üyenin adı yuhhhhhhh ve ilk mesajı... ''çünkü insanlarla nası konuşcamı bilmiyorum yani cahilim baya bi cahilim'' konunun gerçek olup olmadığı düşüncesini bir kenara bırakırsak yapabileceğiniz tek şey okulunuzu okumak ve ardından düzgün bir işe girip, çalışmak ve kendi hayatınızı kurmak. Belki babanız buna izin vermiyor olabilir yaşınız 18'den küçükse ve babanızdan şiddet görüyorsanız yetişme yurtlarında kalmanız daha doğru olur.
yapabileceğin tek şey okumaya devam edip, iyi bir işi sahibi olmaya çalışmak..okula göndermeseler bile açıktan bitirmeye çalış..cahilim filan diye kendini küçümseme evinde internet imkanın var anladığım kadarıyla..bir çok şey okuyup, araştırabilirsin, ders çalışıp okulu bitirmeye çalışabilirsin.bu arada bende merak ettim profilinde evli yazıyor, evli misin?
hayır cnm evli değilim okadar hayata küstüm ki gerçekten çok cahil büyütüldüm dışarı çıkmamaktan otobüste kart basmayı bile bilmeyen konuşmak bile istemiyorum gerçekten çok utanç verici
hayır cnm evli değilim okadar hayata küstüm ki gerçekten çok cahil büyütüldüm dışarı çıkmamaktan otobüste kart basmayı bile bilmeyen konuşmak bile istemiyorum gerçekten çok utanç verici
tek otobüsle kalsa biri bişi sorsa donup kalıoyorum hiçbişeyden haberim yoküzüldüm canım ya bişey bilmiyorum diye hayıflanma..ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp..tabi sen 18 yaşında olunca bundan utanıp sıkılıyorsun ama biraz sakin ol otobüse mi bineceksin yavaştan al, bakarsın kim nasıl yapıyor, gözlemci olur çaba sarfeder öğrenirsin..ayrıca otobüse kart basmayı bilmemek garip değil ki şehrin yabancısı olabilirsin, minibüse biniyor olabilirsin bu yüzden bilmiyor olabilirsin..hiç olmadı şehrin yabancısıyım nereye basıyoruz dersin..otobüs meselesi bir örnek tabi ama dışarı çıkınca buna benzer hareket edersin..
Otobüste kart basmayı bilmiyorsunuz ama maşallah internete girmeyi biliyorsunuz ayrıca babanız sizi okutmuyorsa, sorumsuz bir adamsa eve nasıl bilgisayar ve internet almış
Güvenilir bir iş bulsa baban da çalışsan olmaz mı ?
canım kendine saygı duy en başta, biri bişey mi sorar sorsun illa cevap vermek durumunda değilsin ki..bilmiyorum de geç..insanları fazla kafana takma, çıkabiliyorsan dışarı çık dolaş, çarşı pazar gözlemle etrafı, arkadaşın filan da mı yok..onunla çık..ayrıca okumaya devam etmeyi hiç düşünmüyor musun :26:
sizin için komik olabilir ama benim için deil emin olun internetim var sadece dayım bizimle yaşadıgı için o kullandıgı için bende yararlanıyorum neden inanmıyosunuz veya niye sizi kandırıyım elime ne geçcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?