"Bana bi gece müsade et" dedi

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
46
İstanbul
iyi geceler hanımlar

sanırım kafayı yemek üzereyim yaklaşık 2 aydır(2 ayın her günü görüştük) çıktığım kişi benden bi gece müsade istedi..

ne dicemi şaşırdım az cok 2 ayda yaşadık bişeyler ama onun bu taleplerine karşılık verebileceğim şeyler değildi elbette. şimdi ben bu taleplerini karşılayamadığım için benden müsade istiyor.. nasıl olacak anlam veremedim bu durumu bi ihtiyaç olarak göremiyorum sonuçta erkek de neyse kadında da aynı bu durum..
ne yani benden müsade istediği gecenin ertesinde ona karşı gülüp hiç bişey olmamış gibi aşkım dememi bekliyor..

kızlar napcamı bilemedim bana bi yol yordam gösterin bi fikir verin.. :14:

'sana bir gece değil bütün geceler için müsade veriyorum canım yolun açık ola' de.

iyi geceler hanımlar

sanırım kafayı yemek üzereyim yaklaşık 2 aydır(2 ayın her günü görüştük) çıktığım kişi benden bi gece müsade istedi..

ne dicemi şaşırdım az cok 2 ayda yaşadık bişeyler ama onun bu taleplerine karşılık verebileceğim şeyler değildi elbette. şimdi ben bu taleplerini karşılayamadığım için benden müsade istiyor.. nasıl olacak anlam veremedim bu durumu bi ihtiyaç olarak göremiyorum sonuçta erkek de neyse kadında da aynı bu durum..
ne yani benden müsade istediği gecenin ertesinde ona karşı gülüp hiç bişey olmamış gibi aşkım dememi bekliyor..

kısa ve öz ...
yol ver gitsin..:ssz::ssz::ssz:

aklınız da mideniz de alabilecek mi?

bir gece müsade isteyen adama tüm geceleri müsade edin ve bence kendi yolunuzu çizin.

Adam apaçık seni aldatıcam, bana sorun çıkarma diyor.

Bunu açık açık dile getirmiş olması bi yandan hoş bişey olsa da bir birliktelik varken bunu yapması hiç doğru değil.

Şöyle düşünüyorum,sana söylemeden yapmış olsaydı resmen aldatılmış ve ruhun duymamış olacaktı.

E söylemiş ama biraz dürüstlük abidesini oynamış. Ama dediğim gibi bi ilişki söz konusuysa eğer bunu yapması tamamen yanlış.

Ayy çıkamadım işin içinden yahu.Yazdıkça kafam karışıyo.

Sen ona ne dedin peki ? Müsade ettin mi ?

Bunu açık açık dile getirmiş olması bi yandan hoş bişey olsa da bir birliktelik varken bunu yapması hiç doğru değil.

Şöyle düşünüyorum,sana söylemeden yapmış olsaydı resmen aldatılmış ve ruhun duymamış olacaktı.

E söylemiş ama biraz dürüstlük abidesini oynamış. Ama dediğim gibi bi ilişki söz konusuysa eğer bunu yapması tamamen yanlış.

Ayy çıkamadım işin içinden yahu.Yazdıkça kafam karışıyo.

Sen ona ne dedin peki ? Müsade ettin mi ?

"seni bi başkasına bırakmamı bekliyosun ve ertesi gün hiç bişey olmamış gibi sarılmamı aşkım dememi bekliyosun yani seni seviyorum ama bu durumu kendime kabul ettiremem sen bilirsin karar senin" dedim

bir gece değil bütün geceler senin olsun canım aşk olsun aaaaa de yol ver gitsin ne kadar saçma !!!!!!!!!!!!! kabul edilecek gibi değil!

iyi geceler hanımlar

ohhaaa dıyorum baskada bır sey demıyrum canım:47:

Allah allaaaahh noluyo bu erkeklere böyle saçma sapan isteklerini birlikte oldukları bayanlara bile açık açık söyleyebiliyorlar.:20:

Yol ver gitsin hayır gelmez ondan sana:34:

:20::20::20::20::20::20::20::20::20:

tamam hadi söyledi cocuk cok dürüstmüş canımm valla :46: diyelim.

ama sevgilisi varken nasıl başka birini "bi gece" müsadeyle! ister.
istedi diyelim.izin vermediniz diyelimm.
bu ilişki nasıl devam eder ?:19:

kısaca ayrılmak istemiş deniledebilir.
acıkca söyleyememiş bu yolu denemiş.
geri dönüşü yok bu isteginden sonra..:50:
en iyisi gecelerini gündüzlerini ona geri verin:40:

Doğru mu anladım; yani biriyle ilişkiye girmek için senden izin mi istiyor? :53:

evet sen karşılık veremiyosun ve ben bunu yapıcam rızan olsun da öyle yapayım diyo yani rıza göstermesem de yapacak..

muhtemelen yapacagı zaman benim bu sefer haberim olmayacak ve ben ona ulaşamadığım her gece aklımaa bu konu gelip deli olucam.. bu şekilde yürütemem yani bu beni çok yıpratır

Kafa karışıklığım geçti de benim.

Pardon da bi uçkuruna sahip olamayacksa eğer hele ki ilişkinizin ikinci ayında bırak gitsin bu adamı.

İlişkinin ayını felan boşver, bi ilişkisi varken bunu söylemesi cidden hoş değil. Hemde hiç !!!:41:

bunlar iyice tepemize çıktı ben size diyim, sen ihtiyacımı karşılamazsan elbet biri karşılar mantığıyla bi özgüven patlaması yaşıyor hepsi ne hikmetse:47: ihtiyacını karşılayacak ne halin ne de şeyin kalsınnn:47::47::47:

erkeklerin dürüstlük anlayışı bu mu yoksa???? bu gece ne kadar çok ohaa dedim yaa buna da ohaaaa....

güzelim işte kapı ahanda sapı de...lütfen sevgiymiş,aşkmış kandırma kendini...gözünün önüne getir pozisyonuuu ne kadar iğrenç dimi yaa iç kaldırıcı.....

sakın sana" bu bir ihtiyaç su içmek gibi,sana kıyamıyorum ama nolur bni anla,biz erkekler sex yaşadığımız kadınla aşk yaşamak zorunda değiliz nasılki bi yemeğe bağlanmıyorsak sex yaptığımız kadında bittimi gider bnm kalbimdeki sensin,erkekleri kadınlar gibi düşünme,bu işler duygu olmadan da olabiliyor" gibi laflarına kanmaaaa....

yuh artık:(
söylemeseydi de gidip yapardı,haberin olmazdı
söylemesi çok iyi olmuş şanslıymşsın ki 2 ayda gördün gerçek yüzünü.açıkça ben buyum demiş..

hala buraya gelip bize bu soruyu mu soruyorsun adam seni aldatıcam diyor resmen gururuna yedirebiliyorsan buyur

Back
X