Bana bir akıl verin ne olur

Ailem şimdide çocuğu alma kocan değil babası büyütsün diyor adam istemiyor bende istemezsem devlet alacak diyorum olsun alsın diyorlar çok öfkeliyim eşim oğluma hediye aldı diye bintane laf söylediler o adam senin çocuğuna para harcamak zorunda değil bir daha bir şey aldırma diyorlar bu tavırlarından ötürü 1 haftadır ağlıyorum
Şu aileniz yüzünden çektikleriniz ve üzülmeleriniz yeter artık. Hiçbir faydaları yok. Zararlarıda dokunmasın artık. Bırakın görüşmeyin, duymayın, dinlemeyin şunları. Burada biz sinir olduk,size ve çocuğunuza karşı yaptıklarına.

Ailen ailen..Bırak artık onları ne düşündüklerini..Senin kendi ailen var artık ve onda da en önde çocuğun geliyor..Sen annesin nasıl cocugunu ortada bırakırsın..

Ailem şimdide çocuğu alma kocan değil babası büyütsün diyor adam istemiyor bende istemezsem devlet alacak diyorum olsun alsın diyorlar çok öfkeliyim eşim oğluma hediye aldı diye bintane laf söylediler o adam senin çocuğuna para harcamak zorunda değil bir daha bir şey aldırma diyorlar bu tavırlarından ötürü 1 haftadır ağlıyorum
Bu konuda ağlamak yerine nolursunuz güçlü durun ve oglunuzu yanınıza alın . Yetimhanede niye büyüsün çocuğun anası babası varken ona böyle birdehi sakın yapmayın . Ki bu vebalin altından ömrünüz boyunca kalkamazsiniz. Aileniz saçmalıyor

2 yıl dini nikahla oturdu eski eşimle ben şimdiki eşimle tanıştım ve boşadim ama nikah yapmadılar o kadınla velayet davamız devam ediyor ne olacak nasıl olacak hiç bir fikrim yok önce çocuğu istiyorum diye velayet davası açtı şimdide istemiyorum diyormus oğlumu yanıma almak istiyorum ama eşimin tavrı değişirse ne yaparım bilmiyorum insanlara güvenmemeyi öğrendim artık hiç kimseden emin olamıyorum eşim çok istiyor bir çocuk anneyle büyümeli diyor eski eşim beni aldattı velayet benimdi ama anne olduğu için velayet ten vazgeçtim diyor

Berra basta sana cok üzülüyordum ama su mesajini okuyunca cok kizdim
Ufacik cocuk kendisini istemeyen bir baba ve uvey annr ile beraber
Yapma yahu sen annesin , hic mi ozlemiyorsun evladını ?
Valla kendimi zor tutuyorum kotu konusmamak icin , evlenmissin kocan oglunu yanimiza alalim diyor sen hala ne yapsam diyorsun , aklindan zorun mu var be kadin , el kadar cocuk alsana yanina , yaziktir gunahtir

Aileniz ne karışıyor yahu . Siz çocuğunu bırak diyorsanız sizde beni birakn artık madem deyin

Valla kendimi zor tutuyorum kotu konusmamak icin , evlenmissin kocan oglunu yanimiza alalim diyor sen hala ne yapsam diyorsun , aklindan zorun mu var be kadin , el kadar cocuk alsana yanina , yaziktir gunahtir
Aynen..Yani esi şimdi istiyormuş ilerde istemezmis..Şimdi istiyorsa al ilerde istemezse oğlunla gidersin koca daha mı iyi geliyor sana öz oğlundan..Bir de burda acitasyon yapıyor..

Aynen..Yani esi şimdi istiyormuş ilerde istemezmis..Şimdi istiyorsa al ilerde istemezse oğlunla gidersin koca daha mı iyi geliyor sana öz oğlundan..Bir de burda acitasyon yapıyor..
Aklim almadi yeminle
Ne kadar uzuluyordum ben bu kadinin haline bir de
Sinirden elim ayagim titredi

Doğurmasaydiniz o zaman..Böyle konuşan biri asla değilimdir ama kendimi tutamiyacagim..Hem zevkinizi yaşıyorsunuz çocuk olunca böyle ortada birakiyorsunuz..Yazık çok yazık..Düşünüyorum anne değilim ama yeğenim olsa ortada birakamam bir de siz annesiniz..

Az önce kim milyoner olmak isterde bir kadın izledim. Ailesi yetiştirme yurduna vermiş kızı, yıllar geçmiş şimdi kız istemiyor ailesini. İleride çocuğun seni silsin istemiyorsan silkelen ve git çocuğuna sahip çık. Ben içerise uyuyan çocuğumu kaç kere kontrol ediyorum sen nasıl merak etmezsin!

