• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bi akıl verin lütfen

benim eşim erken kalkmaya alışkın bi insan değil... işini değiştirdi normalde 8 yada 8.30 gibi uyanır işine giderdi . şimdi 6.30 gibi kalkıp yola çıkıyor. nişanlıyken bambaşka bi insandı sohbet etmekten benimle vakit geçirmekten hoşlanırdı.şimdi geldi mi ya tv kumandasını eline alıp ona dalıyor . yada direk bilgisayarı açıp haber okuyo. artık sitem bile etmiyorum evde kendi kendime yaşıyor gibiyim . öyle durduk yere öpmeleri sarılmaları filan yok

Klasik erkek. Karnını doyur, eline kumandayı ver, tamam. Aynı şeyleri yaşadım. Flört döneminde hiç elini bırakmayan, sarılmaya doymayan adamlar evlenince nasıl oluyor bilmiyorum ilgisizleşiyor. Büyü bozuluyor sanki. Nasıl olsa elimin altında diye mi yoksa elde edince değerimiz mi düşüyor anlamıyorum. Sonra da bekle ki bir yudum sevgi, şefkat görmek için gelsin sana sarılsın. Giderek insanın psikolojisi bozulur. Acaba bende mi bir tuhaflık var diye düşünür durursun. Psikoloğa da gitmezler. Çünkü sorunun kendilerinde olduğunu düşünmezler. Erkeklik gururlarına da yediremezler zaten doktora gitmeyi. Konuşmaya çalışırsın, olmaz. Öyle bir an gelir ki ben mi sapığım, ben de mi bir tuhaflık var diye düşünürsün. Sebebini sorarsın: "yorgunum" derler. Nedense hiç de yorgunlukları bitmez.
Çok yeni evlisiniz. Şu an onun sana doyamayacağı an. Aklıma kötü şeyler sokmak istemiyorum ama başka biri mi var diye de düşünmek de istemiyorum.
Üzgünüm sana yardım etmeyi çok isterdim ama kelin ilacı olsaydı kendi başına sürerdi. Ben aldatıldığım için bizde öyle idi. Yani ihtiyaçlarını dışarda görüyormuş zaten. Şu an boşanma aşamasındayız. Gerçi biz de başka başka problemler de vardı. Umarım düzelir. Allah yardımcın olsun.

cnm psikolojik durumu nasıl. yani üzüldüğü bir şeymi var. bilinçaltı çok önemli. düğün esnasında sana kırıldımı veya sonrasında. gerdek sırasında. yada cinsel ilişkide kendini kasarmısın. cinsel ilişki senin girişimlerin sonucu başladığında mutlumu isteksizmi. evde anlaşmanızda sıkıntı varmı. yani kavga fln. sohbet edrmisiniz. Bişeylerini paylaşırmı seninle. bence kendin önce bu soruların cvp larını ara. umarım sorunun kaynağını bulursun

bu soruları neden yazdığıma gelince;
benim eşimde bir dönem böyle soğukluk vardı
bazen bir ay ilişki olmazdı
ben eşimin bilinçaltını çözdüm şu an cinsen hayatımız mükemmel
bu normal günlük hayatımıza da yansıyor, ağzımın içine bakıyor resmen. erkekler için cinsellik önemli. benim eşim bana dediki çoğu erkek için mutlu evliliğin %70 cinsellik. bana saçma gelmişti ama doğru. cinsel olarak mutlu ediyor mutlu oluyor kendine güveni geliyor- sorun çıkarmak içinde bir sebebi kalmıyor

bunlar benim düşüncelerim tabii uygulayıp uygulamamak senin bileceğin bir iş. Mutluluklar

