğenime iyi baksınlar ve daha düzenli daha sağlıklı bir hayatları olsun bende isterim yengem eviyle ilgilenen çocuğuyla ilgilenen bir kadın olsun dışarı çıksın dolaşsın kendine baksın bütün gün pc de oturmasın çocuğuyla ilgilensin istiyorum bunun neresi size bu kadar tuhaf geliyo
ayrıcada keşke daha dikkatli okusaydın ben oraya gitttiğim ilk 3 gün karışmadım dedim belki yorgundur belki keyifsizdir dedim ama baktım 4. gün de aynı daha öncede yazdım bir arkadaşa kalktım ve onu alışverişe çıkardım tüm evini temizledim yeni eşyalarına varana kadar aldım sıkılmıştır bunlardan belki o yüzden yapmak gelmiyodur içinden dedim uzun uzun konuştum anlattım gördüğüm yanlışları ve haklısın dedi değişicem dedi bende böyle olmak istemiyorum dedi sen burda olsan beni toparlarsın dedi ben elimden gelen bu kadar dı bu kadar yardım edebildim ama
şimdi tekrar gitttiğimde görüyorum ki her şey aynı hatta daha beter
ve ben tekrar tekrar söylüyorum benim tek derdim neden çocukla ilgilenilmiyo kocası öküzse kötüyse bir kadın ya boşanır yada çocuğunu bu kadar görmezden gelmez onun suçu ne ki kocanı istersen adam yerine koyma o senin bileceğin iş ama çocuk bu

tatlım canım senın düşünme kabiliyetin var da ne oluyor bi söylesene ya? aklın fitne fücura çalışıyor şüphelendiğin sey yengem abimi aldatıyor mu? az daha vakit geçse sen bunu ispatlamaya girişirsin
birde bi şey merak ettim kendinizi bu kadar önemsemeniz güzel ama gerek yok çünkü benim hayatımda her hangi bir öneminiz yok dolayısı ile neden sizin ne düşündüğünüzü yada tanımadığım insanların ne düşündüğünü önemseyip konuyu konuyu saptırıyım ki siz demişsiniz ya baktı konu sahibinin üstüne gidiyor herkes oda ben yavruya üzülüyoruma çevirdi konuyu ben sadece durumu anlatım tabii anlatmak çok öenmli olmuyo karşı tarafında anlıycak kapasitede olması gerekli ama siz bu kadar önemsemeyin kendinizi bence çünkü ben durumu anlatırım hepsi bu siz dediniz diye konuyu değiştiricek değilim nede çünkü umrumda değilsiniz ki

senın o engin kapasıten koca aldatmak uzerineyse, master doktora yaptıysan tabi bizden daha iyi bilirsin aldatan bir kadının davranışlarını ama maalesef ben anlayamadım üzgünüm

hayır 1 yıl boyunca hep böyle değildi aslında yazdım ama gözden kaçtı sanırım tamam öyle eviyle işiyle pek ilgilenmezdi yani biraz rahat bi kadın dı ama çocukla ilgiliydi ama son 1 1,5 senedir durum bu bu arada abim son 2 yıldır bu işte çalışıyo yani daha öncesinde erken gelirdi eve
yani özetle 2 yıl önce abim işe girdi ve geç gelmeye başladı yengemi ihmal etti
yengem 1,5 yıldır pc başından kalkmayıp çocuğu ihmal etmeye başladı
ve ikisiylede konuştum ama abim diyorki onlar için çalışıyorum ne yapayım
yengeme gidsiyotrum konuşuyorum değişicem haklısın diyo ama yok gene aynı
ve olan çocuğa oluyo kendi kendine büyüyüp gidiyo resmen

hı evet nutella kaşıklarken gözlemlemenizle buna karar verdiniz çok objektif gerçekten

elbetteki olabilir zor dönemleri insanları ki benim de oldu çok iyi bilirim bu durumu ve herkeze anlatmay çalıştığım şey şu bir kadın allaha şükür hayatında kocasının eve geç gelmesi ve ilgisiz liği dışında bir sorun yoksa sağlığıda yerindeyse neden çocuğunu bu kadar ihmal eder defalarca konuştum yapaliceğim belki başka bişeylerde vardır ama benim aklıma konuşup ona destek olmaktan başka bişey gelmedi ama bütün bu destek olma çababama rağmen kocasının isterse yüzüne bakmasın ama çocuğu ihmal etmesini ben anlayamıyorum
belkide anne değilim bilmiyorum ama ne biliyim işte sanki hiç bir anne çocuğunu ihmal etmemeli diye düşünüyorum

