- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Bence "yarama merhem ol" diyeni değil,"birbirimizi iyileştireceğiz" diyeni bul. Sen onu iyi etmek zorunda mısın, o kim oluyor ki sana "bana yaşama sevinci vereceğini düşünüyorum" diyebiliyor. Üstün ego gördüm kendisinde, ciddiye alsan iyi olur bu adam ilerde eski karısına dönse yada başka biri ile olsa "bana iyi gelmedin, beni iyileştiremedin, X kişisi bana daha iyi geldi" der. Kimsenin yara bandı olmak zorunda değilsin. Senin derdin sana yeter. Sorunlu adamlardan uzak dur..ben daha önce boşandım bir oğlum var..şimdi biri ile tanıştım.2 cocuğu var.o da eşinin aldatması sebebiyle boşanmış.sorun şu ki eski karısını unuttuğundan emin olamıyorum.bu konuyu konuştuk tabi.çok kızgın haketmediğini söylüyor.ama içinde bitmeyen birşeyler var gibi dedim.böyle söyleyenlere kızıyorum.içimde hiçbirşey kalmadı ama ne yapabilirimki çocuklarımın annesi muhatap olmak zorundayım.yoksa nefes aldığını bile bilmek istemiyorum dedi.
yeni bir ilişki için cesaretsiz oldugunu korktuğunu da söylüyor.benim ona yaşama sevinci vereceğimi düşündüğünü beni beğendiğini denemek istediğini söylüyor.
görüşmelerimizde öyle sık sık olmuyor.
bana akıl verin nolurbitirmelimiyim? ona sarılıp içine kapanmışlığından hayata küsmüşlüğünden çıkarmalı mıyım?
sürekli benim onu gerçekten sevip sevemeyeceğimi test etmeye çalışıyo sorularıyla.ben bundan hoşlanmadığımı söylediğimde de beni şefkatle her türlü sevebileceğini bilmek seninle görüşmemizi ete kemiğe bürümek için cesaretlendir istiyorum diyor.
ne yapmalıyım yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.
bunun sonu biter bak ben söyleyim evlensen bile böyle büyü travma yaşamış insanlarda güven eksikliğinden dolayı bir sürü problemler çıkıyor ortaya. bence vazgeç bacım yine de sen bilirsin sana hiç bi zaman güvenmeyecek hep bi kuşku olacak sakın unutma bunuben daha önce boşandım bir oğlum var..şimdi biri ile tanıştım.2 cocuğu var.o da eşinin aldatması sebebiyle boşanmış.sorun şu ki eski karısını unuttuğundan emin olamıyorum.bu konuyu konuştuk tabi.çok kızgın haketmediğini söylüyor.ama içinde bitmeyen birşeyler var gibi dedim.böyle söyleyenlere kızıyorum.içimde hiçbirşey kalmadı ama ne yapabilirimki çocuklarımın annesi muhatap olmak zorundayım.yoksa nefes aldığını bile bilmek istemiyorum dedi.
yeni bir ilişki için cesaretsiz oldugunu korktuğunu da söylüyor.benim ona yaşama sevinci vereceğimi düşündüğünü beni beğendiğini denemek istediğini söylüyor.
görüşmelerimizde öyle sık sık olmuyor.
bana akıl verin nolurbitirmelimiyim? ona sarılıp içine kapanmışlığından hayata küsmüşlüğünden çıkarmalı mıyım?
sürekli benim onu gerçekten sevip sevemeyeceğimi test etmeye çalışıyo sorularıyla.ben bundan hoşlanmadığımı söylediğimde de beni şefkatle her türlü sevebileceğini bilmek seninle görüşmemizi ete kemiğe bürümek için cesaretlendir istiyorum diyor.
ne yapmalıyım yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?