• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Bir akil verin !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hanimefendi cevabiniz icin sagolun amakinayeli i laflara ne gerek var yuva dagitmak kolay karar mi ki hemen verip gidebiliyim. caremi akli selim bulabilcek olsam coktan bulmaz miydim
ortada bir yuva olduğunu falan mi saniyorsunuz siz?
Sizi tehdit eden, özgürlüğünüzü kisitlamakla kalmayip tamamen alan bir insanla evlisiniz.

Adamin düşüncesi, kadinlara karsi bakış acisi, evlilikten beklentisi acikca ortada?

değişmez, ve hatta degismesini teklif dahi edemezsiniz bu kisiye.
Üzgunum; ya tamam ya devam diyeceksiniz.

ortada bir yuva olduğunu falan mi saniyorsunuz siz?
Sizi tehdit eden, özgürlüğünüzü kisitlamakla kalmayip tamamen alan bir insanla evlisiniz.

Adamin düşüncesi, kadinlara karsi bakış acisi, evlilikten beklentisi acikca ortada?

değişmez, ve hatta degismesini teklif dahi edemezsiniz bu kisiye.
Üzgunum; ya tamam ya devam diyeceksiniz.
dogru soyluyorsunuz ama beni hep bi sekilde tehdit ettigi icin korkuyorum birden cekip gitmeye

bugunde kavga ettik gitti yatti normalde pesinden bende yatardim ama suan yaninda yatmasam mi diye dusunuyorum. simdiye kadar hoc ayri yatmadik. ama o kadar kotuydum ki xevaplariniz bana iyi geliyor bir yandan canimi acityor bi yandan bana guc veriyor

herkese merhaba. ben 2 senelik evliyim cok severek evlendik. ama evlendikten sonra esim garip garil hareketler yapmaya basladi. oraya gitme bununla gorusme makyaj yapma cart curt. hep karsilikli tartistik ve sonrasinda of lanet olsun tamam deyil sustum. ben ona karismaya kalkinca ben kendimi bilirim ben dogruyu yaparim bana karisamazsin diyor. ilk tartismalarimizda hep pesimden kosardi resti ceken ben olurdum ama son zamanda bana o kadar aci laflar ediyor ki zoruma gitmeye basladi. seni seviyorum sensiz yapamam siyor ama tartisma esnasinda nefretle bakiyor yuzume. sen kimsin bana kariscaksin diyor ayni cumleyi ben kurunca beni gorursun kimmisim deyil tehdit ediyor. beni surekli zorbalikla tehdit ediyor. kadinlari asagilayan laflar kullaniyor bazen.kadina cok yuz vermemek lazimmis tepene cikarmis vs vs. daha cok sey var ama suan yazarken aklima gelmiyor. araniz iyiyken cok iyi hicbir problem yok ama ne zaman tartismaya baslasak hemen beni sucluyor kendini akliyor tum sorun benimmis gibi davraniyor agir laflar kullaniyor bu sefer bende kullaniyorum sora yine beni suclamaya kalkiyor. ailesiyle yada ailemle hicbir problem yok biz ikimiz anlasamiyoruz. her evlilik boyle mi diye bakiyorum etrafima evet kavga vat ama 'biz' diliyle konusuyorlar. ben konusamiyorum. iliskiler hakkinda birkac laf etsem hemen of simdi bu moda oldu herkes akilsiz bunlara kaniyosunuz falan demeye basliyor ay napicam ben akil verin bana lutfen
Çok zor biriyle evlenmişsiniz Allah yardımcınız olsunnn

bugunde kavga ettik gitti yatti normalde pesinden bende yatardim ama suan yaninda yatmasam mi diye dusunuyorum. simdiye kadar hoc ayri yatmadik. ama o kadar kotuydum ki xevaplariniz bana iyi geliyor bir yandan canimi acityor bi yandan bana guc veriyor
Bence gitmeyin bi süre kendi halibizde takılın anlasın bu tavırlarından sogudunuzu

asllaaaa ben bekarken istedigim gibi gezer tozardim bilirdi de. tamam evliyken zaten yapmam ama bu kadari cok fazla. gorsem inan evlenmezdim. gozume bakinca ici titrerdi hissederdim

Sizi elde edene kadar böyle davranmış. Kadınlar azıcık ilgiye gerçekten inanıyoruz. Şuan şaşkınsınız çünkü evlenmeden önceki yalandan tavırlarını hala baz alıp şu duruma anlam vermek istiyorsunuz.

