Bana bir akıl verin çıldırmak üzereyim!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cansel55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annene söylediğin iyi olmuş oda bikmeliydi bunu ama ablana hemen söyleme lohusa halini atlatsın öyle yoksa daha kötü olur. şimdiden kolay gelsin.:Saruboceq:

arkadasim ALLAH yardimcin olsun ama annene söylemen gercekten cok iyi olmus bu olayada söylecek söz bulamiyorum nasil sen esinin kiz kardesine göz dikersin anlamiyorum dünyanin sonu geliyorr

ohhh be iyiki annene anlattın bende rahatladım şimdi çünkü ablan lohusa olduğu için enişten kimbilir sana neler yapacaktı o evde aklıma bile getirmek istemiyorum şükür annen de ablana söyler fakat belki ablan kabullenmek istemez durumu sana düşman bile olabilir ya da kabullenir ama kocasına anlatmaz bilemiyorum ama her halükarda ablanın durumu zor canım allah ablana sabır versin

amiin canım anneme söyledim de ablama nasıl söyleyecez tabii babamada, en azından annem yanımda
yalnız değilim bakalım bu işin içinden çıkabilecekmiyiz

Annene söylemekle en doğrusunu yapmışsın Allah ablanın da yardımcısı olsun, üzülecek ama inşallah sen zarar görmeyeceksin. o insan baba olmayı bile haketmiyor

bende sadece filmlerde olduğunu sanırdım

bence hiç babana söylemeyin ablan bilsin sadece o bir karar verir ya kocasıyla yaşar size getirmez onu yada bilmiyorum artık ama babana sakın söylemeyin derim eli belaya girmesin adamın ablan halletsin kocasının haddini bildirsin bence

annene anlatsan bu durum ? anneni göndersen hatta ablana ve annen konuşsa eniştenle uygun bir dille ablan duymadan olmazmı ?

ben son yazılanı okumamıştım. annen biliyor madem direk eniştenle konuşsun ablana söylemeyin bence

babam duyarsa çok fena olur olaylar büyür bizide aşar, ablamlada onca seneden sonra düşman gibi yaşayamam çok bunaldım ben ya dolanıp duruyorum uyku diye bişey zaten yok (

düşman gibi yaşanacak bi durum yok olay çok vahim tabide senin bunda bir suçun yok. babanın ve ablanın bilmemesi daha iyi bence. eniştendekide ne cesaret ne ahlaksızlık yahuu!!! üstelik baba olacak!!!!

annemle bugün konuştum ne yapacağımı bilmiyorum ablama söylemeden olurmu inan hiç bilmiyorum kafam öyle karışıkki

söyleme bence eniştenle konuşun direk annenin konuşmasıyla utanır belki eğer hareketleri düzelmezse o zaman ablana anlatırsınız. anne olacak kadın yıkılmasın sende hep mesafeni korursun.

annene söylemen cok iyi olmuş doğumdan sonra ablanla paylaşırsınız durumu artık gerisini ablan bilir ablanın yerine koysana kendini bu durum senden saklansın istermiydin belki inanmaz ama bilmesi hakkı

hepimiz farklı yorumlar yapıyoruz hangisi daha mantıklı acaba çok zor bir durum birine eşin başka birinden hoşlanıyor demek kolayda iş kardeşe gelince çok zor bir durum daha yıkıcı üstelik anne olacakken allah yardımcınız olsun

Bence de hemen annenle paylaşmalısın ablanın yanına annen gitsin sen babanla ilgilen
Bişey uydurursunuz

annesi ile paylaştı zaten

hayır canım o başka bişey sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…