- 30 Eylül 2014
- 56
- 10
- 33
- Konu Sahibi emoosh_efe
Arkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu. Şükürler olsun ki uykusu, yemesi, emmesi düzene girdi. Dişleri de çıktı şükür. Sorun bende. Hala regl olmadım. 15-16 yaşımdayken prolaktinim yüksek olduğu için 2 yıl tedavi görmüştüm. O dönemde de kilo almıştım, psikolojim yerle bir olmuştu hormonlar yüzünden. Ama şimdi çok daha zor durumdayım. Diyetimi, sporumu yapıp bebeğimi bol bol emzirmeme rağmne değil kilo vermek durmadan almaya başladım. Aynaya bakamaz oldum. Eşime yaklaşmıyorum zaten. O bana destek olmaya çalışıyor. Beni her halimle sevdiğini söylüyor sürekli ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Her yerim ağrıyor, ellerim ayaklarım bile davul gibi şiş. Duygularım desem inişli çıkışlı. Sürekli ağlamak istiyorum. Okulum bittikten sonra tüm arkadaşlarım başka şehirlere dağıldı. Ne bir arkadaşım var konuşabileceğim ne de ailem yakınımda. 12 saatlik mesafeden telefonla konuşmak da yetmiyor. Evde bunalıyorum. Eşim arada çocuğa bakıyor beni dolaşmaya gönderiyor. Ben bir köşede oturup ağlıyorum. Ne olacak benim bu halim? Bana bir yardım edin kızlar.