Bana bir akl verin ltfen.. :'(

Çenemizi tutmayı bilsek erkek olurduk zaten :))

Kendini kontrol etmeye çalış canım, sorun sendeyse çözümü de sendedir..

Bence yaşla alakalı bir durum bu, tabi kişilikle de alakalı
O alttan aldıkça sen tepesine çıkmışsın çocuğun
Peki aynısını o sana yapsa sen ne yapardın ?
Kedi gibi pısardın vallahi :roflol:

Sana şunu yap bunu yap diyemem ben kendi adıma.
Oturup adam akıllı düşünmen ve kendince bir çözüm bulman lazım buna.
Eğer böyle devam edersen yanında ne arkadaş kalır, ne eş, ne dost, sürekli insan ilişkilerinde sınıfta kalırsın.
Biraz daha büyürsen bence azalacaktır bu huyun

buarada eski sevgililerini ve başka kızları çokk inanılmaz takıorm.. biliorum adı üzerinde o kız eski. o kaybetmiş ztn kazanan bnm. eer istese ztn onunla olurdu ama ynede silemiorm işte aklımdan...
dier kızlar içinde öle.. gerek arkadaşları olsn gerek çevresndeki kızlar.. aldatma gbi bi olay olmaz biliorm ama ynede başka kızları hep tehlike olarak görüyorum.. o üniv ortamnda ve şimdiki kızları biliosnz.. herkes için sölemiorm tbi ama erkek ayrımı yapmıyan ve işini bilen çk kız var..güzel çirkn farketmio bnm için hepsini bi risk görüyorum..

buarada çirkn değilm hatta baya güsel oldgmu sölüolar. hatta erkek arkimin ((yani eski erkek arkimn brlkte oldgu kzlar arasnda herşeyiyle en güseli benmişim.. ((bunu sölememin nedeni övünmek fln deil sakın yanlış anlamayn.. sadece çirkn olupta bunan dolayı dier kızlara karşı tehlike olrk bakmadgmı belrtmek için söledm..)

o bağrdgnda ben daha çok üste çıkıorm:)
eger hatalysam evet susuyorum .. bazen gereçekten mantıklı düşünüp alttan alıorm.. ama genelde o bişi dese ben 2 katını sölüomuşum ondan bişi demiomuş..... :|

ahh ahh keşke hep 18 kalsaydım
gülüm benim önemli olan yüz güzelliği olsa keşke
yüzü güzel olan herkesin içi de güzel olsa...
açık konuşacağım kusura bakma ama hiçbir erkek çekmez böylesini
sadece erkek mi kadın da çekmez
düşünsene senin gibi bir erkek arkadaşın olduğunu
amann öldürürdün sen onu kaydirigubbakcemile3

o konuda haklısın :)
ya aslnda nasıl desem sennde dedgn gbi ne gseller var yanına gdp 5 dk durunca boş oldgnu anlıosn.. ama aslnda bni kişilik olrk da çok begenrdi.. bna nolduysa son bkaç ayda olsu. sadece ona deil aileme karşıda çok agresifim . böle olmak istemiorm ama o an olmuo km varsa ona patlıorm.. bde öss ye gricem sene ye onun stresi.. malum yaz ewdeym sıkılıorm onun ayrı.. yada genel olan sorunlar. belki gençliğin vermiş oldgu bişi ama kmse beni m kaprisimi çekmek zorunda deil biliorm.. ama niye böle oldm onu bilmiorm.. off ağlamak istiyorum senağlama

valla canım ben erkek olsaydım seni çekemezdim ,çünkü çekilecek gibi değilsin, bunaltmışsın adamı..

biliyorum.. senağlama

peki napmalıyım bi akıl verin bana nolur nasıl durdurucam kendimi.. çok özledm onu çok sevioyorum.. arada arkadaş gbi konuştgmz oluyo ama ben yeniden sevgilim olmasını istiyorum.. çok pişmanım çokk:çok üzgünüm:

nasıl düzeltebilrm kendimi ? nasıl alablrm gönlünü kendimi nasıl affettireblrm ?

kendime nasıl hakim olablrm? mutlu oldgm zmnlar gerçekten çok mükemmel bi sevgli oluorm. ama cnm bşie sıkıldgnda, yada herhangi bşi de hemen sorun çkartıyorum...herşeyi çok stres yapıorm bu geçici bi dönem biliorm ama çbk btmesi için bnm bişiler yapmam lazm kendi halime bırakırsam çok uzar bu süreç bliorum..
sizin tecrübeleriniz benden kat kat fazla eminm.. peki ne yapmalıym kendimi düzeltmek için? nasıl hakm olablrm kendme?

eger onu gerçekten seviyosan elinde tutmak istiyosan sende bu huyundan vazgeçeceksin...
unutma erkekler sık bogaz edilmeye gelemezler...
bide şöyle düşün sen onun yerinde olsan ne yapardın?

güzelim sen nasılsa beni seviyor nasılsa affediyor diye yüklenmişsin cocuğa.emin ol oda şimdi seni özlüyordur.
eğer tekrar aynı şeyleri yapmayacağına inanıyorsan konuş onunla değişeceğine inandır.ama gerçekten değiş.aşırı kıskançlıkları bırak,gereksiz yere sevdiğinin kalbini kırma.bazen sinirle insan düşünmeden hareket edebiliyor.ama frenle kendini.
zaten seni seviyorsa daha sağlıklı bir ilişkiye hayır diyeceğini sanmam.

