• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl medet..

art niyetle belaltı vurmuyorum bağlılığı sevmeyen erkeklerin genel itibari ile hayat felsefesi ortadadır ama konu sahibinin aklına başka şey getirmek gibi bir amacım olmadı aslında..doktor sevgilide işler nasıl yürür bilemem tabi:KK53:
mesela ne getirebilirim konu sahibinin aklına benim sülaledeki insanlarda tuşa hazırlandılar hatta o aşamada da evlendiler tusuda kazandılar sıkıntı olmadı..şimdi seviyoruma ma bağlanmak istemiyorum diyen bir adamın sözlerini tus sınavına mı bağlamalıyım:oops:
siz hiç aile baskısıyla TUS adında bir sınava girdiniz mi ? ha ben de girmedim ama üni.de TUS'a hazırlanan arkadaşlarımın haline tanık oldum hatta biri beyin kanaması geçirdi ölümden döndü, ben şahit olmadım, tanımıyorum ama biri de erken menapoza girmiş diye söyleniyordu. Artık gerisini siz düşünün . . .

siz hiç aile baskısıyla TUS adında bir sınava girdiniz mi ? ha ben de girmedim ama üni.de TUS'a hazırlanan arkadaşlarımın haline tanık oldum hatta biri beyin kanaması geçirdi ölümden döndü, ben şahit olmadım, tanımıyorum ama biri de erken menapoza girmiş diye söyleniyordu. Artık gerisini siz düşünün . . .
tıp fakültesi okuyan amcamla aynı evde yaşıyordum ,hatta normal tıp ta değil GATA...zorluklarını gayet net biliyorum..sadece bazı insanların gereksiz bahanelerin ardına sığınmalarını gülerek izliyorum..olay burda konu sahibinin baskın betimlemesi ile er kişinin doktor olmasıysa yaptığınız yorumun haklılık payı var(bana göre sadece payı var)ama olay seviyorum ama bağlanamam ben değil beni sen bırak gibi saçma bir söylemse bunun arkasında ne doktorluk ne tus sınavı ne yurt dışına çıkmak gibi bahaneler aranmaz..artık aptal değiliz daha bilinçli kadınlar olduk değil mi?

-Sen bitir ..

- Seviyorum ama baglanmak istemiyorum.

-Seven insan zaten baglidir sevdigine Sevgilin iyice sacmalamis..
Evet , bencede sen bitir hemde hic vakit kaybetmeden.
Bakalim seviyormu geri donecekmi , belkide okul.stressinden boyle konustu vs.
Ama gercekten bitir ve bekle .. ozaman dogruyu yanlisi anlarsin.

doktor sevgili.... kulağa hoş mu geliyor??? komik misiniz acaba??? adam daha tusa hazırlanan öğrenci.. nesi hoş gelecek ?

kaymakam amca, savcı dayı, avukat abla da hoş geliyordur sizin kulağınıza yazık... bu kafayla işiniz zor

İlgilenemeyebilir, stresli olabilir.,Ama bağlanmak istemiyorum demesi kabul edilebilir değil bence.
İnsanlar neler aşıyor.. Bu adam sizi gözden çıkarmış gibi geldi bana.
Yoksa pekala kaliteli zaman geçirebilirsiniz günde 1 saatinizi ayırsanız birbirinize herşey düzelir.
Ama sevgiliniz olayları evde ki kavgalara bağlıyor kimsenin ailesi 4 4lük değil.

TUS gerçekten çok çok zor bir sınav..
6 sene okuyup tüm o okuma hayatının tekrar bir sınava tabi olması...
üzerinde doktor anne babanın baskıları.
eminim "bir kız için hayatını, geleceğini mi yakacaksın" diye de söylüyorlardır.

bu psikoloji altında zaten hiç bir erkek bağlanmak istemez.

bence bir süre ara verin.
kimsenin hayatına sebep olmak istemezsiniz.. hayatına derken yani hayat meselesi olarak görülen bir sınavdan bahsediyorum.

ne demişler "dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır..."

