bana bir akıl verin yine mutsuz olmak istemiyorum

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
ben daha önce boşandım bir oğlum var..şimdi biri ile tanıştım.2 cocuğu var.o da eşinin aldatması sebebiyle boşanmış.sorun şu ki eski karısını unuttuğundan emin olamıyorum.bu konuyu konuştuk tabi.çok kızgın haketmediğini söylüyor.ama içinde bitmeyen birşeyler var gibi dedim.böyle söyleyenlere kızıyorum.içimde hiçbirşey kalmadı ama ne yapabilirimki çocuklarımın annesi muhatap olmak zorundayım.yoksa nefes aldığını bile bilmek istemiyorum dedi.
yeni bir ilişki için cesaretsiz oldugunu korktuğunu da söylüyor.benim ona yaşama sevinci vereceğimi düşündüğünü beni beğendiğini denemek istediğini söylüyor.
görüşmelerimizde öyle sık sık olmuyor.
bana akıl verin nolur bitirmelimiyim? ona sarılıp içine kapanmışlığından hayata küsmüşlüğünden çıkarmalı mıyım?
sürekli benim onu gerçekten sevip sevemeyeceğimi test etmeye çalışıyo sorularıyla.ben bundan hoşlanmadığımı söylediğimde de beni şefkatle her türlü sevebileceğini bilmek seninle görüşmemizi ete kemiğe bürümek için cesaretlendir istiyorum diyor.
ne yapmalıyım yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.

ete kemiğe bürümek derken ne demek istemiş, bu arada kestirip atmayın tanımaya çalışın

Eski esini sevdigini sanmam.
Aldatilmis sonucta , ve bitmistir onun icin ..

Ama arada 2 cocuk olunca ömür boyu muhatap olucaklar cocuklar icin mecburen...

Ama sende dikkatli davran , bir evlilik gecirmis daha tecrubelisin ve her anlamda once cocugun icin en dogru olanina karar vermelisin sonrada kendin icin ..
Ikinci bir hayal kirikligi yasaman seninde cocugununda acisindan hic iyi olmaz...

ona güveniyorsanız seviyosanız daha neyi düşünüyorsunuz ki. mutlu olun ve çocuğunuza daha fazla zaman ayırın. üzülmeyin onlar daha çok etkilenir. olmuyorsada zorlamanın anlamı yok bence.

Eski eşini sevdiğini sanmıyorum.
Kim kendisini aldatan kişiyi sever ki?
Ama sanki içinize sinmeyen başka bişiyler var...

daha iyi tanıyacak kadar zaman geçmedi..içime sinmeyen şey; o ne kadar sevilmeyi ilgilenilmeyi istiyorsa ben de aynı şeyi istiyorum.benim beklentilerimi göz ardı ederse diye korkuyorum.

İşte bunu ancak onunla vakit geçirerek anlayacaksınız...
Tecrübeniz var,genç değilsiniz,daha temkinli olursunuz.

Sizin onun sadakatini sorguluyorsunuz, o sizin sevginizi test etme ihtiyacı duyuyor; ikinizde psikoloji olarak yeni bir evliliğe hazır değilsiniz bence. Biraz daha bekleyin.
tabiki evlilik için henüz erken..zaten aramızda evlilik ile ilgli konuşmuyoruz.tanımaya ve birbirimizi sevmeye çalışıyoruz diyebiliriz.

Bi iliskiy baslamayin, arkadaslik olarak ilerletin ama iliskiymis gibi davranin... Yani adi konulmadigi halde sizle ciddi ilgileniyormu ileriye dönük hareketleri varmi, yoksa sizinle görüsüp biyandanda baskalariylada ilgeniyormu bi gözlemleyin..... Zamana birakmak en dogrusu... Bu arada eski esin nekadar etkin oldugunuda cözün, yani ayrildiklari halde sadece cocuklarla alakali degilde baska türlüde yakin mi degilmi diye...

kadın artık çocuklarla da fazla görüşmüyor alması gereken zamanda bile almıyor.
o da bende çocuklarımıza düşkünüz en çok ta bu beni etkiliyor.ben o çocukları ile ilgilendikçe mutlu oluyorum.
aile kavramı ikimiz için de önemli.
umarım hayal kırıklığna uğramayız

ona güveniyorsanız seviyosanız daha neyi düşünüyorsunuz ki. mutlu olun ve çocuğunuza daha fazla zaman ayırın. üzülmeyin onlar daha çok etkilenir. olmuyorsada zorlamanın anlamı yok bence.

aramızda sevgi yada aşk yok hoşlanma var birlikteliği denemek istiyoruz ikimizde

boşanan erkeklerin geneli son zamanlarda hep eşleri onları aldattığı için boşanıyor nedense bu da birini öldürüp sonrada namus yüzünden deyip yırtmaya benziyor.bence doğru mu söylüyor bunu önce anlayın araştırın.

sevgili gibi konuşmuyoruz zaten tabi güzel iltifatlar komplimanlar oluyor :)
başkalarıyla görüştüğünü sanmam çünkü daha adı konulmadığı halde arkadaşlarına benden bahsetmiş.henüz tam anlamıyla birşey yokken anlatmasına şaşırdım dediğim de ben utanılacak yada saklanacak birşey yapmıyorumki insanlarla paylaşmam beni daha da cesaretlendiriyor dedi.sen sıcak geldin insanlara diyor.olumsuz yorumlar da olacak mutlaka dedim olsun dedi oldu da hatta dedi ama önyargılı değilim o kadar da dedi..

doğru söylediğini biliyorum.akrabaları ve ortak tanıdığımız kişi de aynısını anlattı

kendisini aldatan bir kadınla tekrar devam edebileceği izlenimi vermişse sana bence uzak dur

ne kadar zaman oldu ayrılalı(ikiniz içinde sordum bunu)
bence seni hep kıyaslayıp canını fazlaca sıkabilir..
Tabi sende ay acaba bu adam karısıyla bugün konuştumu vs diye düşünebilirsin..
o yüzden ikinizi de ben evliliğe hazır görmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…