öncelikle ben neden böyleyim, şöyle kötüyüm böyle fenayım diye kendini suçlamaktan vazgeçlmaz:
mükemmel insan yoktur kendinide karşındakinide kusurlarıyla seveceksin
öss sonucu bekliyosun, zaten sevgilinle ayrı şehirlerdeymişsiniz, bunlar başlıbaşına stres unsuru
bugunlerede fazla sinir yaptıysan, spor yap mutlaka, en kötü ihtimalle yürüyüş yap bi saat tembolu, dön eve duşunu al sonra, kitap oku, daha sosyal ol, arkadaşlarınla toplan falan, bunlar iyi gelir
olur bazen bu yaşlarda takma kafana robot değilsin ya hep kontrollü olasın
merak etme sevgilinde seni düşünüyodur
gerilince konuşmadan önce dilini faaln ısır, konuşamazsın ağzından kötü bişey çıkmaz o zaman(şaka)kaydirigubbakcemile3
daha 18 yaşınada bu kaadar stres yaparsan olmazki hayat uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunkaydirigubbakcemile3

o kesin btti die konuşuo. bnde kararlıym kesn bitti diorm ona.. bugüne kdr aramzda hç gurur olmamıştı. hç dşünmemiştk ya barışalm diemem fln ya hyr derse fln die ( o da bn de ) ama budefa neden blmiorm ona söliemiorm. sanrm artk gerçekten istemiyo bni.. mafoldumben
ama hayat devam ediyo tabiki ve ben gerçekten şu huyumdan kurtulmak istiyorum.....

""""buarada yardmlarnz için gerçkten çk tşkkr ederm çk haklısınız..

Güzelim bu konuda temkinli olman iyi bence. Hülya Avşar gibi kadınlar aldatılıyorsa bize ne kalmış, yani bu durum eğitimlei güzellikle para ile ilgili değil. Yapıcam diyen öküz her koşulda yapar. Tabi temkinli olman iyi derken tavırlarında abartılı olmaman gerektiğini de ekliyeyim. Her şeyin başı güven, sen yapmayacağına güveniyorsan yeter.

Gelelim diğer konulara. Sevgili ile ayrı şehirde olmak başlı başına sorundur zaten. ( kendimden biliyorum). Telefona cevap vermese hemen meraktan ölürsün, böyle parkta falan el ele gezen çiftler gördüğün zaman ağlayasın gelir, hatta bir an öyle kıskanırsın ki sinirden ne yapacağını bilemezsin. Senin sevgilini bilemem tabi ama genelde erkekler bu duyguları anlayamıyorlar. ben senin stresinin sebebinin bu olduğunu ve doğal olarak bunun da sevgiline yansıdığını düşünüyorum. Bu sorunu sevgilinle bu şekilde konuşmayı dene. Gerçekten seviyorsan illa ilk adımı o atsın diye de bekleme, konuşmazsa mail yaz, mektup yolla, mecbur okuyacak. Tabi senin de biraz daha değişmek için çabalaman orta yolu bulmanız açısından faydalı olacaktır. Dilerim her şey gönlünce olur

nescum evet çk haklısın.. uzakta olmak çk zor. çok özlüosun yanında olmak istiyosun ama olmaynca ayrı bi sıkıntı budefa gerginlik oluyo..

hepinz çk haklısnz çk tşkkr edrm vazik ayırıp bnle ilglendgnz , düşncelerinizi paylaştğınız için......

yaşndan kaynaklanıyordur bence
ilerde toparlanırsın
tecrübe kazandıkça değiştirirsin kendini
hatalarını anladığına göre bundan sonra daha dikkatli davranırsın

şımarmışsın sendelikafadulden nasıl olsa hep barışıyoruz diye üzerine gitmişsin.Yüz güzelliği yeterli değilmiş gördüğün gibi,her insanın bir patlama noktası var.İnsanlar mutlu huzurlu oldukları kişilerle beraber olurlar,sürekli kavga huzursuzluk kıskançlık agresifliği kimse çekmez,sanada öyle davranılsa sende bir süre sonra yeter dersin.Onu gerçekten değişeceğine inandır(değişmeye çalış tabi)Mail at uzun uzun anlat,hatalarını gördüğünü söyle,onu sevdiğini herşeyin güzel olacağını söyle ve artık daha sakin ol,sevdiğinin kıymetini bil

adı üzerinde, eski.o kaybetmiş kazanan benim...

bu düşünceniz zaten sizi açıkça ortaya koyuyor..

erkek arkadaşım gibi biriyle karşılaştığım için çok şanslıyım.. düşüncesiyle işe başlamanız lazım..kazanan benim değil..

her daim ona çok güvendiğini hissettireceksiniz..

alttan alttan kontrolleriniz olacak.. oraya niye baktın bu kız kim vs lafları benide bayılıtrdı kesin..

telefonunu açmayınca: vayyyy neden açmadın nerdesin sen vs yerine..

aşkım, merak ettim , önemli birşey yok değilmi, telefonuna bakmadında..diyerek konuşmalısınız..

siz arayıp açmadığında, ona böyle bir mesaj atar, ve aramasını bekleyeceksiniz..

böyle böyle ilişkiniz rayına oturur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…