- 8 Kasım 2019
- 252
- 183
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beril sevin
-
Yok gitmedim, kadın doğuma gittim sadece. Gerçekten aklıma gelmedi apandisit böyle mi belirtileriBaşka bölüme de gittiniz mi? Şikayetleriniz apandisite benziyor.
Ultrasondan bakıp temiz dedi. Hatta bugun gelen hastalarım arasında en temiz sonuçlar senden çıktı dedi beni rahatlatmak için. Kist patlaması sonrası ağrı devam eder mi? Hala regl oluyorum az azUltrasonda kist patlamış yada büyümüş gb bir tanıdan bahsetti mi
Kistler bazen patlıyor ve bu agrı mide bulantısı yapabiliyor
Karın boşlugunda yada rahimden tamamen temizlenmesi için dinlenmeniz
Boll boll su içmeniz size iyi gelebilir
Yıllar önce var olan kist patlamış sonrasında yaşadıklarımdan biraz tecrübeliyim
İdrar testime baktı hatta ben sordum böbrek taşı var mı diye, yok dediBöbrek taşı düşürme ihtimaliniz var mı?
Yani dediğiniz gibiyse kist patlaması mide bulantısı yapıyorsa ve ağrılar devam ediyorsa benim şuan ki durumum normal sanırım.Ultrasonda kist patlamış yada büyümüş gb bir tanıdan bahsetti mi
Kistler bazen patlıyor ve bu agrı mide bulantısı yapabiliyor
Karın boşlugunda yada rahimden tamamen temizlenmesi için dinlenmeniz
Boll boll su içmeniz size iyi gelebilir
Yıllar önce var olan kist patlamış sonrasında yaşadıklarımdan biraz tecrübeliyim
Tabii ki ediyor.Ultrasondan bakıp temiz dedi. Hatta bugun gelen hastalarım arasında en temiz sonuçlar senden çıktı dedi beni rahatlatmak için. Kist patlaması sonrası ağrı devam eder mi? Hala regl oluyorum az az
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum, çocuklardan fırsat buldukça, yürüyünce biraz daha rahat hissediyorum ama hemen yoruluyorum.Tabii ki ediyor.
Patlaya kist ancak kanama ile vucutdan atılıyor
Bana doktorum agır kaldırma
Bol bol dinlen
Bol su içmeyi tavsiye etmişti
Yapabiliyorsan evin için de yürümeyi deneyin
Agrılara çok iyi geliyor
Neden gitmiyorsunuz ki? Sadece kadın hastalığı mı olabilir ağrılar? Evet benziyor ağrı ve kusma oluyor. Safra kesesinde sorun olunca da olabiliyor.Yok gitmedim, kadın doğuma gittim sadece. Gerçekten aklıma gelmedi apandisit böyle mi belirtileri
Bende akıntı ve koku vardı, regl gecikmesi ve ağrıda eklenince kadın doğuma gittim, aklıma başka yer gelmediNeden gitmiyorsunuz ki? Sadece kadın hastalığı mı olabilir ağrılar? Evet benziyor ağrı ve kusma oluyor. Safra kesesinde sorun olunca da olabiliyor.
Devam ederse gidersiniz.Bende akıntı ve koku vardı, regl gecikmesi ve ağrıda eklenince kadın doğuma gittim, aklıma başka yer gelmedi
Burdan birisi yazmış kist patlaması sonrası yaşadıklarım normal diye, eğer devam ederse tekrar gideceğim, teşekkürlerDevam ederse gidersiniz.
Devam ederse gidersiniz.
Evet ben aynı belirtileri yaşadım birkaç ay gitmedim önemsemedim. Zehirlenme sanmıştım. Sonra geçiyordu ağrılar. Bir gece çok fena oldum acilde buldum kendimi. Acilde iyi bir dr denk geldi allahtan. Önce o da zehirlenmeden şüphelendi ama bende farklı birşey var dedimYa ben apandisit i araştırdım birebir tutuyor belirttilersabah gideceğim dr ama acilden gireceğim çünkü ailemin olduğu ilçeye gideceğim
Çok geçmiş olsun, benim de 2 hafta önce kist ve ağrılar ile gittim ama sanırım iki hastalık üst üste geldi, o yüzden anlayamadım. Haberdar edeceğim mutlaka. Bu ağrılar normal değil kramplar giriyor, mide bulantısı da var.Evet ben aynı belirtileri yaşadım birkaç ay gitmedim önemsemedim. Zehirlenme sanmıştım. Sonra geçiyordu ağrılar. Bir gece çok fena oldum acilde buldum kendimi. Acilde iyi bir dr denk geldi allahtan. Önce o da zehirlenmeden şüphelendi ama bende farklı birşey var dedimyaşadıklarımı net anlatınca apandisite bakalım dedi. Kan tahlilim de kötü çıkmıştı. Veee sürpriz apandis 12 cm olmuş
apandist şüphesi bile varsa beklemeyin.soğuk algınlığı gibi aman sabah doktora giderime benzemez.biz dayımı kaybediyorduk bu yüzden.işten izin almıyım şimdi diye bekletti bekletti 2 hafta yoğun bakımda kaldı apandisti patlayıp zehirlemeye başladığı için.Ya ben apandisit i araştırdım birebir tutuyor belirttilersabah gideceğim dr ama acilden gireceğim çünkü ailemin olduğu ilçeye gideceğim
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Hayır başlarında hissetmiş olabilirsin. Son raddede olsan evde duramaz msj bile yazamazdın. Herkesin farklı oluyor neticede. Benimde ara ara ağrı ve bulantı olmuştu. İdrarımı zor tutuyordum. Birde kabıziık oluyor apandisitte. Farklı birşey de olabilir. Umarım yoktur ama kan tahlili ile anlayamayadabilirler. 5-6 ay öncesinde de gitmiştim ben ağrım vardı sadece ama birşey yok demişlerdi. Ben hala şüpheleniyorum kesin anlamadılar diye.Çok geçmiş olsun, benim de 2 hafta önce kist ve ağrılar ile gittim ama sanırım iki hastalık üst üste geldi, o yüzden anlayamadım. Haberdar edeceğim mutlaka. Bu ağrılar normal değil kramplar giriyor, mide bulantısı da var.
10 günlük ağrı apandisit için uzun süre değil mi
Ya bende korkutmak istemiyorum ama allahtan ben patlamadan hastaneye gidebilmişim. Normalde hiç önemi olmayan, ameliyatı çok basit bir durum ama hayati risk taşıyor ilginç bir organ.apandist şüphesi bile varsa beklemeyin.soğuk algınlığı gibi aman sabah doktora giderime benzemez.biz dayımı kaybediyorduk bu yüzden.işten izin almıyım şimdi diye bekletti bekletti 2 hafta yoğun bakımda kaldı apandisti patlayıp zehirlemeye başladığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?