- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Ben aldatilmadim farkli bir sebepten ayrildim.hakkimizda hayirlisiIkinizde aldatilmissiniz, guven duygunuz zedelenmis...
Once bir kendinizi onarin derim, ozellikle bahsettiginiz kisinin buna cidden ihtiyaci var bence...
Simdiden sorgu sual sizi daraltmis, ilerisini kestirebilirsiniz...
Eger ben cekemem surekli bir guven duygusu yenileme hali, ikna etme cabasi, paranoyak sorular derseniz uzak durun derim...
Ama iyi biri eminim, sadece biraz sarsilmis derseniz, lutfen hemen isim koymayin, her sey olabildigince yavas ilerlesin...
Bana da bir erkegin kendisini aldatan kadini affetmesi abes geldi..Daha onceden diger adam ile gorustugunu yakalamis ama cocuklar icin affetmis kadin hata ettim demis ama gorusmeye devam etmis..affetmesi tuhaf geldi bana
mutlaka öyledir, benim bir yakınımın eşide karısı aldattığı için boşanmış şuan tanıdığım bir bayanla evli, adam şimdi eşine belli etmeden güya eşinin tel. bile gizli gizli kurcalıyor eşi zaten ondan habersiz bir yere gitmez ki gideceği yere bile adam götürür. diyeceğim o ki bu durumlarda erkek ister istemez güven problemi yaşıyor size belki yansıtmaz bilemiyorum.. inş. mutlu olursunuz...Gariplik şu ki ben her adimimi esine ailesine anlatan herseyden haberdar eden biriyim sorun yasamam diye dusunuyorum
3sene olmuşAldatilan erkekler kolay kolay hayata adapte olamiyorlar. Daha kiskanc, sorgucu oluyorlar hatta.Unutamamasinin nrdeni hazmedemeyisidir.
Yorumlarda var mi görmedim; kac sene grcmis aradan? Kisa bir zamansa mutlaka bekeyin evlilik icin.
Sadece dene. Ne kaybedersin ?
teşekkürler..evet iyiki sizlere sormuşum farklı şekilde de bakmış oluyorum..Canım. oncelikle hakkında hayırlısi olsun. insallah dogru insan dir. Arkadaslar gereken her seyi yazmışlar sana .iyiki buraya konu acmissin daha da bilinclendin.sen de mantikli birisin.insallah mutlu olursun...
ben daha önce boşandım bir oğlum var..şimdi biri ile tanıştım.2 cocuğu var.o da eşinin aldatması sebebiyle boşanmış.sorun şu ki eski karısını unuttuğundan emin olamıyorum.bu konuyu konuştuk tabi.çok kızgın haketmediğini söylüyor.ama içinde bitmeyen birşeyler var gibi dedim.böyle söyleyenlere kızıyorum.içimde hiçbirşey kalmadı ama ne yapabilirimki çocuklarımın annesi muhatap olmak zorundayım.yoksa nefes aldığını bile bilmek istemiyorum dedi.
yeni bir ilişki için cesaretsiz oldugunu korktuğunu da söylüyor.benim ona yaşama sevinci vereceğimi düşündüğünü beni beğendiğini denemek istediğini söylüyor.
görüşmelerimizde öyle sık sık olmuyor.
bana akıl verin nolurbitirmelimiyim? ona sarılıp içine kapanmışlığından hayata küsmüşlüğünden çıkarmalı mıyım?
sürekli benim onu gerçekten sevip sevemeyeceğimi test etmeye çalışıyo sorularıyla.ben bundan hoşlanmadığımı söylediğimde de beni şefkatle her türlü sevebileceğini bilmek seninle görüşmemizi ete kemiğe bürümek için cesaretlendir istiyorum diyor.
ne yapmalıyım yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?