bana bir akıl verin yine mutsuz olmak istemiyorum

Ikinizde aldatilmissiniz, guven duygunuz zedelenmis...
Once bir kendinizi onarin derim, ozellikle bahsettiginiz kisinin buna cidden ihtiyaci var bence...
Simdiden sorgu sual sizi daraltmis, ilerisini kestirebilirsiniz...
Eger ben cekemem surekli bir guven duygusu yenileme hali, ikna etme cabasi, paranoyak sorular derseniz uzak durun derim...
Ama iyi biri eminim, sadece biraz sarsilmis derseniz, lutfen hemen isim koymayin, her sey olabildigince yavas ilerlesin...

Ben aldatilmadim farkli bir sebepten ayrildim.hakkimizda hayirlisi

Daha onceden diger adam ile gorustugunu yakalamis ama cocuklar icin affetmis kadin hata ettim demis ama gorusmeye devam etmis..affetmesi tuhaf geldi bana
Bana da bir erkegin kendisini aldatan kadini affetmesi abes geldi..

Konuna genel olarak da yorum yapayim, eski karisini unutmus mu hatirlar mi bilmem ama gel beni sev sevdigine inandir vs tarzi yaklasimlar yeni iliskiye henuz hazir olmadigini gosteriyor. Yani ortada bi enkaz var. Ben olsam ugrasmam. Cocuklu olgun bi kadinsin. Iliski yasamaya hazir olmayan adamla macera pesine dusme mutsuz olursun.

O testler kolay kolay bitmez bence..Göze alabileceginiz ozellikleri ya da sevginiz varsa ona göre devam edin..

Gariplik şu ki ben her adimimi esine ailesine anlatan herseyden haberdar eden biriyim sorun yasamam diye dusunuyorum
mutlaka öyledir, benim bir yakınımın eşide karısı aldattığı için boşanmış şuan tanıdığım bir bayanla evli, adam şimdi eşine belli etmeden güya eşinin tel. bile gizli gizli kurcalıyor eşi zaten ondan habersiz bir yere gitmez ki gideceği yere bile adam götürür. diyeceğim o ki bu durumlarda erkek ister istemez güven problemi yaşıyor size belki yansıtmaz bilemiyorum.. inş. mutlu olursunuz...

Eski eşine karşı içinde büyük bir nefret var. Sevmiyor ama nefret ve öfke duyuyor. Bunlar da çok büyük duygular.

Dolayısıyla bence bunları aşması için psikolojik yardım almalı. Yoksa şu aşamada evlenirseniz size daha çok yansıyacak.

Saplantı halini alırsa size tam olarak güvenemeyip psikolojik olarak seni de yaralar.
Sevmesi bu sorunları gözardı etmesinin bahanesi olamaz.

dikkat et yarabandi olma. bi sure sonra gorevin bu olur sen karsilik bekleyince ama biliyirdun olur. sen beni sev olur. hersey ksrsilikli. sen sarip sarmalarim diyorsun ama sonra cok problem olur. kizginlikta bir duygu ve genelde artik sevmedigin birine kizgin da olmazsin. herkes aynini diyormus demek ki bitmeyen biseyler var. ayrica emin misin aldatanin bu olmadigina

Aldatilan erkekler kolay kolay hayata adapte olamiyorlar. Daha kiskanc, sorgucu oluyorlar hatta.Unutamamasinin nrdeni hazmedemeyisidir.

Yorumlarda var mi görmedim; kac sene grcmis aradan? Kisa bir zamansa mutlaka bekeyin evlilik icin.

Canım. oncelikle hakkında hayırlısi olsun. insallah dogru insan dir. Arkadaslar gereken her seyi yazmışlar sana .iyiki buraya konu acmissin daha da bilinclendin.sen de mantikli birisin.insallah mutlu olursun...

aldatılan insanlar bi sonraki ilişkilerinde fazlasıyla tedirgin ve güvensiz olurlar. yani aldatmanın cezasını aldatandan çok aldatılan kişinin yeni sevgilisi çeker. malesef.

Gerçekten aldatılmışsa normal.Aldatma harici nedenle boşansaydı daha mı iyiydi?Mutlaka boşanmış adamla evlenecek.Kimle evlenecek ki.Terkeden erkekten korkarıö.Aldatma harici terkedildiyse bir marazı var ki ..Karşılıklı anlaşmalı gerçekten ama,bana az gibi geliyor..Yanlış mı düşünüyorum ki çoğunluk olumsuz bakmış..

