Bana bir akıl verin lütfen

Söyle iş diye başladı ama sırdaş dost olmuşlar. Kadın geri öduyordu fakat sanki karşısındaki çok yakını gbi gece yazarmış sabahın köründe vs para dışında her şeyi konuşur ona göre adım atar olmuşlar sabah tekrar tartıştım bna dyr zoruna gdyr onla samimi olmam demi beynime kan sıçradı ne yapmalıyım ben
Işiniz gücünüz var mı yada destek olacak bir aileniz çürütmeyin hayatınızı bu adamla evin içinde sürekli kendinize üzülüp acıyarak yaşanmaz

Söyle iş diye başladı ama sırdaş dost olmuşlar. Kadın geri öduyordu fakat sanki karşısındaki çok yakını gbi gece yazarmış sabahın köründe vs para dışında her şeyi konuşur ona göre adım atar olmuşlar sabah tekrar tartıştım bna dyr zoruna gdyr onla samimi olmam demi beynime kan sıçradı ne yapmalıyım ben
Ben aralarında bir şey olduğunu düşünürdüm, gece gündüz neden yazışıyorlar? İçerikleri görüyor musunuz ne konuşuyorlar?

Işiniz gücünüz var mı yada destek olacak bir aileniz çürütmeyin hayatınızı bu adamla evin içinde sürekli kendinize üzülüp acıyarak yaşanmaz
Ailem destek değil hatta gitmek istedim annem yük olarak göryr bni ve oğlumu kırıldım asla gitmem dddim. Acımıyorum kendime evet ara ara niye diye ağladım. Ama zoruma giden yıllarca bna bunu yapmış ve ben görmemişim karşıma geçip sen kimsin karışıyorsun demesi zor gelyr. Oğlum iki yaşında bu şehirde bırakacak kimsem yok o yüzden biraz buyusun iş arayacağım sonra oğlumla hayatımı kuracağım

Ben aralarında bir şey olduğunu düşünürdüm, gece gündüz neden yazışıyorlar? İçerikleri görüyor musunuz ne konuşuyorlar?
Haklısınız içeriği çok goremyrdum gördüğüm de olyrdu iş gkonuları o yuzden takılmadım ama meğerse atladığım bşy vsrmış bunlar dost olmuşlar benden de yakıni olmuş her şeyi paylaşacak konuşacak. Bu sadece bildiğim belki dahası var

Allah razı olsun vakit ayırıp yazdınız bende öyle düşünyrm zaten yıllarca hep aynı şeyleri yaşadım ama son iki yıl çok çok arttı dünyada tek gerçek duygu evlat duygusu o benden sonra bna kötülük edenlere kalmasın diye onun için mücadele edeceğim

O an öyle aptalca düşündüm ama oğlum yanımda oldukça ben hep güçlü hissdyrm kendimi. Bilyrm hayatına kaldığı yerden devam edecek. Evet bni gözden çıkarmış bilyrm saatlerce düşünyrm acaba ben onun için bu olduğumu nasıl yıllarca gormemisim yazarken kötüleşiyorm gururum o kadar ağır geliyor ki evdeki her şeyi parça parça etsem atamam içimdeki hıncı. Adam açık açık başkası için bna sen kimsin karışamazsın dyr en kötüsü bunu derken ne anlama geldiğini bilmyr sanıyor iki gün sonra unuturum. Yemin ederim ki inanılmaz sarsıldı bu evlilik asla geriye bakmam asla ikinci çocuğu dusunmeyecegim bu evden gidene kadar zaten aramızdaki bağ da kalma oğlum bir yaş daha alsın iş bulup en inceldiği yerde yani gözümle gördüğümde aldattığını o zaman savunacak bşyi kalmaz bende tüm haklarımı alırım
Siz kendinizi ve oğlunuzu düşünün, farkına varmışsınız. maddi manevi güçlü olana kadar bekleyin, gelecek planınızı yapın. Bir iş olur, kenara 3,5 para atmak olur vakti geldiğinde de adımınızı atarsınız. Allah yardımcınız olsun🤲

Muhasebe deyince bilemedim. Biz de muhasebeciye sonradan odeme yapiyoruz hep. Once ondan cikiyor para yani. Peki kizla tanismaniz nasildi? Once siz mi arkadastiniz esiniz mi? Kiza yapabileceginiz bir sey yok esinize ne yapacaksiniz onu sorayim ben

Siz kendinizi ve oğlunuzu düşünün, farkına varmışsınız. maddi manevi güçlü olana kadar bekleyin, gelecek planınızı yapın. Bir iş olur, kenara 3,5 para atmak olur vakti geldiğinde de adımınızı atarsınız. Allah yardımcınız olsun🤲
Allah razı olsun dünyadaki tek gerçeğim oğlum tüp bebek ile sahip oldum onun olması için ne emekler verip sonra onu bu dünyada tek bırakamam değmez elin oğlu için atılmayacak tek şey insanın kanı o adam bnm için bitti. İnş kpss çalışıp bu şehirden bu şekilde atanarak gitmek istyrm bu dünyada en önmli şey paranın olması bnm param şu an olmadığı için bna bunu yaptı

