Bana bir akıl verin

O zaman omru billah gelmez. Simdi de gelmeyecekmis. Erkek kardeşim uygun gunu bildirecekmis. O gun ablamda kutlanacakmis. Ben de musait olursam gidecekmisim. Oyle buyurdular.
Müsait olursan gelirsin mi dediler gerçekten? Sende illa bende olsun diye ısrar ediyorsun. Peki neden?
Azıcık kendinin kıymetini bil ya.

Erkek kardeşi de terslemiş

Ara konuşalım ara konuşalım dedi. Yaz diye mesaj arttim. Müsait degilim isteyim. Bu ne sinir. Sen once bi tavrını düzelt diye mesaj atti bana erkek kardesim. Neye alındın yaz dedim yazdim. Okudu cevap bile vermedi. Ben ablami geriyormusum. Bana ayar veriyor.

Müsait olursan gelirsin mi dediler gerçekten? Sende illa bende olsun diye ısrar ediyorsun. Peki neden?
Azıcık kendinin kıymetini bil ya.
Erkek kardesimden zılgıt yedim bir de. Ara diye mesaj atti. Yaz dedim. Müsait değilim is yerindeyim. Sen bi üslubunu duzelt bu ne sinir dedi. Mesajlarıma da cevap vermedi.

hiçbişey anlamadım
kazık kadar adamın d.günü neden bu kadar kıymetli sizin ailede hep mi böyle yoksa?
ablanızda kutlanacaksa da eşiniz de sizde gidiverin ne olacak

evleriniz uzak mesafe yanlış hatırlamıyorsam o kadar yol gelmek istemedi ablanız sanırım
sie de hep bana zor oluyor diye zor geliyor herhalde

Her sene aynı. Daima onun istediği olur. Hatta evinde toplu yılbaşı kurması yapıyordu. Gitmedik diye kaç gün küs gezdi bana. O plan yapcak topluyacak ben uyacagim. Yemin ederim zorluk olmasın diye çağırdın. Ablamdan değil ama erkek kardesimden isitmedigim laf kalmadi.

Haha çok değişik sizde abartmayın ben olsam daha iyi ben yorulmam diye sevinirim. Hemde koskoca adamın doğum günü için lafa söze pek gerek yok

Küserse küssün.
Gitmek istemiyorsan gitmezsin.
Ama onun evinde değil benim evimde olsun tartışması gereksiz bence.

anladım evin diktatörü o
bizde de rahmetli teyzem öyleydi
ya rest çekip uymayacaksınız ya da idare edeceksiniz

Erkek kardesimden zılgıt yedim bir de. Ara diye mesaj atti. Yaz dedim. Müsait değilim is yerindeyim. Sen bi üslubunu duzelt bu ne sinir dedi. Mesajlarıma da cevap vermedi.
Tamam üsteleme artık. Demek ki seni yanlış anlıyorlar. Müsait olursan gidersin.

eee size uzak olan ablanıza uzak değil mi?
hamile haliyle yol daha zor gelmiş.
bize gelin demiş.
ablanız istekliyse,
e sizde yabancı değilsiniz, ablanız hiç birşey yapmasın, siz hazırlık yapın götürün.
kayınvalidesi de adam yemiyordur.

Mantık gereği kendi ailesinin evinde olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…