Sevgili arkadaşlar daha önceden size durumumu anlatmıştım lakin yine yeniden yardımınıza ihtiyacım var. Doktor sevgili

Ama gelin bir de bunu bana sorun hiç de kolay değilmiş hem de hiç aylardır sorunlarla boğuşuyorum onun nöbetleri benim stajım derken sosyal hayat hiç yok denecek kadar aza indi. Herneyse bizim küçük bey bu yıl tusa hazırlanıyor kafasını kaldıramıyor başında iki doktor anne baba ikisi de çok disiplinli sürekli kavga ediyorlarmış evde bununla elinden tel düşmüyor vs diye bunalmış artık ders çalışamadığını anladım böylelikle. Ben ona kötülüğüm dokunsun istemiyorum dün biraz tartıştık ben ilgisizliğinden yakındım yakınmaz olaydım ailesiyle tartışmalarını filan anlattı. İkisini bir arada götüremiyor beni sevdiğini ama bağlanmak istemediğini söylüyor ben senden başka birşey düşünemiyorum hayatım alt üst oldu diyor bana, bitmesini mi istiyorsun dedim hayır ama sen bitir gençliğin gidecek diyor bana dün akşamdan beri düşünüyorum seviyorum ama yıpranıyorum o da seviyor ama oda yıpranıyor stresi çok ayrı tabi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum bitirmek istemiyorum ama böyle de devam etmiyor ikimiz de üzülüyoruz. Ara versem denedim daha önce olmadı sen bitir diyor üstüne basa basa artık dayanamıyorum sanırım bitireceğim o zaten gerçekten seviyorsa dayanamaz. Sevmek herşeye yetmiyor işte