dayım eczacı zaten tek o iyi davranıyo bizi koruyo o bize bişeyler alıyo evlenmediği için bizim üst katımızda klıyo onun yanında bize kötü davranmıyo bizim evimize 2 katlı o üst katta bi odada zaten gece gelio işten bizden haberi olmuyo
Allah yardimcin olsun.Her soylenene inanma binlerce kadin var siginma evlerinde kalan sende kalabilirsin..Dayin eczaciymis onun yanina girip isyerinde calisabilirsin.
Allah yardimcin olsun.Her soylenene inanma binlerce kadin var siginma evlerinde kalan sende kalabilirsin..Dayin eczaciymis onun yanina girip isyerinde calisabilirsin.
Merhamet dizisinin senaryosunu andırıyor biraz 18 yaşındasın ve baban böyle davranıyor ilginç geldi bana tabi doğruda olabilir bilemem ama bu devirde 18 yaşında cahil insan olmuyo pek
Merhamet dizisinin senaryosunu andırıyor biraz 18 yaşındasın ve baban böyle davranıyor ilginç geldi bana tabi doğruda olabilir bilemem ama bu devirde 18 yaşında cahil insan olmuyo pek
Kim kotuledi bilmiyorum ama her soylenene inanmayin derim .Siginma evlerinde meslek edinme kurslarida ogretiyorlar sizi uygun bir isede yerlestiriyorlar.Anneniz nasil davraniyor size kardeslerin var mi?Baban kac yasinda.Kardeslerine nasil davraniyor.!
Kim kotuledi bilmiyorum ama her soylenene inanmayin derim .Siginma evlerinde meslek edinme kurslarida ogretiyorlar sizi uygun bir isede yerlestiriyorlar.Anneniz nasil davraniyor size kardeslerin var mi?Baban kac yasinda.Kardeslerine nasil davraniyor.!
21 yaşında ablam var 17 yaşında kardeşim annem ii davranıyo ama dışarı çıkınca adımız çıkarmış filan diyo babam 53 yaşında ii bilgilendiğiniz için teşekkürler artık zaten dayancak halim kalmadı birdaha şiddete zaten şikayet edeceğim
sana gösterebıleceğim tek yol okuyup yaşamını sağlayabıleceğin bir meslek
artık okumak isteyen kızlara çok ımkanlar tanınıyor onları araştır
burs falan ne gelirse artık
ama sakın evleneyımde kurtulayım gözuyle bakma
çünkü evlenmek kurtuluş değilde tam tersı olabılır enın ailenden şideet görduğunu bılen bırı senı sahıpsız bulup dahada kötü durumlar yaşamana sebeb olabılır kendın için bişiler yap çok cahılım demişsin cahılsen kendıı geliştirebılırsın cahıl olduğu halde kendını çok bılgılı sananlar var ama sen eksığınnın farkındaysan elinden gelenı yap