- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
benim eşim erken kalkmaya alışkın bi insan değil... işini değiştirdi normalde 8 yada 8.30 gibi uyanır işine giderdi . şimdi 6.30 gibi kalkıp yola çıkıyor. nişanlıyken bambaşka bi insandı sohbet etmekten benimle vakit geçirmekten hoşlanırdı.şimdi geldi mi ya tv kumandasını eline alıp ona dalıyor . yada direk bilgisayarı açıp haber okuyo. artık sitem bile etmiyorum evde kendi kendime yaşıyor gibiyim . öyle durduk yere öpmeleri sarılmaları filan yok
Klasik erkek. Karnını doyur, eline kumandayı ver, tamam. Aynı şeyleri yaşadım. Flört döneminde hiç elini bırakmayan, sarılmaya doymayan adamlar evlenince nasıl oluyor bilmiyorum ilgisizleşiyor. Büyü bozuluyor sanki. Nasıl olsa elimin altında diye mi yoksa elde edince değerimiz mi düşüyor anlamıyorum. Sonra da bekle ki bir yudum sevgi, şefkat görmek için gelsin sana sarılsın. Giderek insanın psikolojisi bozulur. Acaba bende mi bir tuhaflık var diye düşünür durursun. Psikoloğa da gitmezler. Çünkü sorunun kendilerinde olduğunu düşünmezler. Erkeklik gururlarına da yediremezler zaten doktora gitmeyi. Konuşmaya çalışırsın, olmaz. Öyle bir an gelir ki ben mi sapığım, ben de mi bir tuhaflık var diye düşünürsün. Sebebini sorarsın: "yorgunum" derler. Nedense hiç de yorgunlukları bitmez.
Çok yeni evlisiniz. Şu an onun sana doyamayacağı an. Aklıma kötü şeyler sokmak istemiyorum ama başka biri mi var diye de düşünmek de istemiyorum.
Üzgünüm sana yardım etmeyi çok isterdim ama kelin ilacı olsaydı kendi başına sürerdi. Ben aldatıldığım için bizde öyle idi. Yani ihtiyaçlarını dışarda görüyormuş zaten. Şu an boşanma aşamasındayız. Gerçi biz de başka başka problemler de vardı. Umarım düzelir. Allah yardımcın olsun.