bana bir akıl verin yine mutsuz olmak istemiyorum

eski eşine karşı bişey hissedip hissetmediğini biz bilemeyiz tabi...
hissetse ayrılmazdı heralde...
ama kafası karışık bu adamın bence...
biraz akışına bırakmak iyi olabilir...

beyimiz akşam günaydın mesajları atmış neler yapıyosun yazmıs...kafayı fala mı yedin günaydın ne demek dedim.sbah attım o mesajları diyor...neyse ben üzerine gitmek istemedim sohbet ettik bişey sormadım..ama yine birazdan yazıcam 1 dk dedi hoopp kayboldu..istemiyosan bitsin diyorum hayır diyor..anlamadım bu adamı ben yaa

Bence "yarama merhem ol" diyeni değil,"birbirimizi iyileştireceğiz" diyeni bul. Sen onu iyi etmek zorunda mısın, o kim oluyor ki sana "bana yaşama sevinci vereceğini düşünüyorum" diyebiliyor. Üstün ego gördüm kendisinde, ciddiye alsan iyi olur bu adam ilerde eski karısına dönse yada başka biri ile olsa "bana iyi gelmedin, beni iyileştiremedin, X kişisi bana daha iyi geldi" der. Kimsenin yara bandı olmak zorunda değilsin. Senin derdin sana yeter. Sorunlu adamlardan uzak dur..

bunun sonu biter bak ben söyleyim evlensen bile böyle büyü travma yaşamış insanlarda güven eksikliğinden dolayı bir sürü problemler çıkıyor ortaya. bence vazgeç bacım yine de sen bilirsin sana hiç bi zaman güvenmeyecek hep bi kuşku olacak sakın unutma bunu

Bu adamdan kurtulmaliyim..ama niye gönlüm istiyo aptalca yaa...cani isterse var cani istrse yok..hicbir caba yok bitirsin diye bakiyorum ben bitiremiyorum niye yaa baski hissediyom resmen...
Bana mustahak bu mutsuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…