Bana bi çare 😥

Beril sevin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
252
183
18
42
Herkese iyi akşamlar.
2 hafta önce regl gecikmesi ve ağrıdan dolayı dr a gittim, 2.5 cm kist olduğunu söyledi ilaç verdi. İlaçları kullandıktan sonra regl oldum, ağrı devam ediyor halen, bugun kontrol e gittim ağrılarımın devam ettiğini söyledim, ultrasondan baktı bsey yok dedi, idrar tahlili de temiz çıktı. Ağrılarımdan dolayı yerimden zor kalkıyorum. Dün gece de istifra ettim. Bunun sebebi ne olabilir. Tahlillerim temiz ama neden bu ağrıyı yaşıyorum. Ağrının ölçüsü doğum sancısı gibi, yada sezaryen sonrası ağrılar gibi

Ultrasonda kist patlamış yada büyümüş gb bir tanıdan bahsetti mi
Kistler bazen patlıyor ve bu agrı mide bulantısı yapabiliyor
Karın boşlugunda yada rahimden tamamen temizlenmesi için dinlenmeniz
Boll boll su içmeniz size iyi gelebilir

Yıllar önce var olan kist patlamış sonrasında yaşadıklarımdan biraz tecrübeliyim

Ultrasondan bakıp temiz dedi. Hatta bugun gelen hastalarım arasında en temiz sonuçlar senden çıktı dedi beni rahatlatmak için. Kist patlaması sonrası ağrı devam eder mi? Hala regl oluyorum az az

Yani dediğiniz gibiyse kist patlaması mide bulantısı yapıyorsa ve ağrılar devam ediyorsa benim şuan ki durumum normal sanırım.
Su hiç içmiyorum. Bugun 1 5 litreye yakın içeceğim

Ultrasondan bakıp temiz dedi. Hatta bugun gelen hastalarım arasında en temiz sonuçlar senden çıktı dedi beni rahatlatmak için. Kist patlaması sonrası ağrı devam eder mi? Hala regl oluyorum az az
Tabii ki ediyor.
Patlaya kist ancak kanama ile vucutdan atılıyor
Bana doktorum agır kaldırma
Bol bol dinlen
Bol su içmeyi tavsiye etmişti
Yapabiliyorsan evin için de yürümeyi deneyin
Agrılara çok iyi geliyor

Tabii ki ediyor.
Patlaya kist ancak kanama ile vucutdan atılıyor
Bana doktorum agır kaldırma
Bol bol dinlen
Bol su içmeyi tavsiye etmişti
Yapabiliyorsan evin için de yürümeyi deneyin
Agrılara çok iyi geliyor
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum, çocuklardan fırsat buldukça, yürüyünce biraz daha rahat hissediyorum ama hemen yoruluyorum.

Ya ben apandisit i araştırdım birebir tutuyor belirttiler sabah gideceğim dr ama acilden gireceğim çünkü ailemin olduğu ilçeye gideceğim
Evet ben aynı belirtileri yaşadım birkaç ay gitmedim önemsemedim. Zehirlenme sanmıştım. Sonra geçiyordu ağrılar. Bir gece çok fena oldum acilde buldum kendimi. Acilde iyi bir dr denk geldi allahtan. Önce o da zehirlenmeden şüphelendi ama bende farklı birşey var dedimyaşadıklarımı net anlatınca apandisite bakalım dedi. Kan tahlilim de kötü çıkmıştı. Veee sürpriz apandis 12 cm olmuş

Çok geçmiş olsun, benim de 2 hafta önce kist ve ağrılar ile gittim ama sanırım iki hastalık üst üste geldi, o yüzden anlayamadım. Haberdar edeceğim mutlaka. Bu ağrılar normal değil kramplar giriyor, mide bulantısı da var.
10 günlük ağrı apandisit için uzun süre değil mi

Ya ben apandisit i araştırdım birebir tutuyor belirttiler sabah gideceğim dr ama acilden gireceğim çünkü ailemin olduğu ilçeye gideceğim
apandist şüphesi bile varsa beklemeyin.soğuk algınlığı gibi aman sabah doktora giderime benzemez.biz dayımı kaybediyorduk bu yüzden.işten izin almıyım şimdi diye bekletti bekletti 2 hafta yoğun bakımda kaldı apandisti patlayıp zehirlemeye başladığı için.

Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Hayır başlarında hissetmiş olabilirsin. Son raddede olsan evde duramaz msj bile yazamazdın. Herkesin farklı oluyor neticede. Benimde ara ara ağrı ve bulantı olmuştu. İdrarımı zor tutuyordum. Birde kabıziık oluyor apandisitte. Farklı birşey de olabilir. Umarım yoktur ama kan tahlili ile anlayamayadabilirler. 5-6 ay öncesinde de gitmiştim ben ağrım vardı sadece ama birşey yok demişlerdi. Ben hala şüpheleniyorum kesin anlamadılar diye.

Ya bende korkutmak istemiyorum ama allahtan ben patlamadan hastaneye gidebilmişim. Normalde hiç önemi olmayan, ameliyatı çok basit bir durum ama hayati risk taşıyor ilginç bir organ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…