Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay önce evlendim babamın arkadaşının yeğeniyle oğlumu hala yanıma alamadım babaannesinde velayet davamız bitmedi ikinci evlilik üvey baba vs kaygılarını taşıyorum ilk eşimin beni yıkışının ardından hiçbir insandan yüzde yüz emin olamıyorum yeni evime eşime yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorumBer ra ne yaptın canım, son durum nedir?
Eşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Ben 32 yaşındayım bulaşıkci olarak çalışmaya başladım günlük 50 tl kazanıyorum ayda 1300 tl yani
Oglum ilk okula başlayacak geçici velayet bende eski eşim bir kere olsun nafaka yatırmadi
Ailem oğlumu evde istemiyor
Kızkardeşim tedavi gördüğü için oğlumu babaya gönderdim (Bana ve anneme şiddet uyguluyor )
Hastahaneye yatmasına ailem izin vermiyor
Defalarca evden kovuldum evlen git diyorlar
Ayrı eve asla müsade etmezler akraba olan erkekler rahat bırakmaz en başta
Bana bir akıl verin ne olur
1300 tl yle konya da bir Kadın 6 yaşında oğluyla tek yaşayabilir mi (Ayrı eve çıkarsam oğluma annem bakmaz şimdi dahi zorla bakıyor )
Yoksa çözüm evlilik mi ?
mahkeme nafaka bağladıysa ve eski eş hiç nafaka yatırmadıysa barodan bi avukat talebinde bulunarak icra yoluyla paranızı alın.
bulaşıkçılıktan başka işler arayın tek çalışma yolu bu değil. bulaşıkçılık yapmak yerine evlere temizliğe gitseniz günlük 150-200 tl arası kazanırsınız. neden kendinizi günlük 50 tl den başka kazanamazmış mecburiyetinde hissedesiniz ki...
ben bankacıyım, öyle kadınlar geliyor ki buraya işlemlerini yaptırmaya siz yanlarında çok çok iyi kalırsınız. kendinize inanın her şeyi başarabilirsiniz. yeter ki pes etmeyin.
icradan hiçbirşey çıkmadı1300 lira ancak kirayı hadi faturaların çok az bir kısmını karşılar. Dahası olmaz ama...
Babası ile hala boşanmadıysanız resmi olarak davaya dini nikahlı evliliğini de dahil edin. İcra takibi başlatın vs..
Bir taraftan işkura başvurun okullarda vs temizlik için çalışabilirsiniz
1 ay önce evlendim babamın arkadaşının yeğeniyle oğlumu hala yanıma alamadım babaannesinde velayet davamız bitmedi ikinci evlilik üvey baba vs kaygılarını taşıyorum ilk eşimin beni yıkışının ardından hiçbir insandan yüzde yüz emin olamıyorum yeni evime eşime yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum
Hayırlı olsun diyelim o zaman canım.1 ay önce evlendim babamın arkadaşının yeğeniyle oğlumu hala yanıma alamadım babaannesinde velayet davamız bitmedi ikinci evlilik üvey baba vs kaygılarını taşıyorum ilk eşimin beni yıkışının ardından hiçbir insandan yüzde yüz emin olamıyorum yeni evime eşime yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum
38 yaşında eşi kuzeniyle aldatmış 16 yaşında bir oğlu var 4 yıl önce ayrılmış çocuk annesinde kendi halinde sakin bir adam mantık evliliği yaptım diyebilirim çok aşık değilim ama saygı duyuyorum iyi temiz biriHayırlı olsun diyelim o zaman canım.
Dengin mi peki evlendiğin kişi, kaç yaşında, onunda çocuğu var mı?
Evliliği isteyerek mı yaptın, yoksa ailenin zorlamasıyla mı? Annen bunaltmıştı seni baba evinde, birde kızkardeşin?