Klasik erkek. Karnını doyur, eline kumandayı ver, tamam. Aynı şeyleri yaşadım. Flört döneminde hiç elini bırakmayan, sarılmaya doymayan adamlar evlenince nasıl oluyor bilmiyorum ilgisizleşiyor. Büyü bozuluyor sanki. Nasıl olsa elimin altında diye mi yoksa elde edince değerimiz mi düşüyor anlamıyorum. Sonra da bekle ki bir yudum sevgi, şefkat görmek için gelsin sana sarılsın. Giderek insanın psikolojisi bozulur. Acaba bende mi bir tuhaflık var diye düşünür durursun. Psikoloğa da gitmezler. Çünkü sorunun kendilerinde olduğunu düşünmezler. Erkeklik gururlarına da yediremezler zaten doktora gitmeyi. Konuşmaya çalışırsın, olmaz. Öyle bir an gelir ki ben mi sapığım, ben de mi bir tuhaflık var diye düşünürsün. Sebebini sorarsın: "yorgunum" derler. Nedense hiç de yorgunlukları bitmez.
Çok yeni evlisiniz. Şu an onun sana doyamayacağı an. Aklıma kötü şeyler sokmak istemiyorum ama başka biri mi var diye de düşünmek de istemiyorum.
Üzgünüm sana yardım etmeyi çok isterdim ama kelin ilacı olsaydı kendi başına sürerdi. Ben aldatıldığım için bizde öyle idi. Yani ihtiyaçlarını dışarda görüyormuş zaten. Şu an boşanma aşamasındayız. Gerçi biz de başka başka problemler de vardı. Umarım düzelir. Allah yardımcın olsun.

başka biri olmadığına o kadar eminimki , sabah erken çıkıp akşam eve tam saatinde dönüyor öyle geceleri dışarı ckan biride değil ... çıktı mı benide götürür yanında ama aklım almıyorneden böyle olduğumuz konusunda

bana yardım edin lütfen tecrübeli evli arkadaşlarım ... eğer hata bende ise lütfen birşeyler söyleyin ... aklımda dolaşan bir sürü düşünce aylardır gecelerce uyuyamıyorum... 6 aylık evliyim ve severek evlendim... gayet güzel bir düğün hazırlığı geçirdik. düğün öncesi bir sorun yoktu cinsellikle ilgili konuştuk. 26 yıldır yaşamadığım şeyleri yaşamak istiyorum seninle, benden sıkılsan bile yanından gitmem kaçacak yerler arayacaksın gibi şaka yollu konuşurduk .. evlendik herşey güzelde cinsellik hiç yok kocam beni arzulamıyor istemiyor.. birlikteliklerimiz bi elin parmaklarını geçmez oda benim baştan çıkarmalarımla oldu. sorduğumda yorgun ben abartıyorum ortda bi sorun yok ... konuştum anlattım hiçbirşey değişmedi ... bi sorun olduğunuda kabul etmiyor. 2 ay birlikte olmadığımız zaman oldu. düşünüyorum bi taraftan herşey cinsellik mi?? uyurken bakmaya kıyamadığım onu görmek için akşamı zor ettiğim bi insan karsımda. benden taşan sevginin zerresini dahi görmyorken ne kadar devam eder böyle diyede düşünüyorum ... evet belki herşey cinsellik değil ama evliliğin getirdiği gereksinimler olduğunu düşünüyorum ... ben bi ömürü böyle geçiremeyeceğimi düşünüyorum... ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin

Yanlış anlamayın sizi üzmek istemem ama acaba eşiniz sizinle ten uyumunu yakalayamamış olabilir mi?

Birlikte olduğunuz zamanlar da nasıl peki? Hani anlarsın çok istekli mi

Fazla özel olsu ama sebebini anlayabilmek için sormak zorundayım

bizde de durum tam tersi.. esimi cookkk sevıyorum ıstıyorum yanı nasıl anlatılır onla herseyı yapmak ıstıyorum ama ıs cınsellıge gelınce üşeniyorum.. sevgıyle bu usengeclıgı karıstırmamak lazım.. yorgun oluyosun mutsuz oluyosun netıcede herseyı bahane edıyorsun.. esımde senın gıbı onu sevmedıgımı ıstemedıgımı dusunuyor dıle de getırıyor ama durum bu degıstıremıyorum.. o duyguyu zırvede yasamıyorum elımde degıl..kendı halıne bırak esını bır yerde onun canına tak edecektır.. cok cook da derıne ınmeyın lutfen erkekler o kadar derın dusunmez emınım sadece usenıyordur o da.. ve dip not 2. bebegıme hamıleyım daha cok yenı oldugu ıcın de rahatım yanasamıyor:))

