- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Soyluyorum ama kabul etmediler. Hatta erkek kardesim bile tersledi beni.Doğumu yakınsa ugrasıp yorulmasın ailenizin evi en iyisi
Kardeşinizde terslemiş boşverin ne yaparlarsa yapsınlar o zamanSoyluyorum ama kabul etmediler. Hatta erkek kardesim bile tersledi beni.
Soyluyorum ama kabul etmediler. Hatta erkek kardesim bile tersledi beni.
Aynen soyle soyledim. Bu sene de benim istedigim olsun. Bize gelin yada babamlara. Ben hazirlaniyim. Ablam yorulmasin hem. Bunu soyledim. Isitmedigim laf kalmadi.Kardeşinizde terslemiş boşverin ne yaparlarsa yapsınlar o zaman
Cunku her sene aynisi oluyor. Daima onlarin dedigi oluyor. Bana emrivaki yapiliyor. Evleri cok uzak. Gidip hazirlanamam. Ya babamda yada kendi evimde ben hazirlaniyim. Ablam da hamile hamile yorulmasin. Hem de evinde misafiri var. Kayinvalidesi. Sebepler bunlar. Ama terslendim.niye gitmek istemiyorsunuz?
Yok hareket etmemesi filan gerekmiyor. Erkek kardesim uydurdu bunu ona neyse. Ben de anlamiyorum gercekten. Babamın evinde yapsak mevzu olmayacak. Ama bu sene de ablamda olmasi gerekiyormus.Ablanızın hareket etmemesi gerektiğini doktor mu söylemiş? Hareket edemeyecekse, evinde doğum günü hazırlıklarını kim yapacak? Mantıklı olan doğum günü kiminse onun evinde kutlama yapılmasıdır ama bu teklifi kim, niye reddetti ki?
tamam gitmeyin siz de. zaten kazık kadar olmuşsunuz yani doğum günü kutlaması mı kalmış?Cunku her sene aynisi oluyor. Daima onlarin dedigi oluyor. Bana emrivaki yapiliyor. Evleri cok uzak. Gidip hazirlanamam. Ya babamda yada kendi evimde ben hazirlaniyim. Ablam da hamile hamile yorulmasin. Hem de evinde misafiri var. Kayinvalidesi. Sebepler bunlar. Ama terslendim.
O zaman omru billah gelmez. Simdi de gelmeyecekmis. Erkek kardeşim uygun gunu bildirecekmis. O gun ablamda kutlanacakmis. Ben de musait olursam gidecekmisim. Oyle buyurdular.Bnce erteleyin doğumdan sonra yapın
Yerinizde olsam gitmem bnde küçük bir pastayla geldiğinde bnde kutlarım madem herkes kendi evinde kendi keyfine göre yapıyo yada kutlmazdim büyük ihtimal erkek kardeşim bna değer veriyorsa ikimizde de konuşsun annemin evinde yapılsın kimsenin gönlü kalmazO zaman omru billah gelmez. Simdi de gelmeyecekmis. Erkek kardeşim uygun gunu bildirecekmis. O gun ablamda kutlanacakmis. Ben de musait olursam gidecekmisim. Oyle buyurdular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?