Yuvada huzurlu mutlu ol canım38 yaşında eşi kuzeniyle aldatmış 16 yaşında bir oğlu var 4 yıl önce ayrılmış çocuk annesinde kendi halinde sakin bir adam mantık evliliği yaptım diyebilirim çok aşık değilim ama saygı duyuyorum iyi temiz biri
Evlendiğin kişinin de çocuğu var mı?
Mutlu musun peki? Çok apar topar olmuş sanki.. Çok üzüldüm bu halinize. Umuyorum çok mutlu olursunuz.
Anlaşabiliyor musunuz? Nasıl birisi? Oğlun hakkında düşüncesi ne? Allah gönlüne ferahlık versin. İnşallah her şey yoluna girer.
2.5 ay görüşme süremiz oldu 3 kez yemege çıktık bu süre zarfında gelinlik eşya vs konusunda beni hiç üzmedi oğlum la tanıştılar oğlumu okulunda görüyorum hafta sonları benimle kalıyor onun bir oğlu var 16 yaşında anneyle kalıyor oğlumu uygun okul bulunca yanıma alacagım iş arıyorum bir taraftan okul araştırıyoruzÇocuğunuzu alabildiniz mi? Olay ve süreç beni üzmüştü hep evlenmeniz nasil oldu bilmiyorum. Insallab allah kalbinize gore versin insallah çocuğunuzu alabilirsiniz cok üzüldüm.
İnşallah çok mutlu olursun canım. Yeni bir hayat kurmana çok sevindim.2.5 ay görüşme süremiz oldu 3 kez yemege çıktık bu süre zarfında gelinlik eşya vs konusunda beni hiç üzmedi oğlum la tanıştılar oğlumu okulunda görüyorum hafta sonları benimle kalıyor onun bir oğlu var 16 yaşında anneyle kalıyor oğlumu uygun okul bulunca yanıma alacagım iş arıyorum bir taraftan okul araştırıyoruz
Kendi halinde bir adam
38 yaşında eşi kuzeniyle aldatmış 16 yaşında bir oğlu var 4 yıl önce ayrılmış çocuk annesinde kendi halinde sakin bir adam mantık evliliği yaptım diyebilirim çok aşık değilim ama saygı duyuyorum iyi temiz biri
Sizin yaşadıklarınızı forumdaki konularınızdan biliyorum.Allah yardımcınız olsun diye hep dua ediyordum. Eski eşiniz ve üstüne ailenizden gördüğünüz sıkıntılardan sonra,Rabbim, size gerçekten değer, huzur ve güven veren, birini çıkarmıştır inşallah.2.5 ay görüşme süremiz oldu 3 kez yemege çıktık bu süre zarfında gelinlik eşya vs konusunda beni hiç üzmedi oğlum la tanıştılar oğlumu okulunda görüyorum hafta sonları benimle kalıyor onun bir oğlu var 16 yaşında anneyle kalıyor oğlumu uygun okul bulunca yanıma alacagım iş arıyorum bir taraftan okul araştırıyoruz
Kendi halinde bir adam
2.5 ay görüşme süremiz oldu 3 kez yemege çıktık bu süre zarfında gelinlik eşya vs konusunda beni hiç üzmedi oğlum la tanıştılar oğlumu okulunda görüyorum hafta sonları benimle kalıyor onun bir oğlu var 16 yaşında anneyle kalıyor oğlumu uygun okul bulunca yanıma alacagım iş arıyorum bir taraftan okul araştırıyoruz
Kendi halinde bir adam
2.5 ay görüşme süremiz oldu 3 kez yemege çıktık bu süre zarfında gelinlik eşya vs konusunda beni hiç üzmedi oğlum la tanıştılar oğlumu okulunda görüyorum hafta sonları benimle kalıyor onun bir oğlu var 16 yaşında anneyle kalıyor oğlumu uygun okul bulunca yanıma alacagım iş arıyorum bir taraftan okul araştırıyoruz
Kendi halinde bir adam