bana bi akıl verin lütfen delircemm

kızlar biliyorum hepiniz iyi niyetle bi şekilde yardımcı oluyosunuz çok sağolun
abimin fark etmeme sebebi, gece 1 de evde oluyo çocuk sabah abim uyurken okula gidiyo dolayısıy nerdeyse hafta içi hiç karşılaşmıyolar abim saat sabah 11 de işe gidiyo ve ben onlara gittiğimde evin salonunda yatıyorum ve amerikan mutfak sabah yeğenim giderken dolabı açıyop ve peynir zeytin bişeyler yiyip gidiyo abim duymuyo bile gittiğini ben uyuyo numarası yaptım kaç kez ama gördüm yeğenim dolaptan kendi yiyo bişeyler ve çoğu zaman sadece nutelanın kapağının açıyo kaşıkla yiyip gidiyo ama yengem abim uyanınca kahvaltı yaptık biz onla ama hadi senlede yapıyım diyo hafta sonlarıda benim salak abim bütün hafta içi evde yediler diye alıp bunları dışarı götürüyo gene dışadrad yiyolar
evet abim ilgizismi ilgisiz ne olursa olsun onun uykusundan feragat edip çocuğumu gece göremedim bari sabah göreyim diyip kalması lazım ama işte öküz oda ki kaldıki benim derdim inanın abimle yengem değil isterse yesinler birbirlerin ni babane ama çocuğa yazık
bu durumda ya ben abime telefon açıp bu çocuk bu koşularda olmaz diye anlatmam lazım
yada gidip yengemle son bi kez konuşmam lazım
yada c şıkkı sesimi kesip oturmam lazım
hadiş buyrun bakalım siz olsanınz yeğeniniz bu durumda olsa ne yapasınız karışırmızınız karışmazmısınız

ben kendi içinizde çeliştiğinize inanmıyorum, çeşit çeşit insan var dünyada. bence yengenizle konuşun, baktınız olmuyo, sözü dinlenen bi aile büyüğünüz gitsin evlerine, o söylesin. szi daha gençsiniz belki sizi dinlemezler. ama dediğiniz gibi anneler var ya, benim teyzemde öyleydi, sabah kız kendi kalkar kahvaltınısını yapar çayını demlerdi. hatta bi kere yanmıştı çaydanlık devrilince. üstelik çalışmıyor da ama keyfinden de geri kalmıyor uykusunu alıyor illa.

ben yeni doğum yaptım, ama oğlumu sabahları ben gönderirim, kahvaltsını hazırlarım, kalkamazsam eşim kalkar kahvaltılık gevreğini hazırlar üstünü giydirir gönderir. çocuk bu yani, her gün de nutella olmaz ki. akşamları gelişini hep pencereden gözlerim, kapıda karşılarım, yani anne bu, bakıcı diilki, çocuğuna o böyle yaparsa babası haydi haydi yapar.
yemek dışında nasıl peki, çocuğuna ilgisi var mı? belki de depresyondadır, eşiyle mutsuzdur, bu da çocuğuna yansiyordur.

''evliliği çocuğu için sürdüren '' çocuğuna böyle davranamaz.
çocuğunu sevmeyen bırakıp gider.
hayatında biri varsa, evliliği kötü gidiyor ve sırf çocuğu için duruyorsa
bu evladını sevdiğini gösterır.

öyle bir anlatıyorsun ki
görende üvey evladı sanır.

hayır doğru söylüyor, aynen böyle oluyor, biz bir yakınımızda aynen böyle gördük. şimdi ayrıldılar, ama ikisi de hala mutlu değil. evladını sevmemek denmez hem ona, bilinçaltı öyle söylüyor, sevmese zaten belli olur, ilgisiz sadece.

Ben böyle şeylere karışmam

Yeğenime elimden geldiğince bakar ilgilenirim , o kadar..

Diğerleri koca koca insanlar ne yapacaklarını kendileri bilir, sorunları varsa da eşler kendi arasında çözer veya çözmez.. O beni ilgilendirmez..