İyi geceler arkadaslar

Birkac gün önce eşimle tartışıp burda konu açmıştım şimdi tartismayla birlikte birkaç olaya uyandım ama geç kalmışım

Söyle anlatayım size eşimle ortak bir arkadaşımız var kızı yaklaşık 8 senedir tanıyoruz kızla öyle samimi falan değilim kız para anlamında sıkışsa hep eşime demiş eşim onun kart vergi vs borçlarını ödemiş tabi bunu ben hep sonradan öğrenyrm
Arkadaşlar bu kız birgun bna mesaj attı öle konuşyr dersiniz senelerin arkadasiyiz neyse altında bşy aramadım yedi sekiz ay ara ara yazistik hal hatır vs
Ama bşy bni itiyordu içimden bi ses o kız samimi değil dyrdu ve yanılmadım konusu oldu eşime demiştim o kız bna samimi gelmyr neden bilmyrm sürekli bna sevgi sözcükleri söylyr vs durduk yere neyse konu kapandı
Gelelim tartışmada eşim bna o arada dedi ki şimdi de çiğdeme takmışsın kafayı ondan ne istyrsn deyince beynim yandı
Nasıl yani dedim.
Ve arkadaşlar o kız eşime yazıyor yarım saat önce falan arkasına ben ona yazyrm ne yapyrsn diye hiç bna demyr az önce eşinle de konuştuk çok görürdüm vatsap yazısını açıp okumazdim ama çiğdem hiç bna demezdi bugün konuştuk vs ve hep Allahım nedir bu iş diye söylenir üstünde durmadan işime dönerdim
Ve anladım ki eşim onun her işini görsün diye bende işe engel olmayayım diye kız ayda bir slm nasılsın diye yazıp ikinci cümlesi gelmezdi yani kendimi tam aptal gbi hissdyrm şimdi ne yapmalıyım eşimin yuzune söyledim o kız bunun için bna yazyrdu sende bilyrdn ve bnim aptal yerine koyulmama izin verdin zateb eşimi affetmem içime oturan o pislik kızın bna yaptığı düşündükçe deli olyrm eşimle yazisiyor iş diye gece olsun sabahın köründe olsun yani ne yapsam şimdi de ona haddini bildirsem geç kaldım uyanmakta ben bu kadarını bilyrm belki dahası vsr bilmyrm sizce ne yapsam da o kıza göstersem yaptığının farkında olduğumu
kocanın bu arkadaşı erkek olsaydı, senin tepkinin dozu aynı olurmuydu? eğer olurdu diyorsan bundan sonra yazdıklarımı okuma....

senin tepkin aslında kocanın (herhangi) bir kadınla/kızla arkadaşlık etmesine. yani sorununu yanlış tanımlıyorsun.

çözüm: bir erkek, bir kadınla yada kızla arkadaşlık edemez. bir kadında, bir erkekle arkadaşlık edemez. ederse bu gibi ya da çok daha vahim yerlere varacak riskler taşır. ben şahsen kesinlikle böyle riskleri göze almam. alana da mani olamam.

borca sokucan adamı kıza bırak para vermeyi sakız alacak para kalmayacak cebinde. ev ya da araba aldır kendi üstüne ödesin borcunu. bi krizine bakar bacım

Haklısınız içeriği çok goremyrdum gördüğüm de olyrdu iş gkonuları o yuzden takılmadım ama meğerse atladığım bşy vsrmış bunlar dost olmuşlar benden de yakıni olmuş her şeyi paylaşacak konuşacak. Bu sadece bildiğim belki dahası var
Burnuma çok iyi kokular gelmiyor maalesef 🙁

kocanın bu arkadaşı erkek olsaydı, senin tepkinin dozu aynı olurmuydu? eğer olurdu diyorsan bundan sonra yazdıklarımı okuma....

senin tepkin aslında kocanın (herhangi) bir kadınla/kızla arkadaşlık etmesine. yani sorununu yanlış tanımlıyorsun.

çözüm: bir erkek, bir kadınla yada kızla arkadaşlık edemez. bir kadında, bir erkekle arkadaşlık edemez. ederse bu gibi ya da çok daha vahim yerlere varacak riskler taşır. ben şahsen kesinlikle böyle riskleri göze almam. alana da mani olamam.
Arkadaşlık edebilir diye düşünüp onemsemedim meğerse hata etmişim gün geldi karşıma arkadaşlık dediğim samimiyetleri benden daha yakın görüp her şeyini paylaşacak kadın olmuş hatta benle tartisinca bunları onla konuşacak kadar. Evet hatalıyım fazla medeni düşündüm diyelim ama unuttuğum bşy vardı kimseye guven olmayacağı. Kız sekiz sene kopmaz bağ kurmuş ben bu saatten sonra ne desem asla kopmaz. Herkse ders olsun asla masum bakmayın benm başıma gelmez o yapmaz demeyin gün gelir şak diye kalırsın

borca sokucan adamı kıza bırak para vermeyi sakız alacak para kalmayacak cebinde. ev ya da araba aldır kendi üstüne ödesin borcunu. bi krizine bakar bacım
Evet bu yaklaşım çok dogru ama işe yaramadı borcu var ev vs dedim evde az az mutfak parasından kendime ayırıp ileriye saklayim dedim şimdi onu da vermyr bırakmyr eve para. Kıza gelince eksi hesaba da girip onun istediği süreye kadar borcunu odyr

