• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bi haller oldu

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Hatunlar merhaba size bir derdimi anlatacağım içim bir garip oldu hani derler ya sevinsem mi üzülsem mi diye o durumdayım karışığım yani dalga geçmeyin ama tamam mı :KK53:

Eşimle alakalı bir dert bu. Eşim 2014 Ocak ayında burnundan estetik ameliyat oldu %50 sağlık %50 estetik eğriydi burnu küçükken kırılmış. Neyse biz 2014 Nisan ayında evlendik çok şükür 1 kızımız var. Bu gün söz nişan düğün fotoğraflarımıza baktım albümü topladım filan neyse bir şey farkettim ben şimdi ki eşime aşık değilim galiba eski halini görünce içim bi hoş oldu özlemişim o halini görünce sevgililik zamanımız ona deli gibi aşık olduğum zaman geldi aklıma :KK60:

Eşimin şimdi ki halinden düğün resimlerimize baktım çok farklı duruyor iki ayrı insan gibi :KK22:hani dersiniz kaç yıllık kocan yeni mi farkettin cidden yeni farkettim çünkü resimleri hiç karşılaştırmamistim bu gün tesadüf oldu yani estetik cidden bir adamı bu kadar değiştirebilir heralde ya off ne bilim kafam karıştı size çok manyakca gelebilir ama ben eşimin eski halini özlediğimi anladım bugün :mad:

Sorunum acaba bende bir sorun mu var niye durduk yere böyle hissetmeye başladım bi el atın bana hatunlar koca aynı koca ama işte galiba birine aşığım diğerine değil :confused: normalmiyim ben acaba size sorayım dedim :işsiz:

Burun insanı cok degiştiriyo ama cok güldüm:)))) eski resimlerinizii evin her yerine koyun bence

Eşine söylemedin değil mi bunu? :KK17: adam için de değişik bişey bu. Kendini kendinden kıskanmaya falan kalkar şimdi :confused:

Eski resimlere bakinca eski gunler geldi akliniza muhtemelen sorunun burun ameliyati felan oldugunu dusunmuyorum.
Öyle mi diyorsun cidden bunu düşünmemiştim hiç doğru olabilir çünkü bir an o sevgililik zamanımız canlandı gözümde güzel günler yaşadık

Sorun belki de burunda değildir.
İlk yaşanılan heyecanlar bambaşka oluyor. Siz de eski hallerinizi görünce o heyecanlı zamanlarınız aklınıza gelip tuhaf hissetmiş olabilirsiniz.
Bir de ne eski yaşanılanları ne de eşinizin önceki burnunu geri getiremeyeceğiniz için çok da dert etmeyin. Onun o küçük burnunu sevmeye devam :))

bence resımlere bakınca ozledıgınız o gunler :) o eskı haller
depreşmıstır oyuzden oyle hıssetmıssınızdır
bı de estetıksız halını daha cok begenıyor olabılırsınız cok normal

Sorun belki de burunda değildir.
İlk yaşanılan heyecanlar bambaşka oluyor. Siz de eski hallerinizi görünce o heyecanlı zamanlarınız aklınıza gelip tuhaf hissetmiş olabilirsiniz.
Bir de ne eski yaşanılanları ne de eşinizin önceki burnunu geri getiremeyeceğiniz için çok da dert etmeyin. Onun o küçük burnunu sevmeye devam :))
Dimi napalim seveceğim mecbur yada dua mi etsem tekrar kırılsın diye :D

Back
X