Sizin abinizde dört dörtlük değilmiş zaten yengenizin böyle olmasına neden şaşırıyorsunuz ki..

ya mevzu cep tel bilgisayardı acaba aldatıyor mu gibi iğrenç bir ithamdı, baktı konu sahıbının ustune gidiyor herkes bu sefer ben o yavruya uzuluyorum:34: ne senın kardeşin baba ne de anası ana suçlu varsa ikisidir sadece geline yüklenemezsin...

ayrıca 3 gün boyunca o yavrucak buzdolabı karıştırırken hala olsaydın da sen barı bi kahvaltı hazırlasaydın ama yook gelini ispiyonlamak daha kolay neden çünkü o ailede çekemediğin sende olmasını arzuladığın birşey var ve buna sahıp olan yengeni kıskanıyorsun

ayrıca o baba senın abınse o kadın gelinin değil yengen olur değil mi ?gelinde gelin senın canın görümcecilik oynamak istiyor ama insanları rahat bırak

namuslarına çamur atmaya kalkma o aile dağılsa abın karısını boşasa mutlu mu olacaksın?

bence olacaksın hem ne güzel çocukta sana kalır rahat rahat bakarsın gerçi uyuyor numarası yapıp nutella kaşıklatmışsın çocuğa ama en iyi anne sen olursun bence..

çocuğun var mıydı senın?:34:

Son düzenleme:
Samimiyetiniz ya da gerçekliğiniz beni ilgilendirmiyor fakat abinizle daha önce tartışmaları olduğunu söylemişsiniz o zaman abiniz de bazı şeylerin farkında eğer yeğeninizi seviyorsanız bence annesiyle babasının arasına girmeyin. 10 yıllık evli insanlar vardır bir düzenleri, sizin bilmediğiniz kimbilir neler var aralarına girmeyin illa yapmak istediğiniz bir şey varsa abinize çocuğunun ilgiye ihtiyacı olan bir yaşta olduğunu evi ve kızıyla daha ilgili olmasının istediği güzel geleceği hazırlayacağını anlatın

Şunu eklemek istiyorum kırılmayın ama iyiniyetli bir insan profili çizmiyorsunuz

Son düzenleme:
kızlar benim derdim gelinimiz nolur bi akıl verin
abimle 10 yıllık evlilikleri var abim çok ta iyi bi koca değildir öküzdür biraz gelinimizdeki sorun şu bu arada bide kızları var 7 yaşında
zaten doğru düzgün eviyle ilgilennen bi kadın değildir raahatına düşkündür öyle temizlikmiş sofra kurmakmış bilmez
ama son bir senedir şöyle bi gariplik var cep telefonu elinden düşmüyo tuvalete gitse elinde yani sürekli internette ve yanına gidince bilgisayarı direk kapatıyo bide sabah evden bi çıkıyo akşama kadar üst komşusunda yatağını bile toplamaz günlerce yemek yapmaz kızı okuldan gelir aç aç bekletiyo çocuğu bi çorba yapar garibim çocuk beş gün içer
ya bi akıl verin ben gelinimiz çok severdim tamam abimde öküzün biridir ama artık dayanamıyorum karışmayım diyorum ama yeğenime içim gidiyo
siz olsanız napardınız

Ben senin yerinde olsam yengeme arkadaş gibi davranır eşi öküz gibi demişşin buna rağmen çocuğu için evini çekip çevirmeli. Bi konuşmayı denesen yengenle derdi neymiş telefonla nette falan takılıo demişşin konuş bakalım ne varmış ne yokmuş. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama yinede dışarıda sevgimi arıo bilemeyeceğim haaa benide yanlış anlama sakın. Birde abinle annenler babanlar konuşsa yengenede yazık şu durumda. Bide ortada çocuk var ben çok üzüldüm ya :(

tamam sanırım sizde algıda seçiçilik var ben ne söylersem söyliyim siz altından başka anlamlar çıkarıcaksınız o yüzden sizden rica edicem madem anlamıyorusunuz benide yormayın emi

ya mevzu cep tel bilgisayardı acaba aldatıyor mu gibi iğrenç bir ithamdı, baktı konu sahıbının ustune gidiyor herkes bu sefer ben o yavruya uzuluyorum:34: ne senın kardeşin baba ne de anası ana suçlu varsa ikisidir sadece geline yüklenemezsin...