Sadece dene. Ne kaybedersin ?

bende böyle düşünerek başladım..
çok ilgili değil istemiyor gibisin istersen bitsin diyorum.hayır istiyorum sadece beni cesaretlendir istiyorum diyor..
nasıl davranmalıyım bilemiyorum ama çoğunluk olumsuz yorumlar yapmış olmayacağına dair..kafam karışık

Canım. oncelikle hakkında hayırlısi olsun. insallah dogru insan dir. Arkadaslar gereken her seyi yazmışlar sana .iyiki buraya konu acmissin daha da bilinclendin.sen de mantikli birisin.insallah mutlu olursun...
teşekkürler..evet iyiki sizlere sormuşum farklı şekilde de bakmış oluyorum..

Merhaba Mepo.
Bir kişi kadın -erkek fark etmez bir şekilde aldatıldıysa veya yaralandıysa hep yaralanacağını düşünüyor. Öyle düşündüğü için de yaralanmaya devam ediyor. Hayatla ilgili kararlar her zaman önemli . Bu da hayati bir karar. Sevmek- sevilmek teste tabi olmaz ki. zamanla anlaşılır. Ben hep şunu savunurum hayatta başına herşey 2-3 kere art arda gelebilir hiç bir şey yaşanmadan bilinmez. Hem hayatında olması gereken zaten oluyor sen engelleyemiyorsun. Kalp ve beyin aynı şeyi söylemiyor bazen :) Bitirme bu arkadaşlığı her şey zamanla oturur. Onu tanımaya onunda seni tanımasına devam et bence. Eski eş meselesine gelince buna takılma sen istersen o kadın çoktan unutulur. Bir kadın istediği herşeyi başarabilir yeter ki istesin. Şu da atlanmaması gerekir Sende gerçekten sevmiyor olamaz mısın? o da seni sevmiyor olabilir. Aşk veya sevgi elbet olmalı evlilikte ama bazen de her evlilikte sevgi-aşk olmaz ama mutludurlar. Eğer hayat sana aşk ın gerçek mutluluk olmadığını öğrettiyse aşık olmayı tekrar bekleme. İçinden sevmek-sarılmak gelmiyorsa yapma. Sarılmak istemiyorsan zaten yapamazsın bu yapmacıklık olur. Çok beğendin sevdin cesareti yoksa da cesaret senin hamleni beklemesin sonra hep senden bekleyecek bundan adım gibi eminim.

Ete kemiğe bürünme lafı ... Bu laf anne sevgisi gibi geldi bana. Eşine bağlı kadın olmanı istiyor .. Yani ne yaparsa yapsın sen bağlı ol. Hiç bırakma... Yok öyle yağma :) Hayatta hatalar üst üste gelirse affedilmeyen şeyler olursa ipler kopar. Hem bu laf söylediyse eski eşine et-kemik gibi bağlı ise halen. Olamaz mı? Onun şüpheleri varsa senle ilgili senin de şühpelerin var sende onu sorgula. Bir evlilik cesaretlendirmeyle olmaz huy, ahlak, kişilik ,aile birliği .. birbirini tamamlasın .. bunlar benim fikirlerim tabi

Son düzenleme:
bugün ortak tanıdığımızla telefonda konuştum...kendisi ailesi için hep iyi şeyler söyleniyor hatta konuştuğum bayan eşimde çok iyi anlaşacağınızı söylüyor çok sevindi destekliyor dedi :/ ama birliktelik iyilikle de olmuyo işte...
belki aşılacak ama ben ilgiyi çok severim beklerim ama beyimiz çekingen ilgisini zor gösteriyor

önceki gün tam yazışıyoduk eğlenceli bir şekilde sonra birden kapattı.yazmadı anlamadım.biraz bekledim iyi uykular yazdım ve kapattım.çok kırıldım.çocuklarla ilgili bir durum olabileceğini düşünerek takıntı yapmadım.ama dün tek bir mesaj bile yazmadı.bu kadar aptal olmayayım artık.söyledikleri ile yaptığı tutarsız oldu.bugün bitirme mesajı yazıp görüşmeyi sonlandırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…