Bana bi çare 😥

apandist şüphesi bile varsa beklemeyin.soğuk algınlığı gibi aman sabah doktora giderime benzemez.biz dayımı kaybediyorduk bu yüzden.işten izin almıyım şimdi diye bekletti bekletti 2 hafta yoğun bakımda kaldı apandisti patlayıp zehirlemeye başladığı için.
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Hayır başlarında hissetmiş olabilirsin. Son raddede olsan evde duramaz msj bile yazamazdın. Herkesin farklı oluyor neticede. Benimde ara ara ağrı ve bulantı olmuştu. İdrarımı zor tutuyordum. Birde kabıziık oluyor apandisitte. Farklı birşey de olabilir. Umarım yoktur ama kan tahlili ile anlayamayadabilirler. 5-6 ay öncesinde de gitmiştim ben ağrım vardı sadece ama birşey yok demişlerdi. Ben hala şüpheleniyorum kesin anlamadılar diye.
Ya bende korkutmak istemiyorum ama allahtan ben patlamadan hastaneye gidebilmişim. Normalde hiç önemi olmayan, ameliyatı çok basit bir durum ama hayati risk taşıyor ilginç bir organ.
Teşekkür ederim arkadaşlar, kaç gündür bu ağrıyı çekiyorum be bu gece uyumucam ne olur ne olmaz diye,2 küçük çocugum var ve bulunduğum yerde kimsem yok, hastaneye gitsem çocuklara ne olacak. Bi gece daha dayanayım diyorum çünkü çarem yok. Sabah 7 de yola çıkacağım 2 saatlik yol

apandist şüphesi bile varsa beklemeyin.soğuk algınlığı gibi aman sabah doktora giderime benzemez.biz dayımı kaybediyorduk bu yüzden.işten izin almıyım şimdi diye bekletti bekletti 2 hafta yoğun bakımda kaldı apandisti patlayıp zehirlemeye başladığı için.
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Hayır başlarında hissetmiş olabilirsin. Son raddede olsan evde duramaz msj bile yazamazdın. Herkesin farklı oluyor neticede. Benimde ara ara ağrı ve bulantı olmuştu. İdrarımı zor tutuyordum. Birde kabıziık oluyor apandisitte. Farklı birşey de olabilir. Umarım yoktur ama kan tahlili ile anlayamayadabilirler. 5-6 ay öncesinde de gitmiştim ben ağrım vardı sadece ama birşey yok demişlerdi. Ben hala şüpheleniyorum kesin anlamadılar diye.
Cevap yazdım 've' yazacaktım ama klavye onu 'be' yapmış, yanlış anlaşılma olmasın lütfen

Teşekkür ederim arkadaşlar, kaç gündür bu ağrıyı çekiyorum be bu gece uyumucam ne olur ne olmaz diye,2 küçük çocugum var ve bulunduğum yerde kimsem yok, hastaneye gitsem çocuklara ne olacak. Bi gece daha dayanayım diyorum çünkü çarem yok. Sabah 7 de yola çıkacağım 2 saatlik yol
Of çok zor. Bende evde kızımla yalnızdım. Eşimi işten çağırmışlardı. 7 ye kadar zor sabretmiştim. Umarım değildir. Eşiniz işte ise bile çağırın bence.

Gaz sancısı olabilir mi..
Bikere yaşadımdaa ölüyodum.
İdrar torbam düşcek sandım.

Herkese iyi akşamlar.
2 hafta önce regl gecikmesi ve ağrıdan dolayı dr a gittim, 2.5 cm kist olduğunu söyledi ilaç verdi. İlaçları kullandıktan sonra regl oldum, ağrı devam ediyor halen, bugun kontrol e gittim ağrılarımın devam ettiğini söyledim, ultrasondan baktı bsey yok dedi, idrar tahlili de temiz çıktı. Ağrılarımdan dolayı yerimden zor kalkıyorum. Dün gece de istifra ettim. Bunun sebebi ne olabilir. Tahlillerim temiz ama neden bu ağrıyı yaşıyorum. Ağrının ölçüsü doğum sancısı gibi, yada sezaryen sonrası ağrılar gibi 😥
Benim ilk hamileliğimde 4 cm cıkmıstı tedavide uygulanmadı dediğiniz ağrıda olmadı
Tabi yeri ve durumu önemlidir ama Bilemedim arkadaş demiş apandisit olabilir diye
Onunda ameliyatını oldum
Gerçekten cok kotu karın ağrısı ve ilerleyen zamanlarda surekli istifralarım olmuştu

Of çok zor. Bende evde kızımla yalnızdım. Eşimi işten çağırmışlardı. 7 ye kadar zor sabretmiştim. Umarım değildir. Eşiniz işte ise bile çağırın bence.
Sizin o regli oldum zannetmeniz dış gebelik kanaması olabilir
Gaz sancısı olabilir mi..
Bikere yaşadımdaa ölüyodum.
İdrar torbam düşcek sandım.
Ayak parmak uçlarınızla yukarıya kaldırın ellerinizi apandisinde problem olanlar yapamazmis arkadaşım ameliyat oldu hastaneye gidince doktor bu hareketi yaptırmış Allah şifalar versin inşallah
Benim ilk hamileliğimde 4 cm cıkmıstı tedavide uygulanmadı dediğiniz ağrıda olmadı
Tabi yeri ve durumu önemlidir ama Bilemedim arkadaş demiş apandisit olabilir diye
Onunda ameliyatını oldum
Gerçekten cok kotu karın ağrısı ve ilerleyen zamanlarda surekli istifralarım olmuştu
Selam arkadaşlar apandisit oldum ve hastanede yatıyorum 😅

Ciddi olamazsın 😝 ameliyat oldun mu peki? Hemen anladılar mı? Yahu doktor olmalıymışım😷 çok geçmiş olsun. Kaç cm miş?
Evet dün öğleden sonra ameliyat oldum, baya uyumuşum o yüzden dr ile henüz konuşmadım. Birazdan dr gelir sorarım kaç cm :)
Ultrason tomografi herşey yapıldı ama net olarak göremediler. Sadecee apandisit bölgesinde kirlenme ve kan Değerim de değişiklik varmış. Narkoz dan dolayı yatıyorum, hala kendime gelebilmiş değilim

Evet dün öğleden sonra ameliyat oldum, baya uyumuşum o yüzden dr ile henüz konuşmadım. Birazdan dr gelir sorarım kaç cm :)
Ultrason tomografi herşey yapıldı ama net olarak göremediler. Sadecee apandisit bölgesinde kirlenme ve kan Değerim de değişiklik varmış. Narkoz dan dolayı yatıyorum, hala kendime gelebilmiş değilim
Cok gecmis olsun
Bir haftaya toparlarsin kendini
Bazen aninda teshis konulamiyor iste cekiyosun baya

Patlamış mı ki? Narkoz sersem yapıyor ama hemen geçiyor. Kapalı ameliyat olduysan çabuk iyileşir. Çok şaşırdım ya iyi ki de konunu görüp yazmışım.

Back
X