- Konu Sahibi jellybonbon
ilk erkek arkadaşım da böyle midesizin biriydi ve benle yaşamak istediği şeyler vardı ben çok katı durunca benim arkadaşlarımdan biriyle de bunu yaşayabilirim ama sevdigim insanla yaşamak istiyorum demişti. sonunda büyük kavga edip ayrılmıştık , sonra da geri barıştık ama şimdiki aklım olsa asla barışmazdım. barıştıktan sonra bu konunun lafını bile etmedi, üstüne senden başkasına asla dokunmam dedi. ben de o zaman inanıyordum yalan mı doğru mu kesin olarak kanıtlyamam ama duygularım doğru oldugunu düşündürüyordu. neyse biz 1 yıl sonra başka sebepten ayrılık noktasına geldigimizde benim için yaptığı fedakarlıkları (!) saymaya başlamıştı. neymiş ailesini görmeyip beni görmeye geliyormuş haftasonu, ayrıca da başka biri ile hiç olmamış ilişkimiz boyunca, yani cinsellik yaşamamış hiç ve bunu fedakarlık olarak gören bi insan. bi ilişkinin gerekliliğini bana lütuf olarak sunuyo. görüşmek için zaman ayırmalarımız bile onun değerli vaktinden bir zaman alma olduğu için. neyse konunun özeti o erkekten hayır gelmez. daha 3 yılımız var evlenmeye diyosun o kadar bekleyecek olsa şimdiden seni böyle zor bi duruma düşürmezdi. sonra evleneceği zaman da dokunulmamış kız arar, ama öncesinde kız arkadaşına psikolojik işkence yapar. hem erkek hem kız temiz olmalı bence, o başkasına dokundugunda kirlenmiş olacak