kızlar biliyorum hepiniz iyi niyetle bi şekilde yardımcı oluyosunuz çok sağolun
abimin fark etmeme sebebi, gece 1 de evde oluyo çocuk sabah abim uyurken okula gidiyo dolayısıy nerdeyse hafta içi hiç karşılaşmıyolar abim saat sabah 11 de işe gidiyo ve ben onlara gittiğimde evin salonunda yatıyorum ve amerikan mutfak sabah yeğenim giderken dolabı açıyop ve peynir zeytin bişeyler yiyip gidiyo abim duymuyo bile gittiğini ben uyuyo numarası yaptım kaç kez ama gördüm yeğenim dolaptan kendi yiyo bişeyler ve çoğu zaman sadece nutelanın kapağının açıyo kaşıkla yiyip gidiyo ama yengem abim uyanınca kahvaltı yaptık biz onla ama hadi senlede yapıyım diyo hafta sonlarıda benim salak abim bütün hafta içi evde yediler diye alıp bunları dışarı götürüyo gene dışadrad yiyolar
evet abim ilgizismi ilgisiz ne olursa olsun onun uykusundan feragat edip çocuğumu gece göremedim bari sabah göreyim diyip kalması lazım ama işte öküz oda ki kaldıki benim derdim inanın abimle yengem değil isterse yesinler birbirlerin ni babane ama çocuğa yazık
bu durumda ya ben abime telefon açıp bu çocuk bu koşularda olmaz diye anlatmam lazım
yada gidip yengemle son bi kez konuşmam lazım
yada c şıkkı sesimi kesip oturmam lazım
hadiş buyrun bakalım siz olsanınz yeğeniniz bu durumda olsa ne yapasınız karışırmızınız karışmazmısınız
ben kendi içinizde çeliştiğinize inanmıyorum, çeşit çeşit insan var dünyada. bence yengenizle konuşun, baktınız olmuyo, sözü dinlenen bi aile büyüğünüz gitsin evlerine, o söylesin. szi daha gençsiniz belki sizi dinlemezler. ama dediğiniz gibi anneler var ya, benim teyzemde öyleydi, sabah kız kendi kalkar kahvaltınısını yapar çayını demlerdi. hatta bi kere yanmıştı çaydanlık devrilince. üstelik çalışmıyor da ama keyfinden de geri kalmıyor uykusunu alıyor illa.
ben yeni doğum yaptım, ama oğlumu sabahları ben gönderirim, kahvaltsını hazırlarım, kalkamazsam eşim kalkar kahvaltılık gevreğini hazırlar üstünü giydirir gönderir. çocuk bu yani, her gün de nutella olmaz ki. akşamları gelişini hep pencereden gözlerim, kapıda karşılarım, yani anne bu, bakıcı diilki, çocuğuna o böyle yaparsa babası haydi haydi yapar.
yemek dışında nasıl peki, çocuğuna ilgisi var mı? belki de depresyondadır, eşiyle mutsuzdur, bu da çocuğuna yansiyordur.