Sana bağlanmak istemeyen bi insanı bağlayamaz , yanında tu ta maz sın.

doktor sevgili.... kulağa hoş mu geliyor??? komik misiniz acaba??? adam daha tusa hazırlanan öğrenci.. nesi hoş gelecek ?

kaymakam amca, savcı dayı, avukat abla da hoş geliyordur sizin kulağınıza yazık... bu kafayla işiniz zor
tusu kazanamayanlar pratisyen hekim oalrak hayatlarını sürdürüyolar yani doktorlar branş kazanıp uzman doktor olabilmek adına sınava girerler yani adam gerçekten doktor..(ufak bi bilgilendirme yapayım dedim)

sevipte bağlanmak istemeyen bi adam pehhh nasıl bir sevgi anlaşışıymış bu merak ettim. sana demek istediği " ben ayrılmam ama sen ayrılısında arkandan üzülmem " demek istiyor... bence kendine iyilik yap ve ayrıl inan bana eninde sonunda zaten senden ayrılacak

İnanın doktor olması hiç önemli değil. Bir hafta öncesine kadar evlilik planları yapan biriydi ama kariyerine de çok önem veren biri yurtdışı vs. bahsetti bana ben olmaz dedim istemedim oda bunun kariyeri için önemli bir adım olduğunu belirtti ondan sonra bu konuşmalar başladı

samimi bir cevap vereyim, sevgilinizin yerinde olsam kariyerimi baltalamak isteyen sizden direkt ayrılırdım şu cevabınızdan sonra.. muhtemelen o da bu yüzden ağzınızı aramış, olumlu düşünmediğinizi anlayınca da bırakmış..

Seni seviyorum ama bağlanmak istemiyorum
-dedikten sonra,bir oluru kalır mı ki bu ilişkinin ?

bir sakin ol öncelikle..
benimde bir arkadaşımın eşi doktor ve maalesef oda inanılmaz çalışıyordu
Ama arkadaşım çok anlayışlı davranıyordu tus u kazandıktan sonra çok rahatladılar çok şükür
bu arada bağlanmak istemiyorum vs demesini tamamen strese bağlıyorum..
unutma gül bahçesine giden yol maalesef ki dikenlidir..

Doktor sevgili benim kulagima hos gelmiyor orayi gecelim de sen bu cocuga biraz etiketi yuzunden baglanmissin gibime geldi.birbirinizi seviyorsaniz cocuk sana neden ömrünü tuketme benle diyor senle gelecek düşünmüyor bu cok scik...gelecek dusunen adam boyle konusur mu sacma...herkes bazi zorluklardan geciyor ayrica iliskilerinde bu ne ki.bence adam evlenmek istemiyor hemen birine baglanmak ..

sevipte bağlanmak istemeyen adam dost hayatı felsefesini benimseyebilir bir müddet sonra deyip kenara çekilirim..:KK50:

senı sevmıyor bu gercekle yuzleş bence.baglanmak ıstemıyorum benle omrunu tuketme dıyen adam senle sadece zamanımı harcıyorum dıyor acık acık sen hala bu adamla sevgılıysen pes derım

ben ayrılmış olmayım sonra ben kötü olurum diyip vicdani yükü sizin üstünüze atmak için söylediği bir cümle gibi geldi bana. yani sorun tus veya ailevi değil de kişinin kendisinde bence.

Arkadaşlar bilmiyorum inanın bilmiyorum böyle birşeyi bahane edecek bir kişiliği yok ama anne babasının ondan beklentisi çok çok fazla. Anne baba ve çocuk bunların 3 üde aynı okulda anne anabilimdalı başkası baba dekan yardımcısı oğullarının başarısı da başarısızlığı da ailenin kulağında hayatını kafasına göre yaşayamıyor 3 gün öncesine kadar durumun bu denli olduğunu ben de bilmiyordum ama böyleymiş onun demesine göre. Ona şu soruyu sordum bitirmemi kalben gerçekten istiyor musun dedim istemiyorum ama yapmalısın bunu dedi nevrim döndü düşünemiyorum artık hiçbirşey ama asla belaltı muhabbeti olan biri değil olsaydı gerçekten farkederdim bunu ya da böyle bir beklentisinin olduğunu açıklardı diye düşünüyorum. 3 gün içinde oldu olan :/

samimi bir cevap vereyim, sevgilinizin yerinde olsam kariyerimi baltalamak isteyen sizden direkt ayrılırdım şu cevabınızdan sonra.. muhtemelen o da bu yüzden ağzınızı aramış, olumlu düşünmediğinizi anlayınca da bırakmış..

