Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen anlayamıyorum
insan aynı evde yaşadığı insanın hiç mi bir açığını yakalamaz?
hiç mi evde yemek yemıyor bu adam , evde yemek yapılıp yapılmadığını bile bilmiyor
hiç mi hafta sonu evde olmaz
hiç mi eşinin bilgisayarına işi düşmez
hiç mi denk gelmez eşinin telefonunun çaldığına
veya telefon eşinin sürekli cebındeyse
hiç mi şüphe duymaz?
acaba evin erkeği evi otel olarak kullanıyor olabilir mi?
ya da ikisinin arasında bazı sırlar da olabilir.
yengenın davranışlarının rahatlığı elbet bir yerlerden geliyordur.
Bu konuyu tüm samimiyetinizle buraya taşıdıysanız eğer, ben size inanırım...
Velakin tutarsızlıklar da var... Lütfen darılmayın bana...
Açıklarınızı sû-i zan ile kapatıyorsunuz gibi görünen yorumlarınız da var... Tam emin değilsiniz ve fakat inanmışsınız. Bu tehlikeli bir durum...
Haklı olduğunuza o kadar inanıyorsunuz ki bu konuda, tam emin olmadığınız her yerde farklı bir bilgi aktarıyorsunuz. Ama emin olacak kadar da zaman geçirmemişsiniz, kast ettiğim bu... Tam olarak istediğiniz nedir buradan, onu anlamaya çalışıyorum...
Abinizle konuşmuşsunuz. Asıl rahatsızlık konunuz "Yeğeninizin bakımı"...
Evli misiniz? Kaç yaşında çocuk / çocuklarınız var...?
Belki akabinde bir şeyler yazılabilir...
evet bunlar merak konusu sürekli soruyoruz ama cevap yok
sanırım verecek cevabı yok yüzden
benim eşim dolapta ne var ne yok benden daha iyi bilir
demek ki hem ilgisiz bi koca hemde ilgisiz bi baba
kadın da oluruna bıraktı demek
ne diyorsunuz siz yaa kimsenin kimseye iftira attığı yok arkadaşım.. hep varsayımlarla yazışıyoruz.
evet bunlar merak konusu sürekli soruyoruz ama cevap yok
sanırım verecek cevabı yok yüzden
benim eşim dolapta ne var ne yok benden daha iyi bilir
demek ki hem ilgisiz bi koca hemde ilgisiz bi baba
kadın da oluruna bıraktı demek
bence bi yolunu bul o telefonunu bi ele geçir karıştır böyle annemi olur yahu bence abine söyle hatta gelininize açıkça söyle![]()
evin hanımı bekar gibi yaşıyor
ve nasıl bir cesaretse telde sürekli haşır neşir ve eşi bunun farkında bile değil
insan arkadaşında böyle bir şey olsa
anında fark eder
ama eş hiçbir şeyin farkında değil.
evde 5 gün boyunca aynı yemek veya çorba yenıliyor
temizlik yapılmıyor
sanki bu evde çocuktan başka kimse yaşamıyor muş gibi.
bence sen yengenden baya gıcıklanmışın farkında değilsin,kendi kendini kandırıp yiğenini öne sürüyo gibi gedin bana.. Olabilir tabi bazen kızgınlıklarımızı başka şeyi bahane edip kullanabiliyoruz nefis ve bence artık nefsine uymamalısın...Sanırım evlisin kendi ailenle ilgillenmeni ve karışmamanı öneririm.Ağabinede üzülme yiğeninede belliki hallerinden memnunlaryiğenine gelince çoçukların her söylediğine inanma:)eğer çok aç kalsa emin ol en ufak şeyi bile babasına yetiştirir,çoçuklar cin gibi:)yengenin temizlik yapmaması falan falan boşwer seni ilgilendirmez ve bence oraya gidip düzenlerine karışıp temizlik falan yapmamalısın çünkü madem yaşantıları öyle bırak çoçuk alışsın bulunduğu şartlarda yaşamayı öğrensin düzen kurup tekrar gitmen onu karmaşıklığa iter..sen pamuklara sarsanda alsanda baksanda o gene annem der:) halasısın tabiki halalık yapmalısın ama annelik moduna girme ,belliki seviyosun ama onun annesi sen değilsin.Aldatma konusunu ima etmişin öyle bişey olsa bence kocası mutlaka anlar bi yerden patlak verir ki sanmıyorum ..Sende böyle imalarda bulunup kendini doldurma çok ciddi bi ima Allah korusun günah alıyo olabilirsin..Canım ben seni yargılamıyorum ama bana sinirn bozuk gibi geldi biraz düşün nefsine uyma haklılık payın da olabilir bilemeyiz ama genede karışma onlar aile..merak ettim sakıncası yoksa çoçuğun varmı,kaç yıllık evlisin ve yaşın kaç?
darılmak olurmu en güzeli size tezat gelen bişeyler en azından önce sorup sonra yargılıycaksın asıl teşekkür ederim bu durum için
yengemden çok eminim aslında ona böyle bişey kondurmak bana çok yanşıl geliyo ama haline tavrına tüm gün pc başında olmasına ve bu seneye kadar telefonu ortada olan bir kadının birden telefonun herkezden saklamasına dayanarak böyle bir şüphe düştü içime tabiki bu sadece bir şüphe ve inanın yalan söylüyo ve yanılıyo olmayı çok istiyorum
değiniz doğrudur asıl derdim yeğenim gerisi beni ilgilendiren bir durum değil daha doğrusu benim müdahele edebileceğim bir durum değil iki yetişkin arasında halletsin
ben ikisiyle kızlarını çok ihmal ettiklerini ve bazı konularda çok yetersiz kaldıklarını onlarıda çok kırmadan elimde geldiğince konuştum evet
bana gelincede evliyim henüz çocuk düşünmüyorum
aslında kendisiylebiraz konuştum bir kadının kocasından ilgi göremeyince ne kadar eksik kalacağını ve başka birrinde sahtede olsa bir ilgi gördüğünde buna kanabileceğinden bahsettim ona uzun ve ne demek istiyorsun açık ol dediğinde bende bir kadın olarak bana her şeyi anletabileceğini onun intertee çok iyi niyetle bile bir arkadaşlık kursa karşı tarefın art niyetli olabileceğini anlattım ama tabii bilemiyorum biz hep farazi konuştuk direkte sorulmuyorki böyle bişey
nasıl sorayım ki inan ben onun her şeyini anlayabilicek ve ona yol gösterebilecek biriyim aslında oda bunu bilir
neden sadece bi iki üyeye yorum yapıyorsunuz
akıl verin demişsiniz
size abinizle konuşmayı sundum ama hala cevap yok
illa sizi pohpohlamamız mı gerekiyor
pardon abinizi pohpohlayıp gelini kötülememiz
ben de size bir şey sorabilirim inanın art niyetli değil sadece fikir almaya çalışıyorum farz edinki eşiniz çok ilgisiz bir adam size maddi olarak her şeyi veriyor ama kötü bir baba ve kötü bir koca
bu durumda bir kadın olarak ve bir anne olarak çocukla ilgilenmeyşi bırakıp amann diyebilirmisiniz
en kötü ihtimalle memnun değilseniz boşanırsınız ama genede çocuk la ilgili olurmusunuz