ayrıca 3 gün boyunca o yavrucak buzdolabı karıştırırken hala olsaydın da sen barı bi kahvaltı hazırlasaydın ama yook gelini ispiyonlamak daha kolay neden çünkü o ailede çekemediğin sende olmasını arzuladığın birşey var ve buna sahıp olan yengeni kıskanıyorsun

ayrıca o baba senın abınse o kadın gelinin değil yengen olur değil mi ?gelinde gelin senın canın görümcecilik oynamak istiyor ama insanları rahat bırak

namuslarına çamur atmaya kalkma o aile dağılsa abın karısını boşasa mutlu mu olacaksın?

bence olacaksın hem ne güzel çocukta sana kalır rahat rahat bakarsın gerçi uyuyor numarası yapıp nutella kaşıklatmışsın çocuğa ama en iyi anne sen olursun bence..

aynı şeyleri bende yazdım algıda seçicisin dedi çıktı işin içinden,

dahasıda var bu çocuk 5 gün aynı çorbayı içiyormuş,
tam 5 gün beklemiş,
çocuk aynı çorbayı içiyorda siz ne yiyordunuz peki? sizdemi aynı çorbayı 5 gün içtiniz?
ben olsam kendimi bahane eder, aynı çorbayı içemem ben der girer mutfağa yemek hazırlarım,
kenara çekilipte bakalım ne yaptı yapmadı diye gözlem yapamam...

