Bana bir akl verin ltfen.. :'(

adı üzerinde, eski.o kaybetmiş kazanan benim...

bu düşünceniz zaten sizi açıkça ortaya koyuyor..

erkek arkadaşım gibi biriyle karşılaştığım için çok şanslıyım.. düşüncesiyle işe başlamanız lazım..kazanan benim değil..

ben bunu her fırsatta dile getiriyorum. onun gibi brini asla bulamam asla bukdr sevememde biliyorum. çnkü çok başka bişi o. benm için okdr değişcek ve bna bukdr çk deger vericek aynı zmnda bnm bukdr çk seveblcegm bi erkek... zor çok zor.. hatta pek mümknde gelmio. . inanın çok seviorum onu. bu eski kız arkadaşı örnegini sölememi yanlş anlamayn ltfen. bu elbette bi yarış deil. demk istedgm o deildi ama dogru cümleyi bulamadm anlarsnz umarm beni..fisfisfis

her daim ona çok güvendiğini hissettireceksiniz..

alttan alttan kontrolleriniz olacak.. oraya niye baktın bu kız kim vs lafları benide bayılıtrdı kesin..

telefonunu açmayınca: vayyyy neden açmadın nerdesin sen vs yerine..

aşkım, merak ettim , önemli birşey yok değilmi, telefonuna bakmadında..diyerek konuşmalısınız..

siz arayıp açmadığında, ona böyle bir mesaj atar, ve aramasını bekleyeceksiniz..

böyle böyle ilişkiniz rayına oturur..

çok haklısınız.. ama bnmki nasıl desem güweniorum hemde inanılmaz çok diorm. bunu kendmde biliorm ki bn ondna önce erkeklere asla güwenmyen bi kzdm. ama ne kdr güwensemde çewreden duydugum kötü şeleri ona yansıtıorm. yada nasıl desem şu şu arkadaşın yapıo senn yapmaman için bi neden varmı fln dedgm çk olmştr.. sora o bna bn seni onlarn takıldıgı o kızlara bnzetip örnek gösteriomuyum diynce aklm başıma geldi tbi mirmirmirmir
bunun mümkn olmadgnı bilsemde sanrm hep bnmle ilglenmesini istiorum.. bde mesela msj attgmda bras işim var aşkm die cvp attgnda başka kızlarla ilgli bşi olmagnı biliorm , yada güwenimi kırcak bşi yapmıcagnı yapmadgnı bliorm ama kendmi kötü hssediorm.. bilmiorum onu haketmiyorum galba.. sanrm cdden çk kötü bi kızım bn mafoldumben

Son düzenleme:
cnm aynı durum bnm başımada geldi saçma saçma şeylerden kavga çıkarıodum ama karşımdaki hep özür diliodu yani ilişkimizde herşey yolundaydı ama bu beni sıkıyodu biraz heyecan kavga istio insan (ilginç ama)bnde senn gibi yapıodum bunun tek nedeni onun seni çok sevmesi nasıl olsa elimde die düşünüo ve böle davranıosun bnce ama bi yere kadar tabi o da bıkmş sonunda sende herşeyi zamana bırak şimdi ne olacak ne yapacağm die kendini yiyip bitirme zaten tekrar barişsanız bile aynı şeyleri yaşayacağınıza eminm.hem daha çok gençsin ooo karşına daha çok kişi çıkar ve öyle olacakta sen yaşadığın herşeyden en az hasarla kurtulmaya bak bnce.yani kafana takma ya da takmamaya çalışopuyorumnanaktan

problemın ne olduğunu biliyorsun madem, çözümü bulman da çok kolay olacaktır emınım.

ben de regl donemlerın de bıraz cetrefilli oluyorum ama sağolsun canım alıştı. Bazen onun da canı tak edıyor ama

onu çok istiyorsan bence hatalarından da ders çıkardıysan...bize anlattıklarını kafanda toparlayıp konuş onunla...herkesin düşüncesinden ve tecrübesinden örnekler verilmiş bence sende kendini toparlayıp tatlı dille hatalarını anlat ve bunları anladığını göster ona...üzülme artık çözüm ara canım...bunlara rağmen hala istemezse sende elinden geleni yapmış olur daha fazla dert etmezsin,herşey sana bir tecrübe:teselli:

UNUTMA;TECRÜBE HATALARIN BÜTÜNÜDÜR...

haklısınız..
bide bişi daha sormak istiyorum.. siz eşlerinize , erkek arkadaşlarınıza nasıl davranıyosunuz? normal zamanlarda yada kızdıgınızda vs..

haklısınız..
bide bişi daha sormak istiyorum.. siz eşlerinize , erkek arkadaşlarınıza nasıl davranıyosunuz? normal zamanlarda yada kızdıgınızda vs..

