• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bi akıl verin ...

Kimse bana bisey sormadı geliyoruz dediler sadece ...
Eşine dön de ki,karısına laf söyleten erkeği de ben yalnız bırakıp bırakmamayı düşüneyim.Kimseyi çekmek zorunda değilsin.1+1 evine kabul edip bir de terbiyesizliklerine katlanmak zorunda değilsin.

Onlarda bavul alıp gitmek yoktur ....Benim öyle bi seçeneğim de yok .. zAmanında televizyonda izlediğim töre v.b saçmalıkları bizzat yaşıyorum ... Boşanmak evden gitmek yok onlarda .. Gidersen de bedelini ödersin
Gercekten mi seninki bir ileri levelmis.Biz bu konu yuzunden bosandik bosanacagiz

Gercekten mi seninki bir ileri levelmis.Biz bu konu yuzunden bosandik bosanacagiz
Malesef ki öyle .. Kendimi çıkmazda hissediyorum ... Onlarda hiç bi halt yok .. Boşanmak yok gitmek yok kadına değer hiiç yok ... Belki de zamanında ailemizi dinlemeliydik .. Kültür farkı diyen Anacigimi dinleseydim belki de

Malesef ki öyle .. Kendimi çıkmazda hissediyorum ... Onlarda hiç bi halt yok .. Boşanmak yok gitmek yok kadına değer hiiç yok ... Belki de zamanında ailemizi dinlemeliydik .. Kültür farkı diyen Anacigimi dinleseydim belki de
Malesef artik onu degistiremiyormussun kendini degistireceksin ev sahibinin sen onlarin siginti oldugunu hissetireceksin.Ay bizim evimizde cok kucuk ama ins sigabilirsiniz de mesela gelir gelmez gercekten bunlar senini cikrmadikca daha da ustune gelir ve iyi gelin de olmazsin ama agirligini koyarsan senden cekinirler en azindan

Seni savunmiycaksa anasını da savunmasin. Sen de sen korumiycaksan ben kendimi koruycam ona da ses etmezsin bı zahmet dimi diye soyle

Onlarda bavul alıp gitmek yoktur ....Benim öyle bi seçeneğim de yok .. zAmanında televizyonda izlediğim töre v.b saçmalıkları bizzat yaşıyorum ... Boşanmak evden gitmek yok onlarda .. Gidersen de bedelini ödersin
Sen ne dediğinin farkında mısın.Başkalarının adetine göre mi yaşıyorsun hayatını.Ne demen gitmek boşanmak yok.Sen şimdi kocanla anlaşamazsan,dayak yesen napacaksın boşanmayacak mısın.Neyin bedelini ödeyeceksin.Kaç yaşındasın eğitimin ne nerde büyüdün.Bu zihniyeti kabullenmişsin.

Sen ne dediğinin farkında mısın.Başkalarının adetine göre mi yaşıyorsun hayatını.Ne demen gitmek boşanmak yok.Sen şimdi kocanla anlaşamazsan,dayak yesen napacaksın boşanmayacak mısın.Neyin bedelini ödeyeceksin.Kaç yaşındasın eğitimin ne nerde büyüdün.Bu zihniyeti kabullenmişsin.

Bende katılıyorum size.

Onların adeti bu olabilir ama sizinki bu değil..kabullenmeyin lütfen böyle şeyleri..ne demek bedel ödemek..

İyi günler herkese ... Ben 2 ,5 yıllık evliyim ... Genel anlamda bakarsak mutlu bi evliliğim ... Eşim bana göre bi çok konuda dört dörtlük .. Ama bi konu var ki beni üzüyor ... Ailesi beni en başından beri istemedi .. Saçma sapan bahaneler ürettiler bir kürt gelin istiyoruz falan dediler .. Saçma sapan ayrımlar yaptılar ... Biz yinede evlendik .. Ama onlar hiç bir zaman sevemedi ... Biz istanbulda yaşıyoruz onlar diyarbakırda .. Şimdi büyük bir sorun var .. Annesi 4 kardeşiyle beraber bize gelecek 10 gün sonra .. yaz tatlılı olduğu için baya bi kalacakmış .. Benim evim 1+1 .. Evime beni sevmeyen insanlar gelicek .. Annesi zaten hiç biseyi açık açık demez laf sokar hep .. Daha önce onların yanında 7 ay kaldım yanımda eşim yoktu ... Beni çok üzdüler zamanında .. O evde sevgisizligi derin derin hissettim ... Eşimin bir huyu var ki onlar beni uzdugunde ne bilim laf soktuklarinda beni hiç şekilde savunmaz korumaz ... Hic karışmaz yani .. Dün gece annen gelirse naparsa yapsın yine bisey demezsin dimi dedi .. Annemlere karşı yalnızsın ben yokum dedi :KK43: .. Üzüldüm ... çok üzüldüm ...Milletin kocası karısına bi laf dedirtmiyor... Ben napıcam şimdi ... Bana bi akıl verin nolur ... Kaynanam klasik bir kaynana işte ... Kıskanç,laf sokan,hiç biseyi beğenmeyen , bi kadın . Yardım edin bana .. Nasıl davranmalıyım
Siz kendinizi savunamiyormusunuz.biz nisanliyken esime annenle sorun yasayabilirim ama sen mudahele etme dedim.cunku onun annesi benim kayinvalidem benim dedigim o kadar uznez ama esimin kirici sozu o kadini mahveder hic bir anne de boyle bir muameleyi haketmez ha sen diyecegini dedin basa cikamadin ailene zarar veriyor belki o zaman es dahil olabilir

kocan dört dörtlük değil emin ol.

ayrıca 1+1 evde o kadar kişi üst üste mi yatacaksınız. tuvalete bile girilmez. gelmesinler diyemiyor musun?

Back
X