"Bana bi gece müsade et" dedi

aynı gece ikimizde izinli olalım sende bana müsade et de ...

Evet ya böylesi bir adama ,öyle bir cevap vermek lazım .

Konu sahibi arkadaşım saf mısın sen :/ adam seni aldatıcam diyor ,halen napacağım diyorsun :ssz: yol vercen dahası var mı .

Yapmasa bile bunun konusunu açması ,başlı başına ayrılık sebebidir .

Son düzenleme:
evet sen karşılık veremiyosun ve ben bunu yapıcam rızan olsun da öyle yapayım diyo yani rıza göstermesem de yapacak..

muhtemelen yapacagı zaman benim bu sefer haberim olmayacak ve ben ona ulaşamadığım her gece aklımaa bu konu gelip deli olucam.. bu şekilde yürütemem yani bu beni çok yıpratır

aklınca sana sorup kendini dürüst gibi göstermeye çalışmış ama aksine çok iğrenç bir hareket. boşver canım, sen de ona '' hadi bana müsade canım '' de ve bitir bu ilişkiyi. bugün 1 gece müsade isteyen ilerde izin istemeden her gece gider.

.

diyelim ki kabul ettin ilişkiniz devam etti zaman geçti evlendiniz ve ilerleyen zamanlarda hamile kaldınız.. eee haliyle hamileyen ve sonrasında onun isteklerine mecburen cevap veremeyeceksiniz.peki o zaman ne olacak? karıcığım bana bir müsade et de ..... diyecek! ?????

kısacası "müsade senin mümkünse görüşmeyelim" de ve yol ver derim...........

Allah Allah!!!
Çocuğun biri elalemin kadınıyla seks yapacak benden izin alacak ben de "hımmm ne cevap versem,acep izin versem mi vermesem mi?" diye düşünüp karar veremicem.
Buraya danışacam.
Ben buradaki cevapları okuyana kadar o çocuk kaç kadınla görüşür ruhum duymaz ayol!

Tek kelimeyle iğrençlik başka da bir şey demiyorum midem bulandı. Siz bu adamla hala birlikteyseniz de burda boşuna yorum yapmaya gerek yok fazla.

Allah Allah!!!
Çocuğun biri elalemin kadınıyla seks yapacak benden izin alacak ben de "hımmm ne cevap versem,acep izin versem mi vermesem mi?" diye düşünüp karar veremicem.
Buraya danışacam.
Ben buradaki cevapları okuyana kadar o çocuk kaç kadınla görüşür ruhum duymaz ayol!

"seni bi başkasına bırakmamı bekliyosun ve ertesi gün hiç bişey olmamış gibi sarılmamı aşkım dememi bekliyosun yani seni seviyorum ama bu durumu kendime kabul ettiremem sen bilirsin karar senin" ben bu şekilde karşılık verdim.. bizim onunla evlilik yolumuz çok uzun en az 3 sene 2 aylık süreçte bana bu şekilde bi soruyla gelmesi aklımı çok bulandırdı onun bi tercih süreci var ve ben bu süreç sonunda nasıl hareket etmem gerektiği konusunda buraya danışmak istedim. bi de açıkcası moralim çok bozuldu bi şekilde yazmak içimi dökmek istedim..

Aldatılmış sayılman için ,illa ki tensel temas gerekmiyor :/

Adam seni düşüncede aldatmış :/ başkası ile seks düşünüyor :ssz: sen bunları göremiyor musun .

"seni bi başkasına bırakmamı bekliyosun ve ertesi gün hiç bişey olmamış gibi sarılmamı aşkım dememi bekliyosun yani seni seviyorum ama bu durumu kendime kabul ettiremem sen bilirsin karar senin" ben bu şekilde karşılık verdim.. bizim onunla evlilik yolumuz çok uzun en az 3 sene 2 aylık süreçte bana bu şekilde bi soruyla gelmesi aklımı çok bulandırdı onun bi tercih süreci var ve ben bu süreç sonunda nasıl hareket etmem gerektiği konusunda buraya danışmak istedim. bi de açıkcası moralim çok bozuldu bi şekilde yazmak içimi dökmek istedim..

bir sürü kişi yazmış aslında bende farklı bişey yazmıycam..adamla daha 2 aydır görüşüyosunuz ve 2 ayda kendini çok güzel belli etmiş..geri kalan 3 seneni ve hatta ömrünüde bu adama harcama..terbiyesiz adam sen hamileykende bana müsade et diyebilir..veya sen artık aldatılmaya alışmış olucağın için onu bile demeyebilir..yol ver gitsin harbiden..konuşmana bile değmez..