demin sormuştum çocuğun var mı diye cevap vermemişsin beni ezmeye çalışmaktan aklına gelmemiş ama anlaşıldı neden böyle olduğun acilen çocuk yap sen,kimsenin çocuğuna karışmazsın ve yengende kıskandığın birşey var demiştim işte kendi ağzınla söylemişsin çocuğum yok diye sebep bu,çocuk yap sen çocuk,

ayıp yaptığını biliyorsun ama ben söyleyince düşünme kapasiten yok demişsin tutturamamışsın işte asıl senın yaptığın ayıbı kabul etme kapasiten yok

sen o çocuğun her dediğine inanma benden sana tavsiye,ilkokulda çocuklara hergün yeni birşey öğret birgünde serbest etkinlik yaptır,ertesi gün sor ne yaptık diye derlerki hiçbirşey yapmadık ki öğretmenim ve sen illet olursun senın yeğende o hesap

sen sordukça annen yemek yapıyor mu yemek yedin mi diye,o da yemedim dediyse bi kere ve sen bunun üzerine üzülüp sevgi gösterisinde bulunduysan o çocuk sana her zaman derki ben yemek yemedim.annem yemek yapmıyor,yorgan yıyor bu çocuk evde babasıda duvarları kemiriyormuş

neyse bu kadar laftan sonra konunun özeti çocuk yap,başkalarını kıskanmazsın

Son düzenleme:
sizin o cocuğu düşündüğünüz yok siz boş kalmıssınız neye saracağınızı sasırmıssınız
valla sizin gibi görümcem ya da kardeşiim olsa kapıdan sokmazdım
e yeter artık
abinizin karısı o ya, madem şüpheleriniz çok bizle dedikodu edip rahatlamak içinmi actınız konuyu, gidin abinize diyin
demiyecekseniz de kapatın konuyu artık, insan abiisinin karısını nasıl bu kadar yerden yere vurur ya,insan yengesinin namusunu nasıl internette konu yapar, düşman mısınız kardeşmi
önce yengeye saldırın sonrada ay ama aslında ben cok severim abimden cok severim canımdır falan diye içinizi rahatlatmayın,insan sevdiğine bunları yapmaz,hatta düşmanına bile yapmaz,tövbe ya

nutellayı kaşıklamıs, 3 gün gözetlemiş,size bu kadar herseyi anlatan cocuk,babasına 100 defa anlatır, 2-3 kişi destek verdi diye, bu kadar insanı saf yerine koymayın,neymiş efendim anne halamdan yemek öğren diyormus bizde sofrada yiyelim diyormus, bir kere ne yaparsa yapsın her zaman annenin yaptığı daha lezzetli daha temiz gelir insana

o aileden uzak durun gerçekten,kendi ailenizle ilgilenin biraz,kendi kendinizi de kandırmayın çok ilgili görümceyim halayım ayaklarıyla

basından beri inanmadım bu konuya inanmayacağım da

melek sen daha dün benden özür diledin haklısın dedin ben anlamamış olabilirim dedin sende ciddi dengesizlik var
kardeşim gelme o zaman bu bölüme okuma ya hayret bişey çok gördüm çok duydum da bu kadar dengesizini görmedim

datlucan, piskolata, mlkctk ve melek yavrum
lütfen cevap verin
-madem inandırıcı değil bu anlattıklarım neden habire bu konuda vakit geçiriyosunuz
- madem ben sadece paranoyak bir görümceyim o zaman neden bunları abime anlatmak yerine burda içimi döküp fikir almaya çalışıyorum
evlilikleri nasıl düzelir diye bi kadın neden böyle yapar diye soruyorum
-madem siz her şeyin benim abartım olduğunu düşünüyorsunuz o zaman neden tüm yazdıklarımı dikkate alıp cevap veriyosunuz ben olsam inanmadığım birine cevap dahi vermem
-madem benim tek derdim onları kıskanıyo olmak o zaman neden gidip evliliklerini bozmaya çalışmıyorum da nasıl konuşsamda kendilerine çeki düzen verseler diye soruyorum
-madem amacım ortalığı karıştırmak neden bütün bunları abimle yada hiç bir aile üyesiyle paylaşmıyorum kendi çapımda nasıl çözerim diye düşünüyorum