Baskalarının iliskileriyle neden kendi iliskini mukayese ediyorsun tatlım onlar iki ayrı karakter siz iki ayrı karaktersiniz onlar kıskanılmaktan hoslanır sız hoslanmazsınız madem onca ay beraber olmussunuz sevgilinin nelerden hoslanıp hoslanmayacagını da anlamıssındır
Bak sana bi abla tavsiyesi aynı sey benimde basıma geldi ve sana sunu soyleyim iliskilerde surekli ayrılık lafı geciyorsa ve surekli kavga cikiyorsa ceki duzen verilmeli karsı taraf ses cikarmıyo diye ustune binersen o zaman bi yerde patlar sımdi ki gibi o zamanda dizlerini doversin
Bu iliski yap boz diilki onemli sebeblerle ayrılırsın dayanamayıp barısırsın tamam ama surekli ayrıl barıs surekli kiskanclik
o insan senin yanındaysa zaten seni secmis demektir baskalarında gozu olsaydi senin yaninda olmazdi

canım senin problemin kıskançlık ve çok sevmek bence..
benimkide aynı seninki gbiydi..üstüme titrerdi hergun beraberdik bende eskileri takıntı yaptım.
bende yaptım aynı hataları alttan ala ala bi hal oldu ve en sonunda bitti ve şimdi hatalarımı daha çok görüorum..biz heralde hep onları elimizde sandık gitmez dedik ve dahada üsteledik..ama onların yerinde çok koydum kendimi ve ben olsam 5 dak durmazdım heralde..ama iş işten geçinçe fark edioruz..düzeltme gibi
canım barışma gibi bi sansınız yokmu peki...veya al karşına ciddi ciddi konuş herşeyi
...

amanınnn sende benim gibi sadopsikopatmışın shekercix :teytey: Ben de öyleyim ne yalan diyeyim ama ben kavganın sonunu espriye bağlıyorum beni böyle kabul et diyorum kapanıyor olay. Sende en sinirli anında bile bir espri yap şakaya vur hem sen sakinleşirsin hem o alınmaz başka üzülme sevenler birbirinden kopmaz hiç :asigim:

bnmde şakaya vurdugum oluodu ama iş işten geçmiş oluyodu tbi bu defa o patlıyodu :kedi:

buarada tamamen konuşmuyo deilz şuan aramz ısındı gbi.. yani yne sürekli konuşuyorz tatlım cnm btnm gbi hitaplar kullanyoruz.. ((buarada bn onunla konuşmadm bu konuyu hala ama davranışlarmdan düzeldgmi anlar umarm.. çnkü onu sözlermle ikna etmektense bni görerek inanması daha dogru olur sanırm.. )) dedgm gbi buara tekrar baya samimiyz tek farkı aşkm sevgilim karıcım kocacm gbi kelimeler yk ((bz çk cddi bakardk ilişkimize. bu kelimeleri kullandgmzda çk olurdu)) .. ama bilmiyorum nolucagını.. artık tamamen btersede yapcak bişi yok hayırlısı olsn dicem..

bide sanırım bana rahatlık batıyo fazla mutluluk bünyeme fazla geliyo... çok gsel gderken illa bişi buluyorm nası diym acaba bilinç altımda değişiklik, aksiyon bi hareket gbi mi görüyorum tartışmaları bilmiorumki.. fisfisfis

Ayni bende senin gibiyim..
Daha dun sevgilim guzel guzel anlayisli anlayisli konusuyordu bende giciktim baya,
herseye hmm hmm dedim sonra seni seviorum dedi bende hmm dedim sonra durup dururken beni boguosun dedim, oda basladi aglamaya kocaman 25 yasinda adam agladi resmen, icim ciz etmedi degil. Ama hala gicikliga devam etti, beni hic bu kadar yikmamistin dedi insna sevdigine hic bunaltiosun beni dermi dedi. Sabaha kadar uyumadi smsler atti, neden boyle davrandigimi sordu cok uzuldu cani acidi.
Sabah seni seviorum diyerek tel actim hemen duzelttm. Cok kotuyum ha, canim onun canini acitmak istedi ve yaptim kendimden nefret ediorum fazla mutluluk batior.