Arkadaşım görmüyor musun görmek mi istemiyorsun?:53:
Sen çocuğu başkasına bırakmıyorsun,o ben gidiyorum:3: diyor.
Sen böyle süslü cümleler kurunca o da eminim çok etkilenmiştir ve başkalarıyla cinsellik yaşamaktan tamamen vazgeçmiştir sanırım artık...:ssz:

Canım bence şahıs açıkça kötü niyetli, sana baskı yapmaya çalışıyor. Hayır yapma demek için ona taviz vermek zorunda kalacaksın, bence duygularını bir kez daha gözden geçirmelisin.

Türkçesi benimle beraber ol yoksa başka kadınlara giderim..
Argosunu yazacaktım ama kaldıramayanlar olabilir..
Sanki başka kadınla izin almadan olsa sen bilecektin,dürüstlük değil bunun ki nabız yoklama
Ama ağbi iki ay dayanabilmiş..Kazanovaya bak sen acelesi var..
Sanki maça gidecek izin istiyor..gerçi bir nevi-i maç ama neyse işi geyiğe çevirmeden ben kaçayım sen de kaç bence:52:

Niye sasiriyosun ki erkekler kadinlar gibi degildir bir kadin omur boyuda kendini tutabilir ama erkek hayir sen ihtiyacini karsilayamayacaksan izin vereceksin olmaz diyorsan ayrilacaksin hem hayir deyip hem ayrilmazsan ihtiyacinin mezesi sen olursun bencede ayril gitsin

öyle bir gece aslında yok..

yanı herıfın amacı bazı arkadasların da dedıgı gıbı senı kendıyle beraber olmak konusunda psıkolojık baskı altına almak...

sen buna karsı cıktıgında verecegı cevap muhtemelen" madem baskasıyla olmamı ıstemıyorsun senınle bırlkte olalım" buna sızın verdıgınız cevap hayır olmalı cunku kendısının uçkurunun derdınde oldugu ayan beyan ortada sızı sevdgı falan yok..

Bunun arkasından gelecek olan cumlecıkler de aynen soyle " sen benı sevmıyorsun ılgı gostermıyorsun madem sevıyorsun baskalarına gıtmemı ıstemıosun bana olan sevgını ıspat et"

senın sevgını ve zaaflarını kullanıp senı kırletıp ( kırletıp dıyorum cunku bu masumane bır ıstek degıl tamamen uçkurunun derdinde olan haysıyetsız herıfın ıgrenc bır ıstegı olarak goruyorum ) bır kenara atacak. sonra sana " zorladım mı bunun ıcın senı sen kendın ıstedın" dıyecek. sonra sende hangı " zarını" (!) :50:dıktırmek ıcın jınekolog arayacaksın..!!

uyan annem uyan..!:50::45:

canım herkesin de dediği gibi böyle bi insanla olma. henüz daha 2 ay olmuş üstelik çok kısa bi süre öyle bağlılık aşk meşk bırakmak istemiyorum gibi saçmalıklar yapma.napıcağın ortada.. gitsin ne halt ediyosa etsin

yok daha nelerrrrr , iğrenç ya. e o zaman evlendğinizde sen hamileykende bana bu gece izin verirmisin ihtiyacımı karşılıcak durumda değilsin der bunu şimdi sana diyen adam.. ihtiyaçmış yok öyle bişey ya :) bence sen direk yol ver

Bence amacı sizi onunla ilişkiye girmeye ikna etmek. Hınzıra bak sen. Ayıp, pes insanlarda ar kalmadı artık. İnsan sevdiğim dediğine böyle birşeyi nasıl sorabilir aklım almıyor. Bence yol yakınken vazgeçin, kendinizi de kurtarın.

Son düzenleme:
Back
X