Aileden saygısız yetişmiş şimdi de böyle kendini tatmin ediyor seni kontrol ediyor, kontrol güç oyunları ile sizi yavaş yavaş hayattan soğutuyor, böyle tiplerin bazıları kavga etmekten bile zevk alır. Özellikle kavga çıkarır ki sizi allak bullak edebilsin.
Yıpratıcı bir süreç çift terapisine gidin.
Ama bir yandan her türlü hazırlığı yapın. Tehditlerini de kayda alın . Ses kayıt cihazı alıp evde kaydedin.

haklisiniz bende oyle dusunuyorum. ben universite mezunuyum yanlis anlasilmasin okudum adam oldum demiyorum ama insanlar uzerine dusunmek uzerine bi bolum mezunuyum. omun hareketleri tahlil edebiliyor ama sevdigim icin aptalca davraniyorum. sanirim terkedilme korkusuna sahibim bi doktor teshisi yok ama boyle olduguna inaniyorum
Bakın hepimiz insanız hiç kimse terk edilmek istemez, ama bu terkedilme korkusu yüzünden yaşadığınız bu saygısızlıkları kabullenmek, seneler içinde siz de terkedilme korkusundan çok daha büyük yaralar açar. Kendinize saygınız kalmaz ve değer görmediğiniz için kendinizi daha da büyük bir çıkmaza sokarsınız. Bu saygısızlığı size kendi babanız yapsa kabul etmeyin, kaldı ki elin herifi. Şimdi bitirirseniz illa ki bir süre üzülürsünüz ama sonra o toksiklikten çıkınca hissettiğiniz rahatlık ve hafiflik emin olun toksik birini severken kaybederim korkusunu alır götürür. Sevgiyle bağımlılık oluşturma olayını karıştırmayın bence bu beslediğiniz sevgi değil çünkü.

Sürekli aslında iyi biri ama sinirlenince farklı oluyor yalanı ile iyi kötü arasındaki farkı anlayamıyorsunuz. Seven insan kavga ederken karşıdakini üzmek için ağzına geleni Söylemez. Sürekli parmak ucunda yürüyen, kavga ermesin diye sürekli kendini tutan biri gerçekten sağlıklı bir ilişkide değildir.

Seni yalnızlaştırma planlarına birebir uymuşsun. Geçmiş olsun. Her konuda fikri olan erkekleri görünce kaç. Ama bunlar genelde mükemmeli oynar ilk başlarda

herkese merhaba. ben 2 senelik evliyim cok severek evlendik. ama evlendikten sonra esim garip garil hareketler yapmaya basladi. oraya gitme bununla gorusme makyaj yapma cart curt. hep karsilikli tartistik ve sonrasinda of lanet olsun tamam deyil sustum. ben ona karismaya kalkinca ben kendimi bilirim ben dogruyu yaparim bana karisamazsin diyor. ilk tartismalarimizda hep pesimden kosardi resti ceken ben olurdum ama son zamanda bana o kadar aci laflar ediyor ki zoruma gitmeye basladi. seni seviyorum sensiz yapamam siyor ama tartisma esnasinda nefretle bakiyor yuzume. sen kimsin bana kariscaksin diyor ayni cumleyi ben kurunca beni gorursun kimmisim deyil tehdit ediyor. beni surekli zorbalikla tehdit ediyor. kadinlari asagilayan laflar kullaniyor bazen.kadina cok yuz vermemek lazimmis tepene cikarmis vs vs. daha cok sey var ama suan yazarken aklima gelmiyor. araniz iyiyken cok iyi hicbir problem yok ama ne zaman tartismaya baslasak hemen beni sucluyor kendini akliyor tum sorun benimmis gibi davraniyor agir laflar kullaniyor bu sefer bende kullaniyorum sora yine beni suclamaya kalkiyor. ailesiyle yada ailemle hicbir problem yok biz ikimiz anlasamiyoruz. her evlilik boyle mi diye bakiyorum etrafima evet kavga vat ama 'biz' diliyle konusuyorlar. ben konusamiyorum. iliskiler hakkinda birkac laf etsem hemen of simdi bu moda oldu herkes akilsiz bunlara kaniyosunuz falan demeye basliyor ay napicam ben akil verin bana lutfen
dogru soyluyorsunuz ama beni hep bi sekilde tehdit ettigi icin korkuyorum birden cekip gitmeye
Tam olarak ne şekilde tehdit ediyor,ne diyor?Gerçi çok da bir önemi yok da. Aileniz, ekonomik durumunuz ne vaziyette?Yuva diyorsunuz ama maalesef ben de bir yuva göremedim😔

