- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kavga ettinizki? benneyaptımki
Kadin küfür etmemis.....akil vermek istemis!
Hosuna gitmesede he he deyip gecistiriverseydin arkadasim....Kavgaya ne gerek vardi?
Anladigim kadariyla zaten Kaynanani sevmiyorsun, ama yinede kavga edecek kadar yüz göz olmamaliydin emacim....:hulya:
sizin aranızda başka bir sorun var heralde.. sadece buna kızmış olamazsın..
yok başka ne olabilir
kızımı yetiştirme konusunda kaynana karışamaz bana gelp akıl veremez zaman onu gençliğindeki zaman değil cahil kadın
Yarin öbür gün kizin büyüdügü zaman belki sende kizina yavrum sunu söyle yapma böyle yap diyeceksin.....o zaman damadin sana sen bizim aile hayatimza karismasin dedigi vakit aynen böyle düsünecekmisin emacim??
Yapma allah askina....ortada öyle kavga edilecek hicbir sorun göremedim ben.....bu yüzden kayanani kirdigin icinde gercekten ayip ettin diyorum sana!!
Kadin kötü birsey yapmamis....senin kizin oldugu kadar onunda torunu.....karismasini bu denli abartmani anlayamiyorum.
yarin öbür gün kizin büyüdügü zaman belki sende kizina yavrum sunu söyle yapma böyle yap diyeceksin.....o zaman damadin sana sen bizim aile hayatimza karismasin dedigi vakit aynen böyle düsünecekmisin emacim??
Yapma allah askina....ortada öyle kavga edilecek hicbir sorun göremedim ben.....bu yüzden kayanani kirdigin icinde gercekten ayip ettin diyorum sana!!
Kadin kötü birsey yapmamis....senin kizin oldugu kadar onunda torunu.....karismasini bu denli abartmani anlayamiyorum.
haklısın arkadaşım
bencede fazla abartı gibi geldi
tamam çocuk sizin olabilir ama en azından yaşça sizden tecrübeli kabul edin
zaman değişiyo olabilir ama insanlar halen aynı fiziki değişiklik yok yani.özel hayatınıza karışmasın kibarca söyleyin en azından.
söyledim aile konularına karışma dedim hem annesi hem babası var dedim
yine üste çıkmaya çalışdı üstüme geldi bende bağırdım yani onun yapdığı herşeyi kabullenecekmişim kendisi büyük ya ne dese sen haklısın sen bilirsin
Canim merak ettim.....hangi konuda sana akil vermye calisiyorki...yani ne dedi sana...
kızımı her saniye takip edecekmişim okula gidip
bende bunu kabul etmedim
canim benim bazi seyleri gormezden gel buyugun senin dinle sen yine bildigini yap yoksa canim esinlede araniz bozulur kalp kirma sen tamam de haklisin de unutma kizinla arana kimse giremez canim
kızın kaç yaşında