Bana bi fikir verebilirmisiniz?

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Kizlar size bisey sormak istiyorum. Sevgilimle 20 gun sonra 5. Yildonumumuz var. Ikimizde ogrenci oldugumuz icin oyle yildonumlerinde fazla seyler yapamadik maddi durumlarimizdan dolayi. Simdiye kadar iste kiyafetiydi saatiydi vs cogu seyini hediye olarak aldim. Oda oyle ve genelde bisey gorur kucuk beni hatirlar alir verir. Atıyorum kucuk bi saat veya bi bardak gibi. Bu senede ben bi defter hazirlamak istedim fotograflarimizi eskitilmis sekilde çıkartıp deftere yapistirip kendimce onu sevdigimi anlatan yazilara yazarak. Manevi bi degeri olsun diye.Fakat bi arkadasima anlattim bana cok cocukca oldugunu baska bi sey yapmam gerektigini soyledi. Bu da beni kararsızlıga surukledi. Sizcede cok cocukca ve basit mi? Eger öyleyse baska neler yapabilirim? Fikir verirseniz cok sevinirim

Canım sevgili kitabı yaptırsana. Ben yaptırmıştım nişanlıykem halen saklıyor. Fotolarınızı da koyarsın

Bilemiyorum herkesin beklentisi farklı sevgilinin hoşuna gidiyorsa olabilir.ben mesela hiç hoşlanmam bu tarz şeylerden.esim sevgiliyken hoşuma gittiğini sanıp bir iki böyle şeyler yapti hoşuma gitmediğini anlayınca bıraktı.genelde erkekler de sevmiyor böyle şeyleri ama sevgilin seviyorsa en iyisini sen bilirsin

Bana da çocukca geliyor.Ne bileyim erkeklerin seveceği türden bi hediye değil bence biz kızlar seviyoruz genelde böyle fotoğraftı romantik yazıları falan

Ama kalpli kurabiyeler falan yaparsan hem yiyeceği için hoşuna gider,pisireceginde hamura delik açıp pisince kurdele falan da takarsin.hatta yemeyi sevdiği şeylerden karışık güzel bir kaba koyup gotursen bayilir.

Son düzenleme:
Sevgilini en iyi sen tanırsın. Erkekler böyle romantik hediyelerden pek etkilenmiyor. Zevkleri neler ? Benim eşim futbol hastası mesela. Maç bileti ona mükemmel bir hediye olur. Beni mutlu etmeyen bir hediye ama amaç onun mutlu olması.

Bence yapma ben de hoşlanmıyorum
İlla resimli yapmak istiyorsan çerçeve al çerçeveyi hediye et çok çok daha iyi.

Erkekler için en iyi hediye maç bileti. O gitsin sen kafa dinle :))

Evlisiniz sandım pardon :)

bence tatlı bi hediye:)
kişiye göre değişir bu tür şeyler
en iyi sen tanırsın onu başkalarının dediğini boşver

bana da cocukca gelırdı kı erkekler pek hoslanmıyor bu tarz hedıyelerden. futbol yada muzıkle alakalı cd arabası varsa navıgasyon vs tarzı seyler kıtap sevyorsa kıtap daha iyi olur sanırm

Sevgilinizin nelerden hoşlandığını siz daha iyi bilirsiniz ama o tarz hediyeler liseli aşıklara daha uygun bence.

Bence çocukça değil de pek bir işe yaramaz gibi ben işlevi olan hediyeleri severim:) kitap yada film alabilirsiniz ben eşime genelde bunları alırım çokta hoşuna gider:)

Eşime dediğiniz gibi bi defter ve kutu yapmıştım..
Foto mektup ilk gittigimiz sinema bileti sevdigi cikolata vs
15 yıldır saklıyor.. ne sevinmistim der durur:) açıp açıp okumuş.. kutuya isim bile koymuş evde besliyordu:)
Çocukça niye olsun.. sevgili ile fotolar anılar vs varsa çocukluk bi durum yok zaten..
Sevgiliniz duygusal ince düşünen biri ise mutlaka yapın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…