calismiyorum ama neden bilin bakalim
Calismana bile izin vermemesi korkusundan. Ona muhtaç olmani istiyor, ve tabiki psikopatlik derecesindeki kiskancligindan dolayi! Kendisi nasil bakıyorsa kim bilir millete🙊 karisina da o sekil bakacaklar saniyor! Kirdiysam ozur dilerim, bu sasmaz bir kural bana gore. Kisi kendinden bilir isi derler ya o sekil.
Ne yap ne et kurtul bu adamdan!
canina kast edebilir, korkulur bu tiplerden.
Kendilerine guvenleri sifirin altindadir.
gerekirse kendinden soğut, o biraksin seni!

Calismana bile izin vermemesi korkusundan. Ona muhtaç olmani istiyor, ve tabiki psikopatlik derecesindeki kiskancligindan dolayi! Kendisi nasil bakıyorsa kim bilir millete🙊 karisina da o sekil bakacaklar saniyor! Kirdiysam ozur dilerim, bu sasmaz bir kural bana gore. Kisi kendinden bilir isi derler ya o sekil.
Ne yap ne et kurtul bu adamdan!
canina kast edebilir, korkulur bu tiplerden.
Kendilerine guvenleri sifirin altindadir.
gerekirse kendinden soğut, o biraksin seni!
nasil sogutabilirim? konusmazsam da beni sucluyor. bana saldirici tahrik edici konusunca cenemi tutamiyorum bende harekete geciyorum hemen

ben esimle asiri severek evlendim evlendikten sonra senin anlattigin gibi peoblemler basladi amcamin kizinin dugunune bile gondermedi beni ki o derece dusun herkes esine akil veren var falan dediler yok dedim ya bu ikimizin problemi ne alaka ta ki kayinvalidemi esimi binbir yalanla doldururken yakalayana kadar bence bu ikimizin problemi deme ozellikle eve girer girmez ufacik şeylerden problemler cikiyosa vardir kesin akil vereni 8 yillik evliyim en sonunda aramiz cok acilinca bosanmayi bile dusunmustum ama gene arkasindan esimin ailesi cikti kayinvaldemde her kavgada gürültü de ah canim kizim vah canin kizim kocan niye boyle yapti diye beni teselli eder arkamda dururdu meger zevk aliyormus benim goz yasimdan kimse durup dururken degismez canim esini iyi analiz etmeni tavsiye ederim
Şu an nasılsınız peki?

Tam olarak ne şekilde tehdit ediyor,ne diyor?Gerçi çok da bir önemi yok da. Aileniz, ekonomik durumunuz ne vaziyette?Yuva diyorsunuz ama maalesef ben de bir yuva göremedim😔
bazen benden ayrilsan bile pesini birakmam tekrar evlenemezsin hayatina birini alamazsin falan diyor

Agir kiro bir denyo esiniz. Sakin cocuk yapmayin. Zamani gelince bosarsiniz

nasil sogutabilirim? konusmazsam da beni sucluyor. bana saldirici tahrik edici konusunca cenemi tutamiyorum bende harekete geciyorum hemen
kisisel bakimina dikkat etme, mumkunse kok, dislerini fırçalama, yaninda burnunu falan kurcala ne bileyim ay sinirlerim bozuldu😂
Size zarar vermeden kurtulursunuz umarim.
Neler okuyor, duyuyoruz. Insanca ayrilmayi bile bilmezler bunlar. Allah yardimciniz olsun.

Şu an nasılsınız peki?
hic biriyle konusmuyorum esimin ailesinden ve esimde hakli goruyor hatta benimde hatalarim.var bilemedim diyor artik bisey oldugunda sessiz kalmayi tercih ediyor ben onlarla kusunce esimle aramizda kavga tartisma bitti bu arkadasin anlattigi gibiydi onceden omrumce de konuşmayi dusunmuyorum hic biriyle ben kayinvalidemle kusunce gorumcelerim de benimle kustu demekki hepsinin karin agrisi ayniymis cok iyi oldu valla canima minnet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X