• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl verin

Kv seni zayıf bulmuş artık yüklendikçe yüklenir. Sonuçta içten içe sinir olup ağızını açmıyorsun. O yastığı gördüğünde kaç yaşında kadınsın beni böyle üzmeye utanmıyor musun. Ayıp değil mi? Diyemedin mi? Benim babaannem de çok fenaydı. Anneme çok çektirdi. Seneler sonra annem açtı ağızını yumdu gözünü bir daha tek bir laf söyleyemedi. Kuzu maşallah. :27: Deli deliyi görünce çomağını saklarmış. Madem kocan da seni tamamen haksız bulmuyor yerine göre uslübuna dikkat ederek konuş. Konuş ki haddini bilsin herkes.

eşimin bana değer verdiğini biliyorum mesela o da çalışıyo bende ramazan girdi gidrli iftar da da sahurdada yemeği eşim hazırlıyo temizlikte bana çok yardımcı oluyo benim annemler ile aynı şehirdeyiz anneme her hafta pazar alışverişi yapıyo bana hiç söylemeden annemin evinin ihtiyaçlarını karşılıyo evde süprizler yapıyo sürekli anneme anneciğim diyo kendi annesine anne diyo geçiyo verdiği değerin farkındayım bunu hem söylüyo hem de hareketleri ile belli ediyo ama işte onların yanındada bana susuver diyo geçiyo

Asil onlarin yaninda gosterecek sahiplendigini. Yapilan seyler oyle hafif seyler degil cunku.

Kv seni zayıf bulmuş artık yüklendikçe yüklenir. Sonuçta içten içe sinir olup ağızını açmıyorsun. O yastığı gördüğünde kaç yaşında kadınsın beni böyle üzmeye utanmıyor musun. Ayıp değil mi? Diyemedin mi? Benim babaannem de çok fenaydı. Anneme çok çektirdi. Seneler sonra annem açtı ağızını yumdu gözünü bir daha tek bir laf söyleyemedi. Kuzu maşallah. :27: Deli deliyi görünce çomağını saklarmış. Madem kocan da seni tamamen haksız bulmuyor yerine göre uslübuna dikkat ederek konuş. Konuş ki haddini bilsin herkes.

evet yastığı ilk gördüğümde söylemeliydim zaten eşimde vardı o yastığı gördüğümde yanımda annesi odadan çıkar çıkmaz aldı attı çöpe çöpüde kapıcıyı beklemeden kendi attı sokak çöpüne oda benim gibi tahammül edemiyo ama susuyo beni de susturuyo

eşimin bana dediği bunlar yüzünden kendinide aşkımızıda kırma değmez diyo madem değmez neden beni onların yanında yok sayıyosun be adam

Bence görüşme eşin giderse gitsin sen gitme hemde yatılı gitmişsin deymez kör cahillerle işin zor yorma kendini görüşme eşine ailesini kötüleme bu olayı açma eşin senin yanında olur hep merak etme zamanla daha da güçlenir ilk günler böyle sinekleri evlilik hayatına katma vız vız yapmasınlar ye iç gez eşinle

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yuh ayol bu nasil bir ahlaksizlik... ustelik cocukta değil. ailesi mudahale etmedimi yani. esinizin cok yakin davranmasi hos olmamis mrb mrb olabilir ama ne o yakinlik derecesi sevmedim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence görüşme eşin giderse gitsin sen gitme hemde yatılı gitmişsin deymez kör cahillerle işin zor yorma kendini görüşme eşine ailesini kötüleme bu olayı açma eşin senin yanında olur hep merak etme zamanla daha da güçlenir ilk günler böyle sinekleri evlilik hayatına katma vız vız yapmasınlar ye iç gez eşinle

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısın tatlım ama bayram yaklaştı eşime sen git abinlere ben gelmiyorum demek ne kadar doğru olur bilemiyorum çünkü zaten ailesinin istediği bizi mutsuz görmek bende onlara bunu yaşatmak istemiyorum bizi ayıramayacaklarını bilsinler ki daha üstümüze gelmesinler istiyorum zaten eşimde benim le aynı düşüncede madem onları kendine düşman görüyon sevindirme düşmanını elimi hiç bırakma diyo

