bana bir akıl verin yine mutsuz olmak istemiyorum

Anladigim kadariyla ki hakli olarak esine cok kizgin. Nefes aldigini bile bilmek istemiyorum dedigine gor3. Bu bir nefret duygusudur. Dogal olarak nefrette bir duygudur saglikli bir karar verebilmek icin o nefret duygusunun gecmesi lazim ki ondan sonra nasil davranacak gormeniz lazim. Nefret bitincetekrar eski duygulari da kabarabilir insanlarin ya da tam tersi hepden umursamayabilir. Size lazim olan ikincisi. Bir erkegin yarasini sarmak onun sinavlari a tabi olmak cok zor bisey gercekten. Iyi gozlemleyin . Birakin sık gorusmeyin. Bu daha iyidir boylece saglikli dusunme zamaniniz olur. Sık vorusup kendinizi hemen kaptirmamis olursunuz

sizin sevginizi sorguluyorsa bu size hep sorun oluşturur eski eşi tarafından aldatıldığından sürekli bir kıyaslamaya gider gibi gözüküyor sevginizi test ettiğine göre henüz kimseye güvencek piskolojide değil gibi

Daha önce ayrılmışsın bence sorundan ve sorunlu insanlardan uzak durmalısın ikinci bir yara daha alma bence ..

artık mantık evliliği yapma zamanı çocuğunu düşün öncelikle rahat edicekmi.tabiki çok zor.sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş..sizinkide o hesap..bence tanıyın içinize sinmezse ayrılın birdaha üzülmeyin

Bunlarin hepsini gozden gecirerek birbirimizi sevmeyi denemek istedik.ben ogretmenim iyi kötü cocuk psikolojisinden anladigimi dusunuyorum.aramizda da cocuklarla durumumuzu konusuyoruz.

Daha onceden diger adam ile gorustugunu yakalamis ama cocuklar icin affetmis kadin hata ettim demis ama gorusmeye devam etmis..affetmesi tuhaf geldi bana

olabilir tabi ama konu sahibi çevreden teyit etmiş,o çevre umarım beyefendinin akrabaları değildir ...
neyse hanımefendi bilinçli birine benziyor ince eleyip sık dokumasa zaten buraya konu açmazdı ha
Tesekkur ederim.
Tum cevap yazanlara tesekkur ederim.olumlu olumsuz her dusunceye ihtiyacim var.goremedigim farkedemedigim seyleri siz farkedersiniz

Gariplik şu ki ben her adimimi esine ailesine anlatan herseyden haberdar eden biriyim sorun yasamam diye dusunuyorum

Eşinden ne zaman boşanmış.Be sana şunu söyliyim aşi tarafından aldatılmışsa,sana hep şüpheyle bakacak.Yoğurdu üfleme meselesi.Bir de zaten başından bir evlilik geçirmişsin.Kendince sıkıntı yaşamışsın.Napıcaksın hayata küsmüş birini hayata döndürmeye,güvenini kazanmaya uğraşmakla mı geçecek ömrün.Daha sağlıklı daha sorunsuz bir ilişki yaşamalısın.

Hemen kestirip atmayin derim. Bir sureligine hem kendine hem de ona zaman tani. Olaylari akisina birak.

Ustune dusmeyip sana adim atmasini bekle bence.
Hakkinizda hayirlisi olur inshallah

Hemen kestirip atmayin derim. Bir sureligine hem kendine hem de ona zaman tani. Olaylari akisina birak.

Ustune dusmeyip sana adim atmasini bekle bence.
Hakkinizda hayirlisi olur inshallah
Bende buna dikkat ediyorum daha önce yazdim sık sık gorusmuyorum akisina birakmaya calisiyorum ama kafamda sorular oluyor bu yuzden de sizlerin yol gistermesi beni rahatlatiyor

Vallahi bence evlilik aldatma yzuunden bitti diyen biri varsa, bu aldatan kisi %99.9 erkektir. Dikkat edin, yalan soyluyor olabilir, 2 cocuk annesi bir kadin bu islere kolay kolay girmez.

Kendi aldatip, tekmeyi yiyip, simdi de pisman olmasin?

Ilginc bir yaklasim oldu sasirdim.bilemiyorum artik :-O

Abla ben bityenigi kokusu aldim, ve Turkiye istatistiklerine gore pekala hakli olabilirim :)

Neden bosandiklari hakkinda istihbarat alabilecegin kimse yok mu, tanidik, arkadas ama tarafsiz oldugunu bildigin ? Bence sen bilgi toplamalisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…