Kötü birsey yazmak istemiyorum ama bu olayı ben yaşamış olsam heralde taş üstünde taş kalmazdı

Kötü birsey yazmak istemiyorum ama bu olayı ben yaşamış olsam heralde taş üstünde taş kalmazdı
İçimde taş üstünde taş kalmadı ama bende maddi manevi gücüm olsa hiç bsyim olmasa saddce arkamda duracak ailem olsaydı çoktan gitmiş bitirmiş olacaktım şu an dışarı çıksam iki yaşında bir çocukla parkta kalırım kadın sığınma evleri dyrsnz öyle kolay değil orda olmak hele çocukla. Saatlerdir çıkıp gidemediğim için içimde taş olan gururum ağır gelyr. Elin kolun bağlı ne demek en derinini yaşıyorum. Her koşulda insanın annesi babası yanında olması gerekirken benim annem evi pislenir diye benle oğlumu istemedi koskoca dünyada hiç kimse yokmuş meğerse herkes yalnizmis ya da bu benm için geçerli

İçimde taş üstünde taş kalmadı ama bende maddi manevi gücüm olsa hiç bsyim olmasa saddce arkamda duracak ailem olsaydı çoktan gitmiş bitirmiş olacaktım şu an dışarı çıksam iki yaşında bir çocukla parkta kalırım kadın sığınma evleri dyrsnz öyle kolay değil orda olmak hele çocukla. Saatlerdir çıkıp gidemediğim için içimde taş olan gururum ağır gelyr. Elin kolun bağlı ne demek en derinini yaşıyorum. Her koşulda insanın annesi babası yanında olması gerekirken benim annem evi pislenir diye benle oğlumu istemedi koskoca dünyada hiç kimse yokmuş meğerse herkes yalnizmis ya da bu benm için geçerli
Ozaman çocuğunuzun biraz daha büyümesini bekleyin ve bu süre boyunca maddi gelir elde edebileceğiniz kendinize uygun bir is belirleyin biraz katlanın yani ve gücü elde ettiğiniz zaman hala durum böyleyse arkanıza bile bakmayın hicbisey icin gec değil bunu unutmayın yeter

Ozaman çocuğunuzun biraz daha büyümesini bekleyin ve bu süre boyunca maddi gelir elde edebileceğiniz kendinize uygun bir is belirleyin biraz katlanın yani ve gücü elde ettiğiniz zaman hala durum böyleyse arkanıza bile bakmayın hicbisey icin gec değil bunu unutmayın yeter
Maalesef durum hep böyle olacak bemm eşim her kavgada sin noktaya getirip Bn hayatıma karışma demiştir bna ne saygısı var ne sevgisi. Bn de çok değiştim değerlerim vsr mesela sarsıldı mi düzelmez. Evet maddi gücü bekleyeceğim sınavlara hazirlwnacagim Allah buyuk. Bende bilirdim taş üstünde taş birakmamayi ama gözümün içine bakan aklı eren bir çocuk bakiyr onun yanında kendimi yerlere atıp bağırıp evi yakamam. Anne olduktan sonra hele ki bu çocuğun doğması için o kadar uğraşıp kendimi düşünüp ona yaşadığım şeyler ağır gelyr ama önce ben diyemem. Oğlum kucagimdaysa ben çok guclu hissdyrm kendimi iyiki var yaşamak ayakta durmak için sebebim. Anne olduktan sonra ben diyemedim demem de evet düştüğüm ağladığım oldu ama insanım ağlayarak uyuyup uyandığımda ilk işim oğlumla oyun oynamak 9nu güldürmek sevmek. Gerçek duygu bu, bna saygısı sevgisi olmayan adam için oğlumla yaşayacağım güzel anıları yok etmeyeceğim. Dinlediğiniz için çok teşekkür ederim 🙏

Mezuniyetiniz nedir ? Aslında iyi bir iş bulsanız çocuğu da kreşe verirsiniz ama iş bulmak ve biraz yetecek kadar kazanmak önemli

Canım benim, eşin olacak adamı yok say. Hiç muhattap bile olma. Oğlun büyüyene kadar biraz birikim yap gizliden. Oğlun biraz büyüyünce iş bulursun (hatta o vakte kadar meslek edin) adam zaten nafakada vermek zorunda, güzelcene geçirirsiniz. Eşine sinir oldum nankör herif

Back
X