Çok art niyetli davranışlar bunlar. Kvalidenin amacı ne? Eşinin yiğeninde annesi babası hiç mi tepki göstermedi? Ben olsam tepkim çok ağır olurdu. Eşinin de en az senin kadar rahatsız olması gerekirdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok art niyetli davranışlar bunlar. Kvalidenin amacı ne? Eşinin yiğeninde annesi babası hiç mi tepki göstermedi? Ben olsam tepkim çok ağır olurdu. Eşinin de en az senin kadar rahatsız olması gerekirdi
eşim düğün günü tepki gösterdi sadece sonra unuttu geçti ama şöylede bir durum var abisi ile telefonda konuşurken düğünden önce hep yiğenini de telefona isterdi onunlada konuşutdu düğünden sonra sacede gördüğünde muhabbetleri oluyo ama o biğle beni çok kırıyo bana sürekli dediği şey sana karşı çok mahcubum ailem üstüne fazla geliyo sen aldırış etme diyo keşke biraz kendi aldırış etsede sorun olmasa ama nerdeeeeee

haklısın tatlım ama bayram yaklaştı eşime sen git abinlere ben gelmiyorum demek ne kadar doğru olur bilemiyorum çünkü zaten ailesinin istediği bizi mutsuz görmek bende onlara bunu yaşatmak istemiyorum bizi ayıramayacaklarını bilsinler ki daha üstümüze gelmesinler istiyorum zaten eşimde benim le aynı düşüncede madem onları kendine düşman görüyon sevindirme düşmanını elimi hiç bırakma diyo

Eşin hakli sizi mutsuz etmelerine asla izin verme seni delirtmeye mi çalişiyorlar hiç takmiyormuş gibi yap onlar delirsin

Son düzenleme:
benle ne dertleri var bir türlü anlam veremiyorum bi insan neden böyle yaparki onlara hiçbir saygısızlığım kabalığım olmadığpı halde neden istemiyolar beni

bencede öyle olmalı ama neymiş efendim ben ondan büyükmüşüm alttan almam gerekirmiş kaç kere bu yüzden boşancam senden dedim kaynanamlarlada ayrı şehirlerdeyiz düüğünden bir ay sonra bize geldiler gelin düğün hediyelerini aç bakalım dediler sandığı açtık işte şu şu akrabamızın hediyesi bu bunun derken hani bardağın yoksa kaybettin mi dedi ne bardağı dedim canım benim küçük boy sandığında ben oğlanın eşyalarını göndermiştim ya sana onu diyorum dedi bi baktım eşimin bohçasına bardağı yastığı koymuşlar sinirimden deli oldum tabi yine yanlarında çıtımı çıkaramadım bide espri yapıyolar torunumu bu yastıkta uyut falan diye.eşime diyom niye bana böyle demelerine müsade ediyosun diye kalp hastası annemi nasıl tesleyebilirim diyo alttan al diyo sen benim seni ne kadar sevdiğimi bilmiyormusun gerisinin ne önemi var zaten hepsiyle farklı şehirlerdeyiz ayda yılda bir görüşüyoruz büyüklük bizde kalsın diyo

yokkk artık diyesim geldi gene:53:
nasıl aile bunlar yahu
o zaman bu kız kayınvalidende görüp yapıyor:47:

merhabalar 8 aylık evliyim eşimle 4 yıldır tanışıyoruz okul bitince evlendik.evlenene kadar birbirimiz için gerçekten maddi manevi çok çaba sarfettik dört yıl boyunca düğünümüz için hem okuduk hemçalıştık eşim gece gündüz demedi nihayet evleniyoruz derken eşimin yiğeni düğünde öyle birşey yaptıki benim tarafımdaki herkes başta annem teyzem yengelerim halam olmak üzere hepsi çıkar şu gelinği dediler haklılardıda ama ben yapamadım üzerimde gelinliğimle düğünüm zehir oldu eşime ben sana o masada evet diyemicem dedim yiğeninin yanına gitti ağzının payını verdi benden ve ailemden özür diledi onun salaklığı yüzünden beni cezalandırma yapma bize bunu o yiğenim artık benim için öldü falan dedi neyse evlendik.(yiğeni bekar abisinin kızı)beş ay sonra abisi bizi çağırdı farklı şehirlerde oturduğumuz için beş ay hiç görüşmedik beş ay sonra yanlarına gittik benimki unuttu beni orda sanki yabancıymışım gibi davrandı yiğeniyle bi espriler bi şakalaşmalar annesi kıza çorbaya bak diyo eşim bana çocuk yoruldu git sen bak diyo evimize gidene kadar sustum 2 ün sonra evimize döndük sen bana böylemi söz verdin dedim o benim abimin çocuğu o benim için çoktan öldü ama abim var arada o yüzden böyle davranmak zorundayım diyo biliyorum beni çok seviyo ama neden beni onların yanında yok sayıyo.bana bir yol gösterin bu bayramda tekrar abisine gitcekmişiz ama ben yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum sizce ben mi abartıyorum.
gitmek istemedini sölesen

O zaman yapacağın tek şey eşinle çookk mutlu olmak ve bu tarz konuları evliliğinizde kavga sebebi olmaktan uzak tutmak. Onlar amaçlarına inşallah ulaşamazlar hiçbir zaman. Sen canını sıkma. Çokk mutlu olun inşallah!

