Ya arkadaşlar uzun tutmak istemiyorum sizinde zamaninizi almayım kısa tutabilecegim kadar kisaltmaya calisicam 20 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 oğlum var (coook tatlı) esimle dün kavga ettim bana dün dediki ailemle çok alaycı konuşuyorsun konuşma öyle dedi ben Kayin pederimle hep sakalasirim hatta kendisi bana benimle böyle sakalasmasan valla sevmezdim seni dedi şakalaşma dediğim şöyle hani şişko kel falan gibi yani ben kendi babama da oyleyim annemede oyleyim ve bunu seviyorlar sevmeseler ben zaten yapmam neyse bende eşime dedinki ya 2 senedir ben senin babanla sakalasiyorum ben hep boyleydim neden şimdi söylüyorsun bana hem babanın hosuna gidiyor babamla benim aramda karışma dedim bana dedi ki yapma diyorsan yapma dedi bende tamam bende kös kös otururum dedim buna baya sinirlendi neyine sinirlendiyse artık bide yok efendim annem bana terbiye vermemismi diye soruyor bende evet vermedi Kucik yaşta alirsan beni vermeye zamanı olmamış dedim oda tabi dedim Kucik yaşta aldım seni deme dedi tabi dedim bende neyse o bu konuşmalara çok sinirlendi baya üstüme yurudu bana sanki o kadinmis ta ben erkekmisim diyor ya vallahi bu konuşmalardan başka hiçbirşey demedim başka odaya geçmiştir kapıyı kapattım ama yemin ederim yavaş kapattım ozellikle bide ama o içeri bi girdi sen nasıl kapatiyon kapıyı artist gibi diyor ya dedim sacmalama ben özellikle yavaş kapattım kapıyı yanlış anlama diye tabi haklı olduğumu anladı tekrar basa sardı ben ailesini aşağılıyor musun dihe kızlar söyleyin benim hatam ne