kızlar benim derdim gelinimiz nolur bi akıl verin
abimle 10 yıllık evlilikleri var abim çok ta iyi bi koca değildir öküzdür biraz gelinimizdeki sorun şu bu arada bide kızları var 7 yaşında
zaten doğru düzgün eviyle ilgilennen bi kadın değildir raahatına düşkündür öyle temizlikmiş sofra kurmakmış bilmez
ama son bir senedir şöyle bi gariplik var cep telefonu elinden düşmüyo tuvalete gitse elinde yani sürekli internette ve yanına gidince bilgisayarı direk kapatıyo bide sabah evden bi çıkıyo akşama kadar üst komşusunda yatağını bile toplamaz günlerce yemek yapmaz kızı okuldan gelir aç aç bekletiyo çocuğu bi çorba yapar garibim çocuk beş gün içer
ya bi akıl verin ben gelinimiz çok severdim tamam abimde öküzün biridir ama artık dayanamıyorum karışmayım diyorum ama yeğenime içim gidiyo
siz olsanız napardınız
Eğer dediğin gibi sen öncelikle yiğenini düşünüyor olsaydın konuya yengenin elinden düşmeyen cep telefonuyla giriş yapmazdın. Sen yanına gidince direkt bilgisayarı kapatıyor olması O YOLUN YOLCUSU olduğu anlamına gelmez pardon seninki sadece varsayımdı değil mi? 16 sayfadır yaptığın tüm imalar yengen abini aldatıyor yönünde ama biride çıkıp günah alma dediği zaman hemen parlıyorsun. Bir erkek günde 1 saat bile evine uğrasa karısının ne yaptığını gayet iyi bilir. Senin abin buzdolabını hiç açmıyor mu? İnsan kışın açmasa yazın soğuk su içmek için soğuk meyve yemek için açar dolabın kapağını, her gün bu dolap boş pişmiş yemek yok tencere yok sormuyor mu karısına siz ne yediniz diye. Ayrıca sen bu saatte pc başında ne yapıyorsun biz ne yapıyoruz aaa tabi doğruya hepimiz eşlerimizi aldatıyoruz değil mi? Seni asıl sorunun yengen 1 yıl öncesine kadar seninle herşeyini paylaşıyormuş ama artık öyle değil sende yengene sarmış durumdasın. Bence insanların hayatını didikleme yengen abin veya yiğenin senden yardım isterse o zaman üzerine düşeni yap. Yada yengeni abini aldatırken gözünle görürsen elinden geleni yap ama bu yaptığın hiç etik değil. Kadının pasaklı olmasını, yatağını toparlamamasını, 5 gün aynı çorbayı yapmasını, yiğeninin adidastan eşofman almasını bak sayende herşeylerini hepimiz biliyoruz. Yapılan yorumlara şöyle bir yüzdeleme yap bakalım o zaman ne yapman gerektiğini anlarsın.