Yaşadıklarınız çok zor ALLAH yardımcınız olsun.
Aileniz de hem evlen git diyorlar size ve çocuğunuza bakamıyorlar, Hem de kendi başınıza ayaklarınızın üstünde durmanıza engel oluyorlar.
Tabi dul kadın tek başına nasıl yaşar eş dost elalem ne der. Muhafazakar şehir konya hepsi için demiyorum ama kafa yapılarını değiştiremedi çoğu ( bende konyalıyım) neyseki ailem bu kafa yapısına sahip değiller.
İstedikleri olmuş evlenmişsiniz hala konuşuyorlar destek olmamışlar köstekde olmasınlar bu saatten sonra çocuğunuzuda yanınıza alın lütfen.

Babası istemiyor çocuğu sizde almaya cesaret edemiyorsunuz ne olacak peki?

Ailenizin ne düşüğündüğünü, ne dediğini önemsemesiniz mi artık.

Ne kadar zamandır yazık ettiniz o çocuğa kusura bakmayın.

Bu kadar güçsüz duruşunuzun da bir bahanesi olmasın artık. Evlendiniz, eşiniz çocuğu kabul ediyor ki zaten bunu kabul ediyorsa evlenmeyi kabul etmeliydiniz sizde.

Hala ailem ailem diye laf ediyorsunuz. Ne halleri varsa görsünler, sizin anne babanız insan bile değil. Çocuğu yurda ver ne demek. Şu insanları dinleyip de ayrı kalmayın çocuğunuzdan.

Son düzenleme:
Canım işkur a başvuru yap temizlik ve çaycılık bile olsa en az asgari ücret alırsın ve sigortan olur en azından bende Konya'da yım merkezde yardıma ihtiyacın olursa yaz bildiğim konularda yardımcı olurum

Babası istemiyor çocuğu sizde almaya cesaret edemiyorsunuz ne olacak peki?

Ailenizin ne düşüğündüğünü, ne dediğini önemsemesiniz mi artık.

Ne kadar zamandır yazık ettiniz o çocuğa kusura bakmayın.

Bu kadar güçsüz duruşunuzun da bir bahanesi olmasın artık. Evlendiniz, eşiniz çocuğu kabul ediyor ki zaten bunu kabul ediyorsa evlenmeyi kabul etmeliydiniz sizde.

Hala ailem ailem diye laf ediyorsunuz. Ne halleri varsa görsünler, sizin anne babanız insan bile değil. Çocuğu yurda ver ne demek. Şu insanları dinleyip de ayrı kalmayın çocuğunuzdan.
+1500 katılıyorum

Bu konuda ağlamak yerine nolursunuz güçlü durun ve oglunuzu yanınıza alın . Yetimhanede niye büyüsün çocuğun anası babası varken ona böyle birdehi sakın yapmayın . Ki bu vebalin altından ömrünüz boyunca kalkamazsiniz. Aileniz saçmalıyor
mahkeme kararını bekliyoruz çocuk 1 ay öncesine kadar beniml3ydi her hafta cuma cumartesi pazar bende kalıyor pazartesi okuluna bırakıyorum
Doğurmasaydiniz o zaman..Böyle konuşan biri asla değilimdir ama kendimi tutamiyacagim..Hem zevkinizi yaşıyorsunuz çocuk olunca böyle ortada birakiyorsunuz..Yazık çok yazık..Düşünüyorum anne değilim ama yeğenim olsa ortada birakamam bir de siz annesiniz..
Mahkeme kararı nı bekliyorum çocuk 1 aydır benden ayrı öncesinde benimleydi babasıyla zaten görüşmüyor babaannesinde son 1 ayda cuma cumartesi pazar günü bende kalıyor her hafta

Sen oğluna bakabilmek için yeniden evlenmeyi düşünmemiş miydin ? Hatta sorun buydu yetişemiyorum yeniden evlenmeli miyim diye. Ee bu nedenle evlendiysen neden almıyorsun evladını yanına hala. Onu istemeyen bir baba ve yabancı bir kadının yanında ne işi var ?

ben 2 yıldır mücadele ediyorum çocuğumu istiyorum 1 ay önce çok ağladığı için babaanneme gideceğim dediği için yolladım ama her gün telefon da görüşüyorum her hafta sonu 3 gece bende kalıyor pazartesi okuluna bırakıyorum babayla görüşmüyor masraflarini ben karşılıyorum gündelik işler e gittim elbiselerimj sattım bulaşık yıkadım 2 kışı ince yazlik ceketle geçirdim ama oğlumu mağdur etmedim anneligimi ne olur sorgulamayın ailem çocuğuma iyi davransaydi evlenmezdim zaten 8 ay çalıştım sürekli maaşımı aileme verdim ama oğlumu kabullenmediklerini görünce işten ayrıldım evlendim şimdide mahkeme kararını bekliyorum oğlum 2 yıldır benimleydi sadece 1 aydır babaanne de amahep irtibatta yim hafta sonu hep bende kalıyor

Sen oğluna bakabilmek için yeniden evlenmeyi düşünmemiş miydin ? Hatta sorun buydu yetişemiyorum yeniden evlenmeli miyim diye. Ee bu nedenle evlendiysen neden almıyorsun evladını yanına hala. Onu istemeyen bir baba ve yabancı bir kadının yanında ne işi var ?
mahkeme kararı gelmedi

Back
X