az evvel konuşacak oldum tekrar yaklaştım filan ... istemedi yorgunum uyumak istiyorum sabah erken işe gideceğim dedi lütfen beni anla dedive uyudu arkadaşlar ben burda iki gözü iki çeşme oturuyorum onun umurunda bile değilim ...

Son düzenleme:
az evvel konuşacak oldum tekrar yaklaştım filan ... istemedi yorgunum uyumak istiyorum sabah erken işe gideceğim dedi lütfen beni anla dedive uyudu arkadaşlar ben burda iki gözü iki çeşme oturuyorum onun umurunda bile değilim ...

iyi geceler canım,konu geçmişine baktım da....
bısey takıldı aklıma,özel olmasın özelıne gırmek ıstemem ama eşinde ilk ini senınle yaşadıgını düşündünmü hiç ?yada bunu sözlu sana söyledi mi?

iyi geceler canım,konu geçmişine baktım da....
bısey takıldı aklıma,özel olmasın özelıne gırmek ıstemem ama eşinde ilk ini senınle yaşadıgını düşündünmü hiç ?yada bunu sözlu sana söyledi mi?

evet canım oda bende ilk birlikteliğimizi beraber yaşadık

ben yorgunluğun neden olduğunu düşünmüyorum öyle olmuş olsaydı benim eşimde olurdu çok yoğun çalışmasına rağmen o işe mutlaka zaman bulur evlendiğimizden beri bu böyle .bence başka neden ler var maalesef .

evet canım oda bende ilk birlikteliğimizi beraber yaşadık[/QUOT

ben sebebının bu oldugunu düşünüyorum
aklıma başka bırı olması ıhtimalı gelmedı
çünkü benım eşimdeinancı geregı aaynı konumdaydı
sizin gıbıydıydık yanı,ben başlatıyordum çoğu kez
ama hıc 2 ay kadar uzamadı(alışma dönemını rahat atlatmıştık)
alısmaya çalışıyorlar,evlılıkte cınsellık farklı bır nokta,bekarlık zamanları gıbı değil
sıkılarak yazıyorum ama bıraz gözetım altına al derım,bekarlık gunlerındekı gıbımı yaşıyor bazı şeylerini
farkettırmeden takıbe al,bizim eşimle farklı sorunlarımız anlaşmazlıklarımız var ben canım sıkkın oldugundan,bı sure ısteyemedım yapamadım(o çok arzulasa bıle)
o zamanlarımızda bıle bekarlık zamanına gerı donmedı,bekledı....kusura bakma çok özelımızı yazıyoruz ama kadınız sonucta,oyuzden fıkrımı yazmak ıstedım,sıkıntınızın sebebı buda olabbılır? eşime yetmıyorum,gerektıgı gıbı yetemıyorum ? sorularıda olabılır senınle paylaşmaktan utanabılır

bana yardım edin lütfen tecrübeli evli arkadaşlarım ... eğer hata bende ise lütfen birşeyler söyleyin ... aklımda dolaşan bir sürü düşünce aylardır gecelerce uyuyamıyorum... 6 aylık evliyim ve severek evlendim... gayet güzel bir düğün hazırlığı geçirdik. düğün öncesi bir sorun yoktu cinsellikle ilgili konuştuk. 26 yıldır yaşamadığım şeyleri yaşamak istiyorum seninle, benden sıkılsan bile yanından gitmem kaçacak yerler arayacaksın gibi şaka yollu konuşurduk .. evlendik herşey güzelde cinsellik hiç yok kocam beni arzulamıyor istemiyor.. birlikteliklerimiz bi elin parmaklarını geçmez oda benim baştan çıkarmalarımla oldu. sorduğumda yorgun ben abartıyorum ortda bi sorun yok ... konuştum anlattım hiçbirşey değişmedi ... bi sorun olduğunuda kabul etmiyor. 2 ay birlikte olmadığımız zaman oldu. düşünüyorum bi taraftan herşey cinsellik mi?? uyurken bakmaya kıyamadığım onu görmek için akşamı zor ettiğim bi insan karsımda. benden taşan sevginin zerresini dahi görmyorken ne kadar devam eder böyle diyede düşünüyorum ... evet belki herşey cinsellik değil ama evliliğin getirdiği gereksinimler olduğunu düşünüyorum ... ben bi ömürü böyle geçiremeyeceğimi düşünüyorum... ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin

Canım zor bi durum ama bunu yaşamadığınız için ayrılmayı bile düşünüyorsan sn sevginden şüphe ederm bn.ee boşanınc ane olacak seks yapabileceğin biriyle mi evleniceksn hemen?bu kdr mı önemli

Canım zor bi durum ama bunu yaşamadığınız için ayrılmayı bile düşünüyorsan sn sevginden şüphe ederm bn.ee boşanınc ane olacak seks yapabileceğin biriyle mi evleniceksn hemen?bu kdr mı önemli

Tabi ki o kadar önemli. Cinsellik olmadan hiçbir evlilik yürümez. Seks her şey değil ama bazen de her şey. Evli değilsin muhtemelen böyle düşündüğüne göre. Sana bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama çiftlerin birbirlerine karşı en açık en savunmasız olduğu andır. Tüm sorunların tüm problemlerin, kavgaların bittiği andır. Öyle büyük çözümsüz saçma kavgalar yaşanıyor ki özellikle evliliğin ilk dönemlerinde birbirine alışmaya çalışırken. cinsellik olmasa o dönemleri nasıl atladırdık bilemiyorum.Aklım almıyor. Ve eşini ne kadar seversen sev. Cinsel anlamda arzulamıyorsan, sana çekici gelmiyorsa, bir yerde bitiyor tıkanıyor. En küçük sorunlar bile büyük problemler haline geliyor. Eğer adam bunu düzeltmek için çabalarsa beklersin. Ama hayatından memnunsa değişiklik istemiyorsa çok zor. Vajinismusla eşini yıllarca düzelsin diye bekleyen erkekler de var. Ama kadın bunu yenmek için çaba göstermezse tedavi olmazsa erkeklerin psikolojisi çok bozuluyor. Aynı şey bizler için de geçerli..

ben sevgimden o kadar eminim ki .... eğer evliysen beni çok iyi anlaman lazım ki bu yazdıklarından evli olmadığını düşünüyorum ... eğer konuyu tam okuysaydın ne hissettiğimi ve ne düşündüğümü çok iyi anlrdın...evet bende düşünüyorum cinsellik önemli mi diye ben karşımdaki adama uyurken bakmaya kıyamıyorum öperken kokmaya doyamıyorum... ama evliliğin getirdiği bazı durumlar var onlar olmayınca insan bi yerde tıkanıyor ve ne yapacağını bulamıyor....yaşamayınca anlamazsın ne demek istediğimi ama umarım böyle bi durumla karşılaşmazsın... yarın gidip ayrılacak değilim çıkmazda olduğumu ve ne yapmam gerektiğini bulamadığımı söylüyorum .... sorduğun sorunun cevabına gelince rabbim ne yazdı alnıma bilmem ama benim hayatımda başka eş olmaz ....

bence eşinin cinsel problemi var, kesinlikle suçu kendinde arama, bu anormal bir durum, ne kadar stres olursa olsun haftasonu da mı stresli, kendine güven , onun problemi var kesinlikle, bir zaman sonra sende kusur bulmaya başlayacak göreceksin, üzgünüm ama bu durumu bence annene veya kız kardeşin varsa ona anlatmanı tavsiye ederim, böyle bir problem seneler geçse de eşin tedavi olmadıkça geçmeyecek bunu bilmelisin...

Back
X