haklısınız..
bide bişi daha sormak istiyorum.. siz eşlerinize , erkek arkadaşlarınıza nasıl davranıyosunuz? normal zamanlarda yada kızdıgınızda vs..
Ayni bende senin gibiyim..
Daha dun sevgilim guzel guzel anlayisli anlayisli konusuyordu bende giciktim baya,
herseye hmm hmm dedim sonra seni seviorum dedi bende hmm dedim sonra durup dururken beni boguosun dedim, oda basladi aglamaya kocaman 25 yasinda adam agladi resmen, icim ciz etmedi degil. Ama hala gicikliga devam etti, beni hic bu kadar yikmamistin dedi insna sevdigine hic bunaltiosun beni dermi dedi. Sabaha kadar uyumadi smsler atti, neden boyle davrandigimi sordu cok uzuldu cani acidi.
Sabah seni seviorum diyerek tel actim hemen duzelttm. Cok kotuyum ha, canim onun canini acitmak istedi ve yaptim kendimden nefret ediorum fazla mutluluk batior.
nasıl düzeltebilrm kendimi ? nasıl alablrm gönlünü kendimi nasıl affettireblrm ?
kendime nasıl hakim olablrm? mutlu oldgm zmnlar gerçekten çok mükemmel bi sevgli oluorm. ama cnm bşie sıkıldgnda, yada herhangi bşi de hemen sorun çkartıyorum...herşeyi çok stres yapıorm bu geçici bi dönem biliorm ama çbk btmesi için bnm bişiler yapmam lazm kendi halime bırakırsam çok uzar bu süreç bliorum..
sizin tecrübeleriniz benden kat kat fazla eminm.. peki ne yapmalıym kendimi düzeltmek için? nasıl hakm olablrm kendme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?