Bana bi yardım edermisiniz lütfen canım çok sıkıldı

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Merhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu konulardan hiç anlamıyorum, kendime vadeli hesap açtırmıştım annemle gidip ve onun numarası üzerinden açtırmıştım kendi adıma tabi parayı yatırmıştık her neyse demin annem telefonunda ziraat bankası sayfasında bişeylere bakıyordu bende o kimin hesabı dedim benim dedi ve çıkış yaptı sonra mesajlara girip birşeyler sildi sonrasında telefonu aldım baktım eskilerde benim hesabım vardı eft havale ıban falan bişeyler yazıyordu napmış olabilir sildiği mesaj neydi yarın gidip ziraata ne yapılmış ögrenebilirmiyim hangi birime gidicem ne dicem napıyo bu kadın ya bu devirde kimseye güven yokmu bu konulardan hiç anlamıyorum lütfen biri yardım etsinn :KK43:

Ama eft ıban havale falan diyordu para miktarı falan yzıyordu anlamadım tam umarım hiç bir işlem yapılmamıstır
O zaman islem yapilmistir en guzeli siz yarin hesap hareketleri dokumunuzu isteyip kendi numaranizi kaydettirin sisteme. Ama bu seferde anneniz alinabilir belki numarayi degistirdiniz diye ...

O zaman islem yapilmistir en guzeli siz yarin hesap hareketleri dokumunuzu isteyip kendi numaranizi kaydettirin sisteme. Ama bu seferde anneniz alinabilir belki numarayi degistirdiniz diye ...
Yok zaten demin dedim ki ben bi yarın bankaya gidiyim ya bayadır bakmıyorum hesaba ne olmuş ne bitmiş dedim tamam git dedi... herşeyi ögrenebilirim dimi yarın söylerler ne olmuş ne bitmiş?

Ben mi anlamadim?
Bu kadar endiselendiysen neden suanda internet bankaciligina girmiyorsun?
Annene mesajla sifre gelir, hesaba girer
herseyi ogrenirsin.
Istiyorsan musteri hizmetleriyle de gorusebilirsin.
Çünkü ben anlamıyorum hiç kullanmadım hiç girmedim şifremi bile bilmiyorum

Back
X