bana bi akıl verin lütfen delircemm

ya anlattıkların gercekse ben yegenin durumuna cok cok üzüldüm. bak sana önerim madem cocuga bakamıyor yengen (dedigine göre) onu her fırsatta yanına cagır yaz tatilinde sömestrde ya da herhangi tatil günlerinde.
cocuga sen ögret nasıl yapması gerektigini mesela kahvaltıyı.
ya da kendi temizligini. ne bileyim bir sekılde yardımcı olmalısın ona
cok uzuldum ya ozellıkle yemek olayına. yazık yani ne bileyim:50:

evet dediğiniz gibi zaten bütün yaz yanımdaydı elimden geldiğince öğrettim birşeyler ama tabi onun rol modeli annesi her kız çocuğu zaten yarı yıl tatilin de tekrar alıcam yanıma keşke hep yanımda olsalar

Bence de fake
Nerden mi anladim
Ben kızımı kaybettim
Hergun banyo yapiyordum nerdeyse ama kizimin vefatindan tam 1 ay sonra elime tarak aldim sacimi ilk defa taradim
üzüntüden sacımı 1 aydır taramamisim sok oldum ama sacım düğüm düğüm degildi gayet rahat taramistm ki sacım belimdedir

Neyse bu düğüm düğüm ifadesi geçince hiç inanmadım
Konu sahibi gelinine kızgın kayinvaldelik yapmak istiyor
Bu arada biz de bu saate kadar netteyiz ama kk da vakit geçiriyoruz illa kocalarımızı aldattigimiz çıkmamalı

Bu konu fake

konu sahıbı gelınının sorumsuzluguna kızıyor

ve hemde kolluyor onu

kardesını karalıyor

adam eve gelmıyorsa vardır bır sebebı

neden sahte olsun konu gerçi keşke öyle olsada ben şu
eğleniyo olsam keşke
ben burada her iki tarafında eksi artı yanlarını yazıyorum evet abim evinde gerektiği kadar vakit geçirmiyo evet buna işi sebeb oluyo ama çözüm bulmuyo ytada bulamıyo bu duruma
evet yengem son 1 1.5 senedir çok ilgisiz bir anne oldu zaten mükemmmel değildi ama iyice durum çığrından çıkmak üzere evet abimin yanında herşey normal gibi davranıyo ama aslında bence mutsuz bu evlilikte ve benim bir takım şüphelerim var ama henüz sadece şüphe belki yanılıyorum diyorum yada yanılmak istiyorum
evet benim derdim zaten burda yeğenim düştüğü durum yanlış yetiştirilme tarzu daha doğrusu sağlıksız
ve evet çelişkide kalıyorum çünkü bir yanım kadın olarak yengemi anlıyo diyorum ki evet kocası ona bir tatlı söz söylemiyo evet sadece maddi olarak imkan sağlıyo
bir yanım abime acıyo ne yapsın diyorum onlar için çalışıyo ve çok yoruluyo ama elinden bu kadar geliyo işte
bir yanımda yeğenime içim gidiyo

sana o kadar sorular sorduk mantık hatalarını sorduk cevap vermedin

şimdi kalkmış soruya soruyla cevap veriyorsun hadi ben cevaplayım ben çocuğumla ilgilenmeyi hiç bi zaman bırakmam

peki sen gelin için soracağına şu soruyu neden

" abim tamam eşiyle sorunları olabilir ama kızıyla hiç ilgilenmiyor kızın saçı düğüm olmuş ama abim hiç farketmemiş bile karısıyla sorunları olsa bile neden babalık yapmıyor" diye sormadın
çünkü bu ailede kardeşin olan taraf baba faktöründe değil mi

senin konun gerçekten çok garip kusura bakma

ya gerçekten gelini kötülemek için açtın yada abinin hiç bi elle tutulur tarafı yok açık açık yazamıyorsun suçu da karısını atıyorsun

ben size cevap yazdım görmediniz sanırım

bence abinle konuşssanda işe yaramaz....nasıl olsa çok yoğun....büütn iş yengende bitiyo....e o da toparlanacak gibi değil...malesef....zor bi durum...çocuk için...az çok bilirim o durumları...