Konu sahibi arkadaşım,
Yazdıklarında belki abartılar da olabilir 5 gün aynı çorbanın içilmesi gibi ki sen misal olarak verdin sanırım ama biraz uçuk olmuş...
Yine de bir hala olarak endişelerinin olması çok normal sonuçta o evlat senin de evladın sayılır. Sen de anlattığın kadarıyla elinden geleni yapmaya uğraşıyorsun, hatta eşini bırakıp onların yanına sırf yeğenin için gitmen bile, ne kadar duyarlı olduğunu gösteriyor. Zaten eşler arası duruma da karışmam demişsin, peki yengenle konuşsan? Düzelsin diye değil, nesi var, neden böyle diye...? Bak ben anlattıklarından şunu çıkardım; bu kadının mizacı bu... Bazısı vardır uykucudur, ev işi yapmayı sevmez, onun evle alakası olmaz ama başka alanlarda çok iyidir. Hani senden ev kadını olmaz denen tarzda kişilik... Gelininiz de öyledir belki... Ha sorumsuz bir anneyse de bu onun kabahati, sen bir hala olarak elinden geleni yaparsın, gerisini onlara bırakırsın, o kişiyi değiştiremezsin maalesef... Bu durumda en makul şey, senin yeğenine yemek yapmayı öğretmendir, mesela makarna, salata, çorba... Yumurta kırmayı öğret ne bileyim menemen falan?! Yani belki yeğenin için zor olacak ama yemek yapma işine erken başlamış olur, sen gittiğinde onu beslersin. Ona güzel beslenmeyi öğret, beslenme çantasına muz koy, yanına süt, ekmek arası birşeyler... Biraz daha tok tutar en azından...Yeğeninin yapabileceği şey, maalesef küçük de olsa, başının çaresine bakmak...
Benim yeğenim yok ama çocuklara ben de kıyamam... Fakat sen uzaktan bir nebze yardımcı olabilirsin, bunda da en doğru alternatifleri üretmen gerekir.
Yengenin bir de komşuda internete girmesi vs, bence bağımlılık... Ha kötüsü de olabilir, şüpheniz doğru da olabilir, bu bizi de sizi de ilgilendirmez aile içi şeylere karışılmaz ama abin ya farkında değil ya da umursamıyor. Ben abinin farkında olmadığını, iş nedeniyle zaten gerekli zamanı ayırmadığı için, haftasonu telafi etmeye çalışsa da eksik kaldığını, o 2 günde de zaten hep dışarıda olduklarından, evdeki durumlardan bihaber olduğunu düşünüyorum. Yengeni dağınık bir insan olarak kabul etmiştir ki yukarıda yazdığım gibi, bazı insanların kendi alışkanlıkları öyledir, değiştiremeyiz. Zaten temizlik anlayışı da kişiden kişiye değişmez mi...? Benim dip köşe temizliğim senin günlük temizliğindir kimbilir?! Ben lavaboyu her gün ovarım sen gün aşırı ovarsın, ama ikisi de temizliktir. Yani bazı şeyler kişiden kişiye değişir. Yengeninki de haftada birdir belki... Bir de yengenin psikolojik bir sorunu olabilir, arkadaşı yoktur belki... Ben de günde 3-4 saat netteyim, genelde kkya bakarım, başka sitelere bakarım, face açarım arkadaşlarımla yazışırım msnden, kafama birşey takılır araştırırım o konuyla ilgili bir sürü makale okurum saatlerin nasıl geçtiğinin farkına varmam, sonra kalkarım ev işi yaparım, ev işi yapmaktan sıkılır tv izlerim, kafama göre takılırım, ha ben evli değilim evli olsam bu kadar rahat olmazdım ama yengen de belki can sıkıntısı yaşıyordur, sormak, yardımcı olmak gerek...
İnşallah sana bir nebze olsun yardımcı olabilmişimdir, farklı bir bakış açısı aramışsın inşallah faydası olur.
Sevgiler...:16:
lily arkadasa katilmakla beraber,bende diyorumki siz oraya gittigniz zaman yigeniniz icin,bir kac cesit yemek yapip buzluga atip ,birakabilrisniz diye düsünüyorum en azindan bir kac hafta dogru dürüst yemek girer cocugun migdesine ,aklima baskada birsey gelmiyor bir anne olark cok üzüldüm o cocuga

daha öncekil sayfalarda yazmisnz ya mutsuz olsa bile cocugna bu sekilde olmasi normalmi diye.

kendimden örnek verecek olursam ,hayir normal degil.

cünkü bende anneyim 2 tanede yavrum var 9 senelik evliyim,bu süre zarfinda cok oldu mutsuz oldugum,esimle anlasamadigim ,esimi ve evimi ihmal ettigim hic bir is yapmadigim ama cocuklarima hicbir zaman bu kadar ilgisiz olmadim he belki bu zamanlarda manevi olarak ihmal ettigm oldu onlari ama yemekti üst bas temizligiyle okuluyla kresiyle ilgilenmekti bunlari hic bir zaman ihmal etmedim..

