- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Müsait olursan gelirsin mi dediler gerçekten? Sende illa bende olsun diye ısrar ediyorsun. Peki neden?O zaman omru billah gelmez. Simdi de gelmeyecekmis. Erkek kardeşim uygun gunu bildirecekmis. O gun ablamda kutlanacakmis. Ben de musait olursam gidecekmisim. Oyle buyurdular.
Erkek kardeşi de terslemişYerinizde olsam gitmem bnde küçük bir pastayla geldiğinde bnde kutlarım madem herkes kendi evinde kendi keyfine göre yapıyo yada kutlmazdim büyük ihtimal erkek kardeşim bna değer veriyorsa ikimizde de konuşsun annemin evinde yapılsın kimsenin gönlü kalmaz
23Erkek Kardeşiniz kaç yaşında, şu doğumgünü olayını büyütenlere hiç anlam veremiyorum
Ara konuşalım ara konuşalım dedi. Yaz diye mesaj arttim. Müsait degilim isteyim. Bu ne sinir. Sen once bi tavrını düzelt diye mesaj atti bana erkek kardesim. Neye alındın yaz dedim yazdim. Okudu cevap bile vermedi. Ben ablami geriyormusum. Bana ayar veriyor.Yerinizde olsam gitmem bnde küçük bir pastayla geldiğinde bnde kutlarım madem herkes kendi evinde kendi keyfine göre yapıyo yada kutlmazdim büyük ihtimal erkek kardeşim bna değer veriyorsa ikimizde de konuşsun annemin evinde yapılsın kimsenin gönlü kalmaz
Erkek kardesimden zılgıt yedim bir de. Ara diye mesaj atti. Yaz dedim. Müsait değilim is yerindeyim. Sen bi üslubunu duzelt bu ne sinir dedi. Mesajlarıma da cevap vermedi.Müsait olursan gelirsin mi dediler gerçekten? Sende illa bende olsun diye ısrar ediyorsun. Peki neden?
Azıcık kendinin kıymetini bil ya.
Esimle sohbet etmiyorlar. Ablamin esi benimle de sohbet etmez gerci. Hem şimdi eniştemin annesi de orda. Gitmek istemez diye tahmin ediyorum esim.Ne önemi var ki hem sana iş çıkmazeşin nrden gtmek istemiyor sevmiyor mu ablanızı
Ben hamile hamile ablama is çıkmasın diye ısrar ettim.Ne önemi var ki hem sana iş çıkmazeşin nrden gtmek istemiyor sevmiyor mu ablanızı
Boşver kendi istiyorsa uğraşmak uğraşsın işte, hem ablanla sohbet etmiyolarsA o da size gelmek istemez yani birkaç saat dişinizi sıkamicak kadar kanlı bıçaklı değilsinizBen hamile hamile ablama is çıkmasın diye ısrar ettim.
Her sene aynı. Daima onun istediği olur. Hatta evinde toplu yılbaşı kurması yapıyordu. Gitmedik diye kaç gün küs gezdi bana. O plan yapcak topluyacak ben uyacagim. Yemin ederim zorluk olmasın diye çağırdın. Ablamdan değil ama erkek kardesimden isitmedigim laf kalmadi.hiçbişey anlamadım
kazık kadar adamın d.günü neden bu kadar kıymetli sizin ailede hep mi böyle yoksa?
ablanızda kutlanacaksa da eşiniz de sizde gidiverin ne olacak
evleriniz uzak mesafe yanlış hatırlamıyorsam o kadar yol gelmek istemedi ablanız sanırım
sie de hep bana zor oluyor diye zor geliyor herhalde
Küserse küssün.Her sene aynı. Daima onun istediği olur. Hatta evinde toplu yılbaşı kurması yapıyordu. Gitmedik diye kaç gün küs gezdi bana. O plan yapcak topluyacak ben uyacagim. Yemin ederim zorluk olmasın diye çağırdın. Ablamdan değil ama erkek kardesimden isitmedigim laf kalmadi.
anladım evin diktatörü oHer sene aynı. Daima onun istediği olur. Hatta evinde toplu yılbaşı kurması yapıyordu. Gitmedik diye kaç gün küs gezdi bana. O plan yapcak topluyacak ben uyacagim. Yemin ederim zorluk olmasın diye çağırdın. Ablamdan değil ama erkek kardesimden isitmedigim laf kalmadi.
Idare ettigim için fikir söylememde bile ablamdan once erkek kardeşim tepki gosterdi.anladım evin diktatörü o
bizde de rahmetli teyzem öyleydi
ya rest çekip uymayacaksınız ya da idare edeceksiniz
Tamam üsteleme artık. Demek ki seni yanlış anlıyorlar. Müsait olursan gidersin.Erkek kardesimden zılgıt yedim bir de. Ara diye mesaj atti. Yaz dedim. Müsait değilim is yerindeyim. Sen bi üslubunu duzelt bu ne sinir dedi. Mesajlarıma da cevap vermedi.
Cunku her sene aynisi oluyor. Daima onlarin dedigi oluyor. Bana emrivaki yapiliyor. Evleri cok uzak. Gidip hazirlanamam. Ya babamda yada kendi evimde ben hazirlaniyim. Ablam da hamile hamile yorulmasin. Hem de evinde misafiri var. Kayinvalidesi. Sebepler bunlar. Ama terslendim.
Mantık gereği kendi ailesinin evinde olmalıIki gun sonra erkek kardeşimin doğumgünü. Ablam kendi evinde kutlamak istiyor yine. Bende olsun bu sefer de dedim. Olmaz kayinvalidem bizde dedi. Ben gitmek istemiyorum. Esime soylesem o da gitmek istemeyecek. Erkek kardeşim de benim planım yok simdilik ama olursa haber veririm erteleriz ona gore dedi. Bi soyleyin ben ne yapiyim. Babamın evinde yapmayi teklif ettim simdi yani erkek kardeşimin yaşadığı evde ama ona da red geldi. Ablamin doğumu yakın olduğu için hareket etmemesi gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?