benden size öneri kendi hayatlarınızda içinden çıkamadığınız kızdığınız halde söyleyemediğiniz yapmak istemediğiniz halde yaptığınız o kadar çok şey varki ve insanlar sizi hiç bir zaman tam anlamıyla dinlemedikleri bu sizde empati eksikliği yaratmış ve siz gerçek hayatınızda dışa vuramadığınız her şeyi burda başka yollardan başka insanlara alakasız zamanlarda kusuyosunuz bence sakinleşin ve önce kendinizi sonra başkalarını anlayın

bir ufak tavsiye eğer bir konuyu önemsemiyosanız o konunun içinde olmazsınız olur biter, yok diyorsanızki ben ısrarlarla dahil olucam o zaman ben artık sizi dikkate almıyorum(gerçi pek aldığım yoktu zaten) size iyi seyirler

datlucan, piskolata, mlkctk ve melek yavrum
lütfen cevap verin
-madem inandırıcı değil bu anlattıklarım neden habire bu konuda vakit geçiriyosunuz
- madem ben sadece paranoyak bir görümceyim o zaman neden bunları abime anlatmak yerine burda içimi döküp fikir almaya çalışıyorum
evlilikleri nasıl düzelir diye bi kadın neden böyle yapar diye soruyorum
-madem siz her şeyin benim abartım olduğunu düşünüyorsunuz o zaman neden tüm yazdıklarımı dikkate alıp cevap veriyosunuz ben olsam inanmadığım birine cevap dahi vermem
-madem benim tek derdim onları kıskanıyo olmak o zaman neden gidip evliliklerini bozmaya çalışmıyorum da nasıl konuşsamda kendilerine çeki düzen verseler diye soruyorum
-madem amacım ortalığı karıştırmak neden bütün bunları abimle yada hiç bir aile üyesiyle paylaşmıyorum kendi çapımda nasıl çözerim diye düşünüyorum

benden size öneri kendi hayatlarınızda içinden çıkamadığınız kızdığınız halde söyleyemediğiniz yapmak istemediğiniz halde yaptığınız o kadar çok şey varki ve insanlar sizi hiç bir zaman tam anlamıyla dinlemedikleri bu sizde empati eksikliği yaratmış ve siz gerçek hayatınızda dışa vuramadığınız her şeyi burda başka yollardan başka insanlara alakasız zamanlarda kusuyosunuz bence sakinleşin ve önce kendinizi sonra başkalarını anlayın
bir ufak tavsiye eğer bir konuyu önemsemiyosanız o konunun içinde olmazsınız olur biter, yok diyorsanızki ben ısrarlarla dahil olucam o zaman ben artık sizi dikkate almıyorum(gerçi pek aldığım yoktu zaten) size iyi seyirler

bizler için basın açıklaması mı yaptınız hiç gerek yoktu
maşallah grup terapisinin sonuçlarını çıkarmışsınız ama yengenize bi çözüm bulamamışsınız ne garip değil mi :26:

ben hiç bi zaman inanmıyorum demedim
sadece konunun amacı yeğeniniz olduğunu düşünmüyorum

her yazında abim çok sinirlidir diyorsun
benim bildiğim sinirli adamlar

herşeyi dört dörtlük isterler onlar pek hata kabul etmez
en ufak birşey de kavga kıyamet olur

ve bu eşle yaşayan insanlar eli mahkum kendine çekidüzen verir yani benim etrafımda ki sinirli insanlar bu şekilde
bu durumda 2 şey çıkıyor ortaya ya ortada hiç bi sorun yok abinin sesi çıkmadığına göre

yada abinde dedidiğin gibi mükemmel bi koca değil
çocuğun ne yemek yediğini dahi bilmeyen , düğüm olmuş saçlarını görmeyen baba mı olur

bu mesajımda da nedenini açıkladım

diyelim ki yengenin böyle sorunları var
yok elinden tel düşmüyor yok pc den kalkmıyor temizlik yapmıyor yemek yapmıyor evde oturmuyor komşudan çıkmıyor diyeceğine
abinin bunları görmemesinde ki sebepleri düşünün
yani bunları görmeyen koca ya kördür ya evine gitmiyordur
siz ilk önce bunu araştırın bence

eski konunuzu da okudum evine kocasına yetmeyen , evi dağınık olan ,yemek yapmayan ,bi sürü kıyafeti olduğu halde aynı eşortmanı üstünden çıkarmayan, saçını bile taramayan yani

tıpkı yengenizin gibi davranmışsınız ve sizi bu duruma sürekleyen sorunlarınız varmış

belki de yengenizi bu duruma getiren sebepte abinizdir olamaz mı

melek sen daha dün benden özür diledin haklısın dedin ben anlamamış olabilirim dedin sende ciddi dengesizlik var
kardeşim gelme o zaman bu bölüme okuma ya hayret bişey çok gördüm çok duydum da bu kadar dengesizini görmedim

