- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
ben daha önce boşandım bir oğlum var..şimdi biri ile tanıştım.2 cocuğu var.o da eşinin aldatması sebebiyle boşanmış.sorun şu ki eski karısını unuttuğundan emin olamıyorum.bu konuyu konuştuk tabi.çok kızgın haketmediğini söylüyor.ama içinde bitmeyen birşeyler var gibi dedim.böyle söyleyenlere kızıyorum.içimde hiçbirşey kalmadı ama ne yapabilirimki çocuklarımın annesi muhatap olmak zorundayım.yoksa nefes aldığını bile bilmek istemiyorum dedi.
yeni bir ilişki için cesaretsiz oldugunu korktuğunu da söylüyor.benim ona yaşama sevinci vereceğimi düşündüğünü beni beğendiğini denemek istediğini söylüyor.
görüşmelerimizde öyle sık sık olmuyor.
bana akıl verin nolurbitirmelimiyim? ona sarılıp içine kapanmışlığından hayata küsmüşlüğünden çıkarmalı mıyım?
sürekli benim onu gerçekten sevip sevemeyeceğimi test etmeye çalışıyo sorularıyla.ben bundan hoşlanmadığımı söylediğimde de beni şefkatle her türlü sevebileceğini bilmek seninle görüşmemizi ete kemiğe bürümek için cesaretlendir istiyorum diyor.
ne yapmalıyım yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Eski eşini sevdiğini sanmıyorum.
Kim kendisini aldatan kişiyi sever ki?
Ama sanki içinize sinmeyen başka bişiyler var...
ete kemiğe bürümek derken ne demek istemiş, bu arada kestirip atmayın tanımaya çalışın
tabiki evlilik için henüz erken..zaten aramızda evlilik ile ilgli konuşmuyoruz.tanımaya ve birbirimizi sevmeye çalışıyoruz diyebiliriz.Sizin onun sadakatini sorguluyorsunuz, o sizin sevginizi test etme ihtiyacı duyuyor; ikinizde psikoloji olarak yeni bir evliliğe hazır değilsiniz bence. Biraz daha bekleyin.
kadın artık çocuklarla da fazla görüşmüyor alması gereken zamanda bile almıyor.Eski esini sevdigini sanmam.
Aldatilmis sonucta , ve bitmistir onun icin ..
Ama arada 2 cocuk olunca ömür boyu muhatap olucaklar cocuklar icin mecburen...
Ama sende dikkatli davran , bir evlilik gecirmis daha tecrubelisin ve her anlamda once cocugun icin en dogru olanina karar vermelisin sonrada kendin icin ..
Ikinci bir hayal kirikligi yasaman seninde cocugununda acisindan hic iyi olmaz...
ona güveniyorsanız seviyosanız daha neyi düşünüyorsunuz ki. mutlu olun ve çocuğunuza daha fazla zaman ayırın. üzülmeyin onlar daha çok etkilenir. olmuyorsada zorlamanın anlamı yok bence.
ben daha önce boşandım bir oğlum var..şimdi biri ile tanıştım.2 cocuğu var.o da eşinin aldatması sebebiyle boşanmış.sorun şu ki eski karısını unuttuğundan emin olamıyorum.bu konuyu konuştuk tabi.çok kızgın haketmediğini söylüyor.ama içinde bitmeyen birşeyler var gibi dedim.böyle söyleyenlere kızıyorum.içimde hiçbirşey kalmadı ama ne yapabilirimki çocuklarımın annesi muhatap olmak zorundayım.yoksa nefes aldığını bile bilmek istemiyorum dedi.
yeni bir ilişki için cesaretsiz oldugunu korktuğunu da söylüyor.benim ona yaşama sevinci vereceğimi düşündüğünü beni beğendiğini denemek istediğini söylüyor.
görüşmelerimizde öyle sık sık olmuyor.
bana akıl verin nolurbitirmelimiyim? ona sarılıp içine kapanmışlığından hayata küsmüşlüğünden çıkarmalı mıyım?
sürekli benim onu gerçekten sevip sevemeyeceğimi test etmeye çalışıyo sorularıyla.ben bundan hoşlanmadığımı söylediğimde de beni şefkatle her türlü sevebileceğini bilmek seninle görüşmemizi ete kemiğe bürümek için cesaretlendir istiyorum diyor.
ne yapmalıyım yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Bi iliskiy baslamayin, arkadaslik olarak ilerletin ama iliskiymis gibi davranin... Yani adi konulmadigi halde sizle ciddi ilgileniyormu ileriye dönük hareketleri varmi, yoksa sizinle görüsüp biyandanda baskalariylada ilgeniyormu bi gözlemleyin..... Zamana birakmak en dogrusu... Bu arada eski esin nekadar etkin oldugunuda cözün, yani ayrildiklari halde sadece cocuklarla alakali degilde baska türlüde yakin mi degilmi diye...
doğru söylediğini biliyorum.akrabaları ve ortak tanıdığımız kişi de aynısını anlattıboşanan erkeklerin geneli son zamanlarda hep eşleri onları aldattığı için boşanıyor nedense bu da birini öldürüp sonrada namus yüzünden deyip yırtmaya benziyor.bence doğru mu söylüyor bunu önce anlayın araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?