İyi günler herkese ... Ben 2 ,5 yıllık evliyim ... Genel anlamda bakarsak mutlu bi evliliğim ... Eşim bana göre bi çok konuda dört dörtlük .. Ama bi konu var ki beni üzüyor ... Ailesi beni en başından beri istemedi .. Saçma sapan bahaneler ürettiler bir kürt gelin istiyoruz falan dediler .. Saçma sapan ayrımlar yaptılar ... Biz yinede evlendik .. Ama onlar hiç bir zaman sevemedi ... Biz istanbulda yaşıyoruz onlar diyarbakırda .. Şimdi büyük bir sorun var .. Annesi 4 kardeşiyle beraber bize gelecek 10 gün sonra .. yaz tatlılı olduğu için baya bi kalacakmış .. Benim evim 1+1 .. Evime beni sevmeyen insanlar gelicek .. Annesi zaten hiç biseyi açık açık demez laf sokar hep .. Daha önce onların yanında 7 ay kaldım yanımda eşim yoktu ... Beni çok üzdüler zamanında .. O evde sevgisizligi derin derin hissettim ... Eşimin bir huyu var ki onlar beni uzdugunde ne bilim laf soktuklarinda beni hiç şekilde savunmaz korumaz ... Hic karışmaz yani .. Dün gece annen gelirse naparsa yapsın yine bisey demezsin dimi dedi .. Annemlere karşı yalnızsın ben yokum dedi

.. Üzüldüm ... çok üzüldüm ...Milletin kocası karısına bi laf dedirtmiyor... Ben napıcam şimdi ... Bana bi akıl verin nolur ... Kaynanam klasik bir kaynana işte ... Kıskanç,laf sokan,hiç biseyi beğenmeyen , bi kadın . Yardım edin bana .. Nasıl davranmalıyım