siz ya gerçekten anlamakta sıkıntı yaşıyosunuz ya okumayı bilmiyosunuz yada sizde malesef benim yengem gibi birisiniz ve bunları duymak hoşunuza gitmiyo ya ben sayfalarca zaten abimi eleştirdim ilgisiz bi koca dedim yanlışları var dedim yengem ona istediği gibi davranabilir dedim ama çocuğa böyle davranması beni çok üzüyo dedim
ayrıcada zaten düşün me kabiliyetiniz olsa benim allah korusun o aileyi dağıtmak isteyen biri olsam bunları buraya yazacağıma gider abime anlatırım benim tek derdim yeğenime iyi baksınlar ve daha düzenli daha sağlıklı bir hayatları olsun bende isterim yengem eviyle ilgilenen çocuğuyla ilgilenen bir kadın olsun dışarı çıksın dolaşsın kendine baksın bütün gün pc de oturmasın çocuğuyla ilgilensin istiyorum bunun neresi size bu kadar tuhaf geliyo
ayrıcada keşke daha dikkatli okusaydın ben oraya gitttiğim ilk 3 gün karışmadım dedim belki yorgundur belki keyifsizdir dedim ama baktım 4. gün de aynı daha öncede yazdım bir arkadaşa kalktım ve onu alışverişe çıkardım tüm evini temizledim yeni eşyalarına varana kadar aldım sıkılmıştır bunlardan belki o yüzden yapmak gelmiyodur içinden dedim uzun uzun konuştum anlattım gördüğüm yanlışları ve haklısın dedi değişicem dedi bende böyle olmak istemiyorum dedi sen burda olsan beni toparlarsın dedi ben elimden gelen bu kadar dı bu kadar yardım edebildim ama
şimdi tekrar gitttiğimde görüyorum ki her şey aynı hatta daha beter
ve ben tekrar tekrar söylüyorum benim tek derdim neden çocukla ilgilenilmiyo kocası öküzse kötüyse bir kadın ya boşanır yada çocuğunu bu kadar görmezden gelmez onun suçu ne ki kocanı istersen adam yerine koyma o senin bileceğin iş ama çocuk bu

daha öncekil sayfalarda yazmisnz ya mutsuz olsa bile cocugna bu sekilde olmasi normalmi diye.

kendimden örnek verecek olursam ,hayir normal degil.

cünkü bende anneyim 2 tanede yavrum var 9 senelik evliyim,bu süre zarfinda cok oldu mutsuz oldugum,esimle anlasamadigim ,esimi ve evimi ihmal ettigim hic bir is yapmadigim ama cocuklarima hicbir zaman bu kadar ilgisiz olmadim he belki bu zamanlarda manevi olarak ihmal ettigm oldu onlari ama yemekti üst bas temizligiyle okuluyla kresiyle ilgilenmekti bunlari hic bir zaman ihmal etmedim..

ohh sonunda bende bunu soruyorum çok sağolun gerçekten ben henüz anne değilim ahkam kesmek doğru değil ama anne olanlar daha iyi bilir yani her ne olursa olsun şartlar ne olursa olsun elin ayağın tutuyosa çocuk açım dediğinde kafayı hiç pc den kaldırmadan hımmmmm tamama tamamm dur söyleriz bişeyler demezsiniz dimi
evet insan yoruluyo her gün yemek hergün ev işi kendimden biliyorum çok zor ki ben kendi işlerim içinde koşturuyorum gerçekten zor ama
genede iyi kötü yapıyorum bişiyler genede yıkıyorum çamaşırımı genede bi evi süpürebilirim belki bazen bende yapmak istemem ama en fazla bir iki gün sonra toparlarım kendimi

ben kendi içinizde çeliştiğinize inanmıyorum, çeşit çeşit insan var dünyada. bence yengenizle konuşun, baktınız olmuyo, sözü dinlenen bi aile büyüğünüz gitsin evlerine, o söylesin. szi daha gençsiniz belki sizi dinlemezler. ama dediğiniz gibi anneler var ya, benim teyzemde öyleydi, sabah kız kendi kalkar kahvaltınısını yapar çayını demlerdi. hatta bi kere yanmıştı çaydanlık devrilince. üstelik çalışmıyor da ama keyfinden de geri kalmıyor uykusunu alıyor illa.

ben yeni doğum yaptım, ama oğlumu sabahları ben gönderirim, kahvaltsını hazırlarım, kalkamazsam eşim kalkar kahvaltılık gevreğini hazırlar üstünü giydirir gönderir. çocuk bu yani, her gün de nutella olmaz ki. akşamları gelişini hep pencereden gözlerim, kapıda karşılarım, yani anne bu, bakıcı diilki, çocuğuna o böyle yaparsa babası haydi haydi yapar.
yemek dışında nasıl peki, çocuğuna ilgisi var mı? belki de depresyondadır, eşiyle mutsuzdur, bu da çocuğuna yansiyordur.