hadi yaa.. fisfisfis
cnm yok ben böle yapmıyorumda bilmiyorumki onlar bzi bukdr severken bz onları nie üzüyoruzz mafoldumben

bak mesela sana en son olayımızı söliym.. gece tv izliyodum 2 flndı. buaralar dikkatimi çekti hep aynı filmleri fln izliyoduk biyandan msjlaşıyodk. o spor haberlerine bakıodu bnde bi filme bakıodm. dedm aşkım şu kanalı açsana sende braber izliyelm fln.. (( tbi insanın sevglisi yannda olmaynca bunlarla yetinp avutmaya çlışıo kendisini ..))
tmm açtm hytm dedi. bide genelde izledgmz filmlerden fln komik yerleri sanki yanyanaymışz gbi esprisini fln yaparm o anlar ztn neresnde msj atcagmı
orda bi konuşma geçti hemen onla ilgili bi msj attm:) onun tepkisyse, nerden çıktıki şimd bu?:) oldu
dedm filmde geçti izlemedn dmi ??? yk aşkm walla izledm hatta şimdi reklama grdi fln dedi. dedm bn dedkten sonra reklama grdi ztn açıp bakman yeterli bunu görmen için. nie yalan sölüosnki izlemiorm de adam gbi hayret bşi altı üstü bi film ! dedm. (((((((tbi meğerse ben yanlş saptama yapmışım aslnda izliyomuş..)) sora bn bunu anlaynca şakaya vurdm hadi gel öp affedym fln .. bişiler bişiler. ama yatıyorm ben sen dewam et böle bna güwenmemeye dedi ve uzatmadı..
ertesi gn msj atmadm o atmadan. ztn temzlk yapıodm onu bahane ettm. aklımca trip yapıorm! ilk mesajı o attı ogün akşama dogru.. ve attıgı mesajdaysa herne konuda olursa olsn ona güwenmedgmi ve artk ayrılmak istediği yazıodu.... mafoldumben

Son düzenleme:
Desene o karari vermis bile, sanada uygulamak duser guzelim..
Yurumuyor iste hersey ortada zorlama istersen ha?

yk bnde zorlamıorm artk.. gerçi şuan yne çok msjlaşıorz fln tatlım btnmm muhabbeti ama hayrlısı olsn üstelemiorm artk ii böle

Tatlım mutlaka bekle bence onu,ve GERÇEKTEN değiştiğini göster ona.Israr etme barışalım diye ama düşünceli ve anlayışlı tavırlar sergile.Öfkelendiğin an hemen onun gözbebeği olduğunu ancak böle yapa yapa değer kaybettiğini düşün ve şunu da bil ki herkesin bi sınırı var :) :Normal ark gibi yaklaştıgında tepkisi ne oluyor bi onu dene.Sonra yavaş yavaş alırsın gönlünü. zemuszemus

fazla baskı yapma ama kontrol de sende olsun canım benim yerimseniben
tüm gün boyunca hep onu düşünmek yerine başka şeylerle ilgilen, mesela kitap okumak... çok sevince çok kıskanıyoruz, haklısın... çok düşününce de aklımıza değişik şeyler geliyor saçmalıyoruz,sıkboğaz ediyoruz iştee.... hayatının odak noktasına onu değil kendini koy derim cnm.... mükemmel ilişki yoktur hayatım, sadece aşk filmlerinde vardır onlar.... beklentilerin yüksek olmasın, bazen beklentilerimiz yüksek olunca da ama bunu göremeyince böyle davranırız.... hatta bence hayatında kimseden bir beklentin olmasın... beklentin gerçekleşmediğinde üzülmezsin bu durumda ama gerçekleştiğinde de süper bir sürpriz olur yerimseniben
hem bir insanın kendinin,hatalarının farkında olması çok güzel bir şey... takdir ettim seni bundan dolayı daa... hatalarının farkına varabildiysen çözüm artık çok uzakta değil....zemuszemus

evet haklısınz gerçekten.. şuan barışmak üzereyz ama bu güven sorunun ondan kaynaklandıgını bilgi için o benden fazla kendini düzeltmeye çlışıo.. hemen hemen 1 aydr ayrıydık ve sanrm bu aklımızı başımıza getrmeye yetti. ikimzde düzelmeye kararlıyız.. dediklerinzi dikkate alıcm tşkkr ederm hepinize.. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…