ben eger bu konu gerçekse ve siz gerçekten bu kadar ıılımlı yaklasıyorsanız o zaman ben hata yapıyorumdur ve özür dilerim dedim
ama hala inandırıcı gelmedi konunuz ne yapabilriim

gıybetın ve dedıkodunun en kalabalık bır ortamda gerceklestırıldıgı suanda ınsallah bır de ıftıra atmıyoruzdur..amaa.. aynı anlattıgın sekılde biri vardıı..ve esını aldattıgını ogrendık..ayrıldılar suan..

bizler için basın açıklaması mı yaptınız hiç gerek yoktu
maşallah grup terapisinin sonuçlarını çıkarmışsınız ama yengenize bi çözüm bulamamışsınız ne garip değil mi :26:

ben hiç bi zaman inanmıyorum demedim
sadece konunun amacı yeğeniniz olduğunu düşünmüyorum

bu mesajımda da nedenini açıkladım

diyelim ki yengenin böyle sorunları var
yok elinden tel düşmüyor yok pc den kalkmıyor temizlik yapmıyor yemek yapmıyor evde oturmuyor komşudan çıkmıyor diyeceğine
abinin bunları görmemesinde ki sebepleri düşünün
yani bunları görmeyen koca ya kördür ya evine gitmiyordur
siz ilk önce bunu araştırın bence

eski konunuzu da okudum evine kocasına yetmeyen , evi dağınık olan ,yemek yapmayan ,bi sürü kıyafeti olduğu halde aynı eşortmanı üstünden çıkarmayan, saçını bile taramayan yani

tıpkı yengenizin gibi davranmışsınız ve sizi bu duruma sürekleyen sorunlarınız varmış

belki de yengenizi bu duruma getiren sebepte abinizdir olamaz mı

öncelikle eski konuyu eksik okumuşsunuz her zamanki gibi benim küçük kardeşim kanerdi ve bir yıl hastabede tedavi gördü ve bende onunla kaldım daha yeni evliydim ve hastenede çok zor geçen bir dönemin ardından kendimi toplayım evliliğe adapte olamamıştım
yengemin bu durumu abimin fark etmemesine gelincede daha önce yazdım siz onlarıda görmemişsiniz abim gece 2 de geliyo işten hemen yatıyo ve ertesi gün öğlen 11 gibi de işe gidiyo hafata içi durum bu ve söyledimde zaten mükemel bir kocada olmadı için ve genelde her erkek gibi odun olduğu için eşiylede fazla ilgili bir adam değil çiçek almayı hediye almayı bilmez
ve bunuda yazmıştım ama nedense siz bir türlü okumamakta ısrar ediyosunuz yazılanları ben abimle defalarca konuştum böyle olmaz evine erken gel akşam yemeğinde evinde ol dedim yapıcak bişey yok benim işim bu karım ve kızım için çalışmak zorundayım diyo

tabii siz yüksek ihtimallle bu yazdıklarımıda okumadan hemen yazarsınız bir cevap

insanlar buraya bazen fikir almak bazen yol bulmak bazende sadece dertleşmek içini dökmek için geliyolar konu her ne olursa bir insan burada her hangi bir neşesini yada kederini anlattığı zaman bu hiç kimseye onu yalancılıkla iftiracılıkla suçlama hakkını vermez inanmayabilirsiniz yanlış geliyo olabilir ama bu size suçlama hakkını vermez varsa gösterecek bir yolunuz uslubuyla söylersiniz yada uslup adap bilmiyorsanız susarsınız zira bu vakte kadar öğrenilmeyen uslup bundan sonrada öğrenilmez

hiç kimse başka biri hakkında onun içinde bulunduğu durumu bilmeden bu kadar yargılayıcı olamaz kimsenin böyle bir hakkı yok
kaldıki bazı arkadaşlar diyorya inanmadım yalandır yada iftira atıyosun kıskanıyosun diye beni kınıyolar ya
iyide siz beni tanımadan anlaman dinlemeden böyle söyleyerek sizlerde bana iftira atıyosunuz size derdine açan birine yalan diyosunuz sizin yaptığınız nedir peki şimdi

keşke insanlar anlamadığı konularda susmayı bilse olmaması gereken yerden çekip gitmeyi bilse, nerde durması gerektiğini bilse,
yani sözün özü herkez haddini bilse ne güzel olucak

Back
X