• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Bir akil verin !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kisisel bakimina dikkat etme, mumkunse kok, dislerini fırçalama, yaninda burnunu falan kurcala ne bileyim ay sinirlerim bozuldu😂
Size zarar vermeden kurtulursunuz umarim.
Neler okuyor, duyuyoruz. Insanca ayrilmayi bile bilmezler bunlar. Allah yardimciniz olsun.
ay ilahi 😂😂

Madde bağımlısı olma ihtimali olabilir yada psikolojik sıkıntısı vardır. Ruh ve akıl sağlığı Iyi bi insan başka türlü bu kadar pisleşemez bence. Bu 2 konunun üstünde dur.

hic biriyle konusmuyorum esimin ailesinden ve esimde hakli goruyor hatta benimde hatalarim.var bilemedim diyor artik bisey oldugunda sessiz kalmayi tercih ediyor ben onlarla kusunce esimle aramizda kavga tartisma bitti bu arkadasin anlattigi gibiydi onceden omrumce de konuşmayi dusunmuyorum hic biriyle ben kayinvalidemle kusunce gorumcelerim de benimle kustu demekki hepsinin karin agrisi ayniymis cok iyi oldu valla canima minnet
O insanlarla konuşacağınıza duvarla konuşun. Üzüldüm,umarım bundan sonrası çok güzel olur sizin için🤲

yemek yapmayin, camasir yikamayin, evi bok gotursun, siz oturun.. ( bunlar ortak gorevlerdir zaten ama bu kisinin yaptığını sanmiyorum )O eve geldiğinde kiskanin, bin tane soru sorun darlayin, illallah etsin sizden, biksin!
😂 of o kadar karakterime ters seyler ki bunlar

Çocuk yapmayın demeye geldim. Böylelerinin terapiyle düzeleceğini de düşünmüyorum. Tepik daha işe yarar bence. Ayrılamam derseniz anlarım bir şey diyemem. Ama baba yapmayın.

Çocuk yapmayın demeye geldim. Böylelerinin terapiyle düzeleceğini de düşünmüyorum. Tepik daha işe yarar bence. Ayrılamam derseniz anlarım bir şey diyemem. Ama baba yapmayın.
yok bende cocuk istemiyorum zaten anne olcak psikolijiye sahip bi insan degilim

Estağfurullah. Şu dediğinizden bile kendinize değer vermediğinizi belli ediyorsunuz. İnsanın kendisine saygısı yoksa hayatta hiçbir şekilde mutlu olamaz. Bence ilk işiniz bu adamı boşamak olmalı. Kendiniz önceliğiniz olsun.

Estağfurullah. Şu dediğinizden bile kendinize değer vermediğinizi belli ediyorsunuz. İnsanın kendisine saygısı yoksa hayatta hiçbir şekilde mutlu olamaz. Bence ilk işiniz bu adamı boşamak olmalı. Kendiniz önceliğiniz olsun.
ben evlilikten once boyle biri degildim. ozgvenli dusuncelerine saygi duyulan guvenilen biridim dis hayatimda hala oyleyim. hala dusuncelerime guvenop bana akil sorarlar fikrimi alirlar hos sohbet ederim kendimi de cok severim ama egoist ya da megaloman olarak degil insan olarak.

Hemen bosan denilmez, ama esiniz bu sekilde evliligin temeline zarar verdigini anlamasi icin disardan destek almayi düsünebilirsiniz..bir taraf diger tarafi hep böyle suclayip, kirip dursa sonunda bosanmaya sebep verir. Bu siralarda cocuk düsünmemenizi de öneririm

Hemen bosan denilmez, ama esiniz bu sekilde evliligin temeline zarar verdigini anlamasi icin disardan destek almayi düsünebilirsiniz..bir taraf diger tarafi hep böyle suclayip, kirip dursa sonunda bosanmaya sebep verir. Bu siralarda cocuk düsünmemenizi de öneririm
ben destek almayi dusundum ama istemedi. kimse yuvasini dagitmak istemez bu da benim en son dusuncem
belki degisebilir belki bi hareketim zararli iliskiye iyi gelir diye sormak istedim ama

hanimefendi cevabiniz icin sagolun amakinayeli i laflara ne gerek var yuva dagitmak kolay karar mi ki hemen verip gidebiliyim. caremi akli selim bulabilcek olsam coktan bulmaz miydim
Bence önce kendi tavrınızı değiştirin gerekirse kavga edin sizi bu denli kısıtlamaya hakkı yok . Elinizden geleni yapın düzelmezse orasını sonra düşünün. Özellikle kararlı olsun lanet olsunn tamam senin dediğin olsun diye bşsy yok sizinki doğruysa doğrudur kararlı olun yavaş yavaş alışır oda mecbur aşırı keskin dönüş yapmadan yavaş yavaş bildiğinizi okuyun bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X