Neden ben onun kariyerini baltalamak istiyim gitsin tabi ki kesinlikle engel olmam ama yanında gidemem bu duruma olmaz dedim. Burda da benim eğitimim ailem var

-Sen bitir ..

- Seviyorum ama baglanmak istemiyorum.

-Seven insan zaten baglidir sevdigine Sevgilin iyice sacmalamis..
Evet , bencede sen bitir hemde hic vakit kaybetmeden.
Bakalim seviyormu geri donecekmi , belkide okul.stressinden boyle konustu vs.
Ama gercekten bitir ve bekle .. ozaman dogruyu yanlisi anlarsin.

Sana bağlanmak istemeyen bi insanı bağlayamaz , yanında tu ta maz sın.

sevipte bağlanmak istemeyen bi adam pehhh nasıl bir sevgi anlaşışıymış bu merak ettim. sana demek istediği " ben ayrılmam ama sen ayrılısında arkandan üzülmem " demek istiyor... bence kendine iyilik yap ve ayrıl inan bana eninde sonunda zaten senden ayrılacak

Ben de ayrılmayı düşünüyorum bu şekilde hem o hem de ben yıpranacağız. Madem engel oluyorum madem ailesiyle arasının açılmasına sebebiyet veriyorum bitsin gerçekten seviyorsa dediğiniz gibi geri gelir. Gelmezse bahane olduğunu birkez daha anlamış olurum.

Seni isteseydi diyeceği laflar ;
Beni bırak gencliğin heba olcak
Seni düşünmekten ben calışamıyorum

Demek yerine

Sen benim yanımda ol beraber aşalım
Yeterki yanımda ol ben herseye razıyım
Seni kimseye yar etmem OLMALIYDI

Bahane sıralamış sana..Sende olayı öyle görmek istiyorsun zaten inandın hemen..

Ve emin ol ayrıldın diyelim,
Cok güzel bir kız cıktı onun karsısına "yemişim tusunu stresini diyip koluna takmazsa bende bişey bilmiyorum".

Seni isteseydi diyeceği laflar ;
Beni bırak gencliğin heba olcak
Seni düşünmekten ben calışamıyorum

Demek yerine

Bahane sıralamış sana..Sende olayı öyle görmek istiyorsun zaten inandın hemen..

Ve emin ol ayrıldın diyelim,
Cok güzel bir kız cıktı onun karsısına "yemişim tusunu stresini diyip koluna takmazsa bende bişey bilmiyorum".

Ben de bu kelimeleri beklerdim ondan ama yapmadı kendisine de belirttim ben olmasam başkası olucak mutlaka olucak ona da böyle yapar mı ya da gerçekten bahaneydi bunlar

Bitirsene arkadasim. Eger senin yoklugun agir gelirse kendisi bi caresini bulur seni kayb etmemek icin. Yok eger ki aramazsa anla ki devam etmek istemiyor

Hersey oturana kadar dondurn iliskiyi.. zaten ask varsa tekrar donersiniz birbirineze.. herseye bu sürec içinde kendini hazırla..

beni ne doktorlar istedi de cııkk dedim :) sosyal hayatı olmayan biriyle bir ilişki yürütülür mü ? çok zor .

ama bağlanmak konusuna gelirsek insanlar yaşadığı bir takım endişe ve stresten dolayı bağlanma korkusu yaşayabiliyor. kendimdende biliyorum bağlanmaktan korktuğum için sevgimi kendime bile inkar etmeye çalıştığım zamanları...

Sen birakmazsan bir gun gelip o seni birakacak bence bunu sen yap o zmn daha cok uzulursun:KK61:

Back
X