bana bir akıl verin!!!!

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.199
18.342
823
kaynana gelmiş kızım ile ilgili problerimleimde akıl verdi bu benim ve eşimin sorunu dedim!

kim haklı her konuda mutlaka karışıyor ben ondan akıl istemedim ki!!! geldi evimde beni rahatsız etti,

siz yazın lütfen acaip kavga ettik !!! sen dedim ailevi konulara karışamazsın !!!

Niye kavga ettinizki? benneyaptımki

Kadin küfür etmemis.....akil vermek istemis!:delphin:

Hosuna gitmesede he he deyip gecistiriverseydin arkadasim....Kavgaya ne gerek vardi?:kahve:

Anladigim kadariyla zaten Kaynanani sevmiyorsun, ama yinede kavga edecek kadar yüz göz olmamaliydin emacim....:hulya:

Niye kavga ettinizki? benneyaptımki

Kadin küfür etmemis.....akil vermek istemis!:delphin:

Hosuna gitmesede he he deyip gecistiriverseydin arkadasim....Kavgaya ne gerek vardi?:kahve:

Anladigim kadariyla zaten Kaynanani sevmiyorsun, ama yinede kavga edecek kadar yüz göz olmamaliydin emacim....:hulya:

herşeye karışıyor

sizin aranızda başka bir sorun var heralde.. sadece buna kızmış olamazsın..

herşeye karışmasını istemiyorsan düzgünce konuşursun, mesafeni koyar çizgini çekersin.. hiç olmadı eşine söylersin, aradaki dengeyi o sağlar.. kavga etmek ne demek, hiç olmadı..

sizin aranızda başka bir sorun var heralde.. sadece buna kızmış olamazsın..

yok başka ne olabilir
kızımı yetiştirme konusunda kaynana karışamaz bana gelp akıl veremez zaman onu gençliğindeki zaman değil cahil kadın

yok başka ne olabilir
kızımı yetiştirme konusunda kaynana karışamaz bana gelp akıl veremez zaman onu gençliğindeki zaman değil cahil kadın

Yarin öbür gün kizin büyüdügü zaman belki sende kizina yavrum sunu söyle yapma böyle yap diyeceksin.....o zaman damadin sana sen bizim aile hayatimza karismasin dedigi vakit aynen böyle düsünecekmisin emacim??

Yapma allah askina....ortada öyle kavga edilecek hicbir sorun göremedim ben.....bu yüzden kayanani kirdigin icinde gercekten ayip ettin diyorum sana!!

Kadin kötü birsey yapmamis....senin kizin oldugu kadar onunda torunu.....karismasini bu denli abartmani anlayamiyorum.

Bence fazla hıddetlenmeyın evt cahıl olabılır ama o da bakınız eŞınızı yetıŞtırmıŞ elbet sızden bıkaÇ fazla tecrÜbesı vardır
Özel hayatınıza karıŞsın demıyorum ama bu kadarda sert olmayın
mazallah bı gÜn sızın gelınınız yada damadınızda aynısını yapabılır

Yarin öbür gün kizin büyüdügü zaman belki sende kizina yavrum sunu söyle yapma böyle yap diyeceksin.....o zaman damadin sana sen bizim aile hayatimza karismasin dedigi vakit aynen böyle düsünecekmisin emacim??

Yapma allah askina....ortada öyle kavga edilecek hicbir sorun göremedim ben.....bu yüzden kayanani kirdigin icinde gercekten ayip ettin diyorum sana!!

Kadin kötü birsey yapmamis....senin kizin oldugu kadar onunda torunu.....karismasini bu denli abartmani anlayamiyorum.

kaynana etrafında olmayan beni anlayamaz kaynana mağdurları nerede acaba?

Cahil kadın demişsin... Kaynanan da bir anne ve eşini yetiştirmiş.
Sen eşinin normal bir psikolojide yetiştiğini düşünüyosan, kaynanan da düzgün bir dille seni çocuk yetiştirme konusunda uyardıysa, bence olayı abartıyorsun hatta boşuna kadıncağızı azarlamışsın.
Eşine bu konuyu açsa, temiz bir kavga etmeniz işten bile değil...
Biraz sakin olmayı ve etrafındakilerin de fikrine saygı duymayı denemen gerek açıkçası...

a.s

yarin öbür gün kizin büyüdügü zaman belki sende kizina yavrum sunu söyle yapma böyle yap diyeceksin.....o zaman damadin sana sen bizim aile hayatimza karismasin dedigi vakit aynen böyle düsünecekmisin emacim??

haklısın arkadaşım
bencede fazla abartı gibi geldi
tamam çocuk sizin olabilir ama en azından yaşça sizden tecrübeli kabul edin
zaman değişiyo olabilir ama insanlar halen aynı fiziki değişiklik yok yani.özel hayatınıza karışmasın kibarca söyleyin en azından.

haklısın arkadaşım
bencede fazla abartı gibi geldi
tamam çocuk sizin olabilir ama en azından yaşça sizden tecrübeli kabul edin
zaman değişiyo olabilir ama insanlar halen aynı fiziki değişiklik yok yani.özel hayatınıza karışmasın kibarca söyleyin en azından.

söyledim aile konularına karışma dedim hem annesi hem babası var dedim

yine üste çıkmaya çalışdı üstüme geldi bende bağırdım yani onun yapdığı herşeyi kabullenecekmişim kendisi büyük ya ne dese sen haklısın sen bilirsin

söyledim aile konularına karışma dedim hem annesi hem babası var dedim

yine üste çıkmaya çalışdı üstüme geldi bende bağırdım yani onun yapdığı herşeyi kabullenecekmişim kendisi büyük ya ne dese sen haklısın sen bilirsin

Canim merak ettim.....hangi konuda sana akil vermye calisiyorki...yani ne dedi sana...

canim benim bazi seyleri gormezden gel buyugun senin dinle sen yine bildigini yap yoksa canim esinlede araniz bozulur kalp kirma sen tamam de haklisin de unutma kizinla arana kimse giremez canim

kızımı her saniye takip edecekmişim okula gidip
bende bunu kabul etmedim

Kizinla ne gibi sorunlarin var bilmiyorum ama takip etmen gerek diyorsa kayinvaliden demekki kizin okulunu aksatiyor gidiyorum diyor gitmiyor, yanlis anlamadim umarim....CADIARZU

Verdigi akili dogru bulmuyor olabilirsin....ama keske bunu daha güzel bir dil ile söyleseydin....sen karisamazsin gibi cümleler bence hos degil....:delphin:

Suan esimi düsündüm....Annesine sen bizim ailevi sorunlarimiza karisamazsin dedigimi duysa kimbilir ne kadar üzülür.....cünkü o benim Anneme bunu deseydi ben cok üzülürdüm.....Sen üzülmezmiydin emacim?:kahve:

canim benim bazi seyleri gormezden gel buyugun senin dinle sen yine bildigini yap yoksa canim esinlede araniz bozulur kalp kirma sen tamam de haklisin de unutma kizinla arana kimse giremez canim

haklısın ama kaynana araya giriyor bende bunu istemiyorum karışma dedim halen konuşuyor,halen konuşuyor seni ilgilendirmez dediğim halde o çocuk benim hastalandığında annem yanımda kaldı kaynana ve kayınbaba bana ve sülaleme
neler neler dediler maden hastalandığında bana iyi davranmadılar o halde uzak dursunlar kızımla ilgili sorunlarda!!!!

kızın kaç yaşında

belki kayınvalideniz birşey duydu

Back
X