Eğer ki fake degilse bunların hepsi gerçekse
O zaman konu sahibi gercek bir melek ve ben şahsım adına özür dilerim

ben konunun fake oldugunu düsünmüyorum ama keske fake olsa diyorum
cocuk magdur oldugu zaman icim parcalanıyor vallahi:50:

Eğer ki fake degilse bunların hepsi gerçekse
O zaman konu sahibi gercek bir melek ve ben şahsım adına özür dilerim

melek başın sağ olsun çok üzüldüm inan
bilmiyorum neden inanmadın ama belki ben yeteri kadar anlamadım ama canım inan ki durum bu
ve ben o kadar çaresiz kaldım ki ne yapsam bilmiyorum oturup oturup ağlıyorum
çıkamadım işin içinden
ama sen inanmadıysan da olabilir tabiki insan pek sık rastlamıyo bu durumlara inanmamam senin asla çocuğunu ihmal etmiycek bi kadın olmandan kaynaklanıyo
o yüzden de bir annenin çocuğunu bu kadar görmezden geleceğine inanmak istemiyosun canım benim

melek başın sağ olsun çok üzüldüm inan
bilmiyorum neden inanmadın ama belki ben yeteri kadar anlamadım ama canım inan ki durum bu
ve ben o kadar çaresiz kaldım ki ne yapsam bilmiyorum oturup oturup ağlıyorum
çıkamadım işin içinden
ama sen inanmadıysan da olabilir tabiki insan pek sık rastlamıyo bu durumlara inanmamam senin asla çocuğunu ihmal etmiycek bi kadın olmandan kaynaklanıyo
o yüzden de bir annenin çocuğunu bu kadar görmezden geleceğine inanmak istemiyosun canım benim

Allah razı olsun belki de dediğin gibi bir annenin cocuğuna duyarsız kalışına inanamadım
Ya da babanın umursamamasina inanamadim

:47::47:sizin nasıl bir zihniyetiniz var anlmaıyorum
kız hala olarak yiğenini düşünüyor
ama siz karışmayın sizi ilgilendirmez
laflara bak
yiğen candır ya daha 7 yaşıda çocuk neler çekiyor
sizde gelininize karşı bu kadar iyi niyetli olmayın
bir adamın kocası ilgilenmiyorsa hayatından,çocuğundan vazgeçmez bilakis daha çok bağlanır uğraşır çaba gösterir
ha koca çok mu öküz ya boşansın boşanmıyorsa kocasını görmezden gelip yaşamaya tutunur kızıyla birlikte
git o abine anlat yada ortamda gelininize laf sok abinin anlayacağı dilden
belki abinde eşini aldatıyordur ama ortada masum bit çocuk var
bende yiğenimi çok sevdiğim için onun için herşeyi yaparım sizin gibi asla sakin olamam

Allah razı olsun belki de dediğin gibi bir annenin cocuğuna duyarsız kalışına inanamadım
Ya da babanın umursamamasina inanamadim

haklısın insan soruyo kendine ben bile diyorum kendime abartıyomuyum işte zaten burayada konuyu o yüzden açtım acaba benmi abrtıyorum diye anlattım durumu
insan yok diyo anne yapmaz böyle diyo
bide tabi görümce açınca konuyu malasef daha büyük bi ön yargı var
bende bir gelinim ve her seferinde yangeme bana nasıl davranılsın istiyorsam öyle davranıyorum hep önce onu düşünmeye çalışıyorum ki aman kendini yanlız hissetmesin diye
ama işte insan tabiati türlü türlü