O zaman yapacağın tek şey eşinle çookk mutlu olmak ve bu tarz konuları evliliğinizde kavga sebebi olmaktan uzak tutmak. Onlar amaçlarına inşallah ulaşamazlar hiçbir zaman. Sen canını sıkma. Çokk mutlu olun inşallah!

inşallah canım zaten konuyu açınca eşime tekrar o kızı hatırlatıyormusum gibi hissediyorum yani kendi ellerimle kocama geçmişini hatırlatıyorum sanki diye düşünüyorum.Mutluluğumuza gölge düşürmelerini istemiyorum.İnşallah eşim abisine gitmekten vaz geçer dün bana gidelim mi dediğinde gitmesek dedim ama bayram ya aşkım dedi tamam o zaman sen bilin dedim bakalım bu aksam ağzını ararayım yine inşallah vaz geçmiştir gitmekten

inşallah canım zaten konuyu açınca eşime tekrar o kızı hatırlatıyormusum gibi hissediyorum yani kendi ellerimle kocama geçmişini hatırlatıyorum sanki diye düşünüyorum.Mutluluğumuza gölge düşürmelerini istemiyorum.İnşallah eşim abisine gitmekten vaz geçer dün bana gidelim mi dediğinde gitmesek dedim ama bayram ya aşkım dedi tamam o zaman sen bilin dedim bakalım bu aksam ağzını ararayım yine inşallah vaz geçmiştir gitmekten

Esinize rahatsiz oldugunuzu soyleyin. En azindan ozur bile dilemis olsalardi iciniz sogurdu.

Nasıl terbiyesizce bir harekettir bu ya ben bile burada düşününce sinir oldum siz yine daha sakinsiniz.Ben olsam en azından bir özür dilemesini beklerim ve benim en mutlu günümde böyle rezillik yapan insanları görmek bile istemem.Eşin ile evet mutlu ol ama o insanlarla görüşme bile yani bayramda gitmezdim ben.Bu senin eşinle aranın kötü olduğunu göstermez zaten tam aksine onlara karşı aldığın tavrı gösterir.Yaptıkları çok rezil bir durum çünkü.

Esinize rahatsiz oldugunuzu soyleyin. En azindan ozur bile dilemis olsalardi iciniz sogurdu.

evet tatlım ya ben kadına özür dile diyom o bana niye sen peygamber misin diyo delirecektim varya düğünden sonra eve eşimin yiğeni ile konuştuğunu görüpte tekrar evimize dönünce tartıştık masada çay bardağı varmış gözüme o takıldı attım yere paramparça oldu sonra dedim eşime al yapıştır bu bardağı eskisi gibi olabilecekmi sen benim kalbimi böyle parçaladın ben ne kadar tamir etsemde eskisi gibi olamamı bekleme dedim.Ben kalibimi senin ellerine verdim sen ailenin elinde oyuncak ettin dedim boşanmak istedim ama ayrılmad benden yalvardı özür diledi falan ama yinede hala içim acıyo.Ailesi adına onun özür dilemesi hiçbir şeyi değiştirmiyo aileside gelip özür dilemediği müddettçe içim içimi yemeye devam edecek

4 yıl boyunca eşimle öyle çok çalıştık çabaladık ki düğünümüz çok güzel olsun diye ama burnumuzdan getirdiler.kuaförü biz ayarlarız dediler bana sabah 8 de kuaför seni bekliyo olacak dediler teyzemle sabahın köründe gittik kuaföre kadın saat 10 da geldi kadınla tartıştım 8e randevu verip 10 da niye geliyorsun diye bana 10 dediler dedi beni boşuna beklettiler 2 saat daha neler neler yaptılar Allaha havale ediyorum onları düğünümü mahvettiler

evet tatlım ya ben kadına özür dile diyom o bana niye sen peygamber misin diyo delirecektim varya düğünden sonra eve eşimin yiğeni ile konuştuğunu görüpte tekrar evimize dönünce tartıştık masada çay bardağı varmış gözüme o takıldı attım yere paramparça oldu sonra dedim eşime al yapıştır bu bardağı eskisi gibi olabilecekmi sen benim kalbimi böyle parçaladın ben ne kadar tamir etsemde eskisi gibi olamamı bekleme dedim.Ben kalibimi senin ellerine verdim sen ailenin elinde oyuncak ettin dedim boşanmak istedim ama ayrılmad benden yalvardı özür diledi falan ama yinede hala içim acıyo.Ailesi adına onun özür dilemesi hiçbir şeyi değiştirmiyo aileside gelip özür dilemediği müddettçe içim içimi yemeye devam edecek

O bardagi atip huzursuzluk cikarcagina, sana verdikleri baskili bardagi herkesin icinde kirsaydin bak bakalim bi daha yapiyolar mi. Sen mi delisin ben mi.

Back
X