çocuğuna ilgisi vardır elbet ama ne biliyim işte mesela çocuk okuldan gelip bişey anlatmaya çalışıyo genelde tersler yani dinlemez pek yada çocuk canım sıkılıyo der hemen dışarı yollar saat geç te olsa hava soğukta olsa fark etmez
yani yeterki pc başında rahatsız edilmesin gerisine pek karışmaz aslında ama yani benim için galiba en önemlisi yemek konusu ben en çok ona taktım kafayı çünkü bana geldiği zaman küçücük boyuyla annesini çekti bi gün mutfağa diyoki gel burda otur neden diyo ya işte halama bak nasıl yaptığını öğren banada yap böyle şeyler evde bizde masada yiyelim falan diyo
bazıları anlamasa da bilmiyorum ben mi abartıyorum ama bu durum da benim içime işliyo işte

birde bi şey merak ettim kendinizi bu kadar önemsemeniz güzel ama gerek yok çünkü benim hayatımda her hangi bir öneminiz yok dolayısı ile neden sizin ne düşündüğünüzü yada tanımadığım insanların ne düşündüğünü önemseyip konuyu konuyu saptırıyım ki siz demişsiniz ya baktı konu sahibinin üstüne gidiyor herkes oda ben yavruya üzülüyoruma çevirdi konuyu ben sadece durumu anlatım tabii anlatmak çok öenmli olmuyo karşı tarafında anlıycak kapasitede olması gerekli ama siz bu kadar önemsemeyin kendinizi bence çünkü ben durumu anlatırım hepsi bu siz dediniz diye konuyu değiştiricek değilim nede çünkü umrumda değilsiniz ki

aynı şeyleri bende yazdım algıda seçicisin dedi çıktı işin içinden,

dahasıda var bu çocuk 5 gün aynı çorbayı içiyormuş,
tam 5 gün beklemiş,
çocuk aynı çorbayı içiyorda siz ne yiyordunuz peki? sizdemi aynı çorbayı 5 gün içtiniz?
ben olsam kendimi bahane eder, aynı çorbayı içemem ben der girer mutfağa yemek hazırlarım,
kenara çekilipte bakalım ne yaptı yapmadı diye gözlem yapamam...

tekrar ve son kez söylüyorum ben size ve tüm dediklerinize cevap verdim keşke habire yazacağınıza bide okumayı deneseniz bunların cevabını alırdınız
haaa ama yok sizin canınız sıkılıyo da ısrarlarla kavrayamadığınız ve size verilen cevapları okumadığınız bir konunun içinde olmak istiyosanız o da size kalmış
vaktiniz bol demektir ne mutlu size

iyi günler arkadaşım konunu dün okudum ama cevap yazamadım peki arkadaşım abin 10 yıllık evliymiş sen bu 10 yıllık evlilikleri boyunca yanındamıydın hayır degildin çocugunu aç bıraktıgını nerden düşünüyorsun arkadaşım tamam 10 yıllık evli belki dediginiz gibi evini temizlemiyordur dagınıktır ama hiç bir anne çocugunu aç bırakmaz belki günde 3 ögn degilde günde 2 ögün veriyordur ama yinede karnını doyuruyordur yengen 10 yıllık evliliklerinde evinde hiç mi yemek yapmıyor o zaman bunların açlıktan ölmesi gerek yegeniniz size birşeyler anlatıyorsa bunu abinizede anlatır buna emin olabilirsiniz demekki abiniz yengenizin halinden memnun siz birşey derseniz sizinlede arasını açabilir

iyi günler arkadaşım konunu dün okudum ama cevap yazamadım peki arkadaşım abin 10 yıllık evliymiş sen bu 10 yıllık evlilikleri boyunca yanındamıydın hayır degildin çocugunu aç bıraktıgını nerden düşünüyorsun arkadaşım tamam 10 yıllık evli belki dediginiz gibi evini temizlemiyordur dagınıktır ama hiç bir anne çocugunu aç bırakmaz belki günde 3 ögn degilde günde 2 ögün veriyordur ama yinede karnını doyuruyordur yengen 10 yıllık evliliklerinde evinde hiç mi yemek yapmıyor o zaman bunların açlıktan ölmesi gerek yegeniniz size birşeyler anlatıyorsa bunu abinizede anlatır buna emin olabilirsiniz demekki abiniz yengenizin halinden memnun siz birşey derseniz sizinlede arasını açabilir

hayır 1 yıl boyunca hep böyle değildi aslında yazdım ama gözden kaçtı sanırım tamam öyle eviyle işiyle pek ilgilenmezdi yani biraz rahat bi kadın dı ama çocukla ilgiliydi ama son 1 1,5 senedir durum bu bu arada abim son 2 yıldır bu işte çalışıyo yani daha öncesinde erken gelirdi eve
yani özetle 2 yıl önce abim işe girdi ve geç gelmeye başladı yengemi ihmal etti
yengem 1,5 yıldır pc başından kalkmayıp çocuğu ihmal etmeye başladı
ve ikisiylede konuştum ama abim diyorki onlar için çalışıyorum ne yapayım
yengeme gidsiyotrum konuşuyorum değişicem haklısın diyo ama yok gene aynı
ve olan çocuğa oluyo kendi kendine büyüyüp gidiyo resmen

hayır 1 yıl boyunca hep böyle değildi aslında yazdım ama gözden kaçtı sanırım tamam öyle eviyle işiyle pek ilgilenmezdi yani biraz rahat bi kadın dı ama çocukla ilgiliydi ama son 1 1,5 senedir durum bu bu arada abim son 2 yıldır bu işte çalışıyo yani daha öncesinde erken gelirdi eve

10 yıl yazıcaktım 1 yıl olmuş kusura bakmayın ama anladınız sanırım

anladım arkadaşım siz hem abinizi suçluyorsunuz hemde yengenizi tuvalate bile telefonla gidiyor bizi görünce pc kapatıyor vs gibi şeyler söylemissiniz siz başka birşeyden mi şüphelendiniz aslında yani yengenizin sanal alemde birisiyle faaln görüştügünden yazdıklarınızdan onu çıkardımda yanılıyorda olabilirim tabi yemek falan bahana geldi banada:30::30:

Son düzenleme:
Siz kendiniz kendi konunuzda yazmışsınız;evim darmadağın,hiç iş yapmıyorum,saçlarımı bile taramıyorum düşünün artık diye...

Tamam yakınınızın hastane dönemi olmuş geçmiş olsun ama belki yengenizde son bir yıldır bişeylerin bunalımı içindedir,size olan ruh hali ona olamaz mı?

Siz kendiniz kendi konunuzda yazmışsınız;evim darmadağın,hiç iş yapmıyorum,saçlarımı bile taramıyorum düşünün artık diye...

Tamam yakınınızın hastane dönemi olmuş geçmiş olsun ama belki yengenizde son bir yıldır bişeylerin bunalımı içindedir,size olan ruh hali ona olamaz mı?

elbetteki olabilir zor dönemleri insanları ki benim de oldu çok iyi bilirim bu durumu ve herkeze anlatmay çalıştığım şey şu bir kadın allaha şükür hayatında kocasının eve geç gelmesi ve ilgisiz liği dışında bir sorun yoksa sağlığıda yerindeyse neden çocuğunu bu kadar ihmal eder defalarca konuştum yapaliceğim belki başka bişeylerde vardır ama benim aklıma konuşup ona destek olmaktan başka bişey gelmedi ama bütün bu destek olma çababama rağmen kocasının isterse yüzüne bakmasın ama çocuğu ihmal etmesini ben anlayamıyorum
belkide anne değilim bilmiyorum ama ne biliyim işte sanki hiç bir anne çocuğunu ihmal etmemeli diye düşünüyorum

Back
X