:47::47:sizin nasıl bir zihniyetiniz var anlmaıyorum
kız hala olarak yiğenini düşünüyor
ama siz karışmayın sizi ilgilendirmez
laflara bak
yiğen candır ya daha 7 yaşıda çocuk neler çekiyor
sizde gelininize karşı bu kadar iyi niyetli olmayın
bir adamın kocası ilgilenmiyorsa hayatından,çocuğundan vazgeçmez bilakis daha çok bağlanır uğraşır çaba gösterir
ha koca çok mu öküz ya boşansın boşanmıyorsa kocasını görmezden gelip yaşamaya tutunur kızıyla birlikte
git o abine anlat yada ortamda gelininize laf sok abinin anlayacağı dilden
belki abinde eşini aldatıyordur ama ortada masum bit çocuk var
bende yiğenimi çok sevdiğim için onun için herşeyi yaparım sizin gibi asla sakin olamam

işte bende çok sevdiğim ya diyorum benim söylediklerimden sonra işler sarpa sararda ayrılırlarsa yada ben sebep olursam diye çok korkuyorum

işte bende çok sevdiğim ya diyorum benim söylediklerimden sonra işler sarpa sararda ayrılırlarsa yada ben sebep olursam diye çok korkuyorum

bilemiyorum bu kadar korkuyorsan yapacak birşeyin yok
ya konuışcaksın yada susacaksın
samimi söylüyorum asla susmazdım
tey allahım ya konuş cnm bence sarpa sarmaz abininde işine geliyor

bende başka bi kadın olma ihtimali vardır

bilemiyorum bu kadar korkuyorsan yapacak birşeyin yok
ya konuışcaksın yada susacaksın
samimi söylüyorum asla susmazdım
tey allahım ya konuş cnm bence sarpa sarmaz abininde işine geliyor

bende başka bi kadın olma ihtimali vardır

galiba başka çare yok aslında bende ilk zamanlar çok düşündüm kesin abimin hayatında biri var dedim orda kaldığım sürede ciddi ciddi takip ettim ama bişey bulamadım yani ya çok iyi saklıyo yada gerçekten yok
bende çok düşündüm galiba en iyisi bu gidip yüz yüze önce ikisiyle ayrı ayrı konuşmak sonrada ikisini yan yana getirip konuşmak lazım olmıycak böyle çünkü
bir önce diyorum ya toparlasınlar yada hayatlarını çizsinler

aranız iyiyse açık açık sor ve tepkisine bak o zaman. ya da şaka yollu telefon istedikten sonra vermiyomuş ya ya şu hareketi kocam yapacak aldatıyo diye feryat ederim de. tepkilerine bak.

bir de nacizane fikrim çocuk o kadar küçük değil artık. aileyle başetmektense çocuğu eğitmek daha kolaydır. sık sık görüşün. gittiğinizde güzel huylar aşılayın, üstelik tam temiz olmasa da duş alabilir saçlarını tarayabilir o yaşta çocuk. yani ona kazanım olacak şeylere yoğunlaşın. yemek işi biraz sıkıntı şimdilik ama güzelce masada kahvaltısını yapabilir. piüü nice çalışan anne çocuğu hiç büyümezdi valla başka türlü.

Son düzenleme:
Eğer dediğin gibi sen öncelikle yiğenini düşünüyor olsaydın konuya yengenin elinden düşmeyen cep telefonuyla giriş yapmazdın. Sen yanına gidince direkt bilgisayarı kapatıyor olması O YOLUN YOLCUSU olduğu anlamına gelmez pardon seninki sadece varsayımdı değil mi? 16 sayfadır yaptığın tüm imalar yengen abini aldatıyor yönünde ama biride çıkıp günah alma dediği zaman hemen parlıyorsun. Bir erkek günde 1 saat bile evine uğrasa karısının ne yaptığını gayet iyi bilir. Senin abin buzdolabını hiç açmıyor mu? İnsan kışın açmasa yazın soğuk su içmek için soğuk meyve yemek için açar dolabın kapağını, her gün bu dolap boş pişmiş yemek yok tencere yok sormuyor mu karısına siz ne yediniz diye. Ayrıca sen bu saatte pc başında ne yapıyorsun biz ne yapıyoruz aaa tabi doğruya hepimiz eşlerimizi aldatıyoruz değil mi? Seni asıl sorunun yengen 1 yıl öncesine kadar seninle herşeyini paylaşıyormuş ama artık öyle değil sende yengene sarmış durumdasın. Bence insanların hayatını didikleme yengen abin veya yiğenin senden yardım isterse o zaman üzerine düşeni yap. Yada yengeni abini aldatırken gözünle görürsen elinden geleni yap ama bu yaptığın hiç etik değil. Kadının pasaklı olmasını, yatağını toparlamamasını, 5 gün aynı çorbayı yapmasını, yiğeninin adidastan eşofman almasını bak sayende herşeylerini hepimiz biliyoruz. Yapılan yorumlara şöyle bir yüzdeleme yap bakalım o zaman ne yapman gerektiğini anlarsın.

Son düzenleme:
kızlar benim derdim gelinimiz nolur bi akıl verin
abimle 10 yıllık evlilikleri var abim çok ta iyi bi koca değildir öküzdür biraz gelinimizdeki sorun şu bu arada bide kızları var 7 yaşında
zaten doğru düzgün eviyle ilgilennen bi kadın değildir raahatına düşkündür öyle temizlikmiş sofra kurmakmış bilmez
ama son bir senedir şöyle bi gariplik var cep telefonu elinden düşmüyo tuvalete gitse elinde yani sürekli internette ve yanına gidince bilgisayarı direk kapatıyo bide sabah evden bi çıkıyo akşama kadar üst komşusunda yatağını bile toplamaz günlerce yemek yapmaz kızı okuldan gelir aç aç bekletiyo çocuğu bi çorba yapar garibim çocuk beş gün içer
ya bi akıl verin ben gelinimiz çok severdim tamam abimde öküzün biridir ama artık dayanamıyorum karışmayım diyorum ama yeğenime içim gidiyo
siz olsanız napardınız

Eğer dediğin gibi sen öncelikle yiğenini düşünüyor olsaydın konuya yengenin elinden düşmeyen cep telefonuyla giriş yapmazdın. Sen yanına gidince direkt bilgisayarı kapatıyor olması O YOLUN YOLCUSU olduğu anlamına gelmez pardon seninki sadece varsayımdı değil mi? 16 sayfadır yaptığın tüm imalar yengen abini aldatıyor yönünde ama biride çıkıp günah alma dediği zaman hemen parlıyorsun. Bir erkek günde 1 saat bile evine uğrasa karısının ne yaptığını gayet iyi bilir. Senin abin buzdolabını hiç açmıyor mu? İnsan kışın açmasa yazın soğuk su içmek için soğuk meyve yemek için açar dolabın kapağını, her gün bu dolap boş pişmiş yemek yok tencere yok sormuyor mu karısına siz ne yediniz diye. Ayrıca sen bu saatte pc başında ne yapıyorsun biz ne yapıyoruz aaa tabi doğruya hepimiz eşlerimizi aldatıyoruz değil mi? Seni asıl sorunun yengen 1 yıl öncesine kadar seninle herşeyini paylaşıyormuş ama artık öyle değil sende yengene sarmış durumdasın. Bence insanların hayatını didikleme yengen abin veya yiğenin senden yardım isterse o zaman üzerine düşeni yap. Yada yengeni abini aldatırken gözünle görürsen elinden geleni yap ama bu yaptığın hiç etik değil. Kadının pasaklı olmasını, yatağını toparlamamasını, 5 gün aynı çorbayı yapmasını, yiğeninin adidastan eşofman almasını bak sayende herşeylerini hepimiz biliyoruz. Yapılan yorumlara şöyle bir yüzdeleme yap bakalım o zaman ne yapman gerektiğini anlarsın.

şimdi bütün yorumları tekrar tekrar kafamı toparlayabilmek için okudum galiba sizin atladığınız bazı noktalar oldu bilemiyorum vakit ayırırsanız tekrar bi bakın derim öncelikle genede sağol tabikide sende sonuçta konuyu önemseyip bi şey yazdın ama kısadan anlatayım size belki başka bir yol gösterirsiniz benim abim eve gece 1 de bazen 2 gelir işede öğlen gider ve o evdeyken bilgisayar açılmıyo yemek konusunu gelince gece gelip hemen yatar genelde benim anladığım kadarıylada yiyolar bana kalmıyo diye düşünüyo heralde yada bakıyo mesela çorba kalmış sadece yada makarna aslında evde genelde tek çeşit pişiyo yemek yani sadece çorba sadece makarna gibi abime böyle yansımıyo tabi abimde dediğim gibi çok odun bir adamdır sinirlidir bir kaç kez evde yemek yenilmediğini ve hep hamburger gibi şeyler yenildiğini anladığı için yengemle çok tartışmışlar hatta o kadar öküz ki yengeme bakamıyosan bu çocuğa bırak git falan demiş bana bunları yengem kendisi anltatı ve yeğenim hep bu tartışmalara şahit olduğu için duymuş konuşulanları şimdi çok korkuyo babasına söylerse annesi gidicek diye düşünüyo galiba ve hep babası ne yedin dediğinde annesi ne derse onu söylüyo annen okula geliyomu evet diyo mesela
gelelim şüphelerime ben yengemle hala yakınım ama elimde değişi işte içime kurt düştü çünkü çok saf bi kızdır o yani çok iyi niyetlidir çabuk kandırılabilir bi kız
bir komşusu var bu kadın eşini aldatıyo bunuda bana kendisi söyledi ama kadının eşide onu aldatıyo yani iğrenç bi durum var ve yengem bu kadın sayesinde bir sitede okey oynamaya başladı sonrsasında da diğer olaylar oldu yani pc den kalmaz oldu zaten pek beceremezdi ev işlerini hiç yapmaz oldu yani işte sadece görünen kısmını yapıyo abimde hem odun olduğu için hem erkek olarak anlamıyo tabi o gün evde yemek pişmiş mi bu ev temiz mi diye ara sıra söyleniyo şu eviş bi süpür diyte o kadar
ve bu konuyu açtım çünkü yeğenime üzülüyorum ve diyorum ki yengemle çok konuştum ama fayda etmedi acaba abime desem miki bak çocuk bu durumda diye
yoksa ben mi abartıyorum
sizce normal mi bir annenin çocuğuna ödev yaptırmaması yemek yapmaması sadece hafta sonları abim varken yemek pişmesi çocuğun okuluna hiç gitmemesi 7 yaşında bir çocuğun servise tek başına binmesi hamburger veya kebep götürmesi okula normal mi

ayrıcada ben farz edelimki yengem abimi aldatıyo gene de o yolun yolcusu gibi bir tabir kullanmam çünkü bende bir kadınım ve biliyorum ki hiç bir sorun tek taraflı olmaz zaten daha öncede başka arkadaşlara abimin eksilerini anlattım hatta yengeme eyer birinden ilgi görüp buda senin hoşuna gittiyse normaldir sen bir kadınsın içinde büyük boşluk var demekki diye konuştum bunları daha önceki yorumlarım da da yazmıştım bir kocasından ilgi görmüyorsa bu çok zor bi durum çünkü anlamak lazım dedim daha öncede ki zaten ben asla işin o kısmında değilim o benim içimde bir şüphe sadece ayrıcada öyle bile olsa aldatıyo bile olsa yada aldatmıyosa ama kocasınıda sevmiyosa evinide sevmiyo olabilir ama ya çocuk ona neden bu kadar duyarsız ben bu